няма мърдане при мен - Марти си е още у дома, а дребния за нищо на света не иска да се кърми навън (то и аз мразя)
гладна кокошка просо сънува са казали хората

, това малкото само мрънка, пищи, напъва се да става, всичко й омръзва за 3 минути, нето да лежи, нито на шезлонга, нито да се носим, спа два пъти по 10 минути само, ...... незнам зъби ли никнат, от времето ли е
ама направо ми разказва играта
Добре, че татко й си дойде по-рано и сега е той на смяна да я забавлява, аз да си почина малко 

малко мрънка докато заспи, но може толкова, дано и този път не вдигне много температура и да мине тази нощ
и така 

, че утре като пекне пак едно слънцеееееееееееее, надявай се Гергино..................... 

.Аз май заместих вече обедното хранене.От три дена давам по цяло зеленчуково пюре и тя си го изяжда без проблем,даже си мисля,че не й стига
.От два дена е със запек,бях й дала да яде ябълка с банан
.
.Пробвахме и моркова им с картоф-той е ок.Но май и те нямат голям асортимент 
.Не си споням коя го написа ,но наистина ще се разорим докато започнем с ДК.Идва зима,повече ще сме си вкъщи май май и аз ще започна да й готвя 

.Тези деца много бързат да пораснат.ИЗУМЕНА съъъмм 
) Дано спинка спокойно Ати и не вдига Т.
вчера Габи имаше по гърба, и като съм замятала бодито, че да й измия дупето, се оказа, че съм го разнесла до вратлето й 

от тогава се научих да ям варени картофи без сол,

, аз направих от морков, праз лук, пащърнак(доста ароматен), стана много хубава вкусотия

Препоръчани теми