Дидка, страхотни сладури са и двамата 
Мрежичка за готвене на пара от Кауфланд (Didka25
) ще върши подобна работа
От опит знам - още един скъпо струващ, марков уред, който ще се ползва няколко пъти след купуването и ще замине отлежава в кутията на тавана
На мен това педагогическото много ми харесва като идея, но с това пробване от това и онова, кога ли ще се стигне до заместване на цяло хранене 
Освен това е твърда и с нея се тропа страхотно по плота на столчето за хранене. Така че е... супер 
Дебна едни в АСДА-та, но вече не само номера няма, но и тях го няма. Дано ги заредят отново 
А метрото не спира ли близо до МОЛ-а на Стамболийски?
, ох момичета, да ви се оплача, че днес моето момиченце е по-кисело от когато и да е. цял ден не мога да й угодя , само мрънкане и рев, не иска нито играчки, нито песни, нищо не може да я заинтригува. Мисля си, че може би е от зъбките, венците й са подути , но нищо не се вижда още и на пипане нищо не се усеща, а да ви кажа, че гризалката на Томи Типи и при нас се харесва, много е удобна за хващане
. До кога ли ще продължи това лошо време? Поне да не вали , че да излезем за малко
Ох, отивам да гладя докато малката спи, че не се знае докога ще спи. Лек ден на всички !
Павчо мнооооого пораснал, голям сладур
Десекс, Луксче, вие за коя от двете джаджи гласувате?
Ако искате утре или в срядя да спретнем една молска сбирка, ама на Изи ще и е далечко пеша ако вали особено. Аз мога да взема някой с мене ама няма място за количка 
Мрежичка за готвене на пара от Кауфланд (Didka25
) ще върши подобна работа
От опит знам - още един скъпо струващ, марков уред, който ще се ползва няколко пъти след купуването и ще замине отлежава в кутията на тавана
Пасатори, предполагам, всички имате?
Само ме е яд, че свеки ми завлече шубичката за дъжд, ама и без нея бих се справила. Количката ми се движди почти сама, така че чадър мога да държа.
Ще чакам да свирнете!

Сега се налага да ползвам сушилня, а от нея излизат на баница и пак гладне трябва
Преди малко свърших И това дело 
Аз не си спомням много, но ако малчо иска да си хапва цяло пюре, що да не му даваш. После му предложи мляко и ако не го иска, значи му е ОК от пюрето
Ох, Крисето така хубаво спеше от 20.30 до 5-6ч. сутрин. Какво и стана в последните 2-3 дни - не знам 

Аз имам уред за готвене на пара за микровълнова, ето такъв http://www.victoriasbasement.com.au/Product_Detail.aspx?ParCatID … p;ProductID=25193 , след това с робота ще пасирам 

Препоръчани теми