АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ади, да ти е здрав милия голям бебок ! Много ти е хранителна кърмата и дано си кърмиш колкото дълго желаеш.  Heart Eyes

Сладкиш, вашите мизерии край нямат и ми е мъчно че сте в подобно притеснение. Дано бързо стане ясно какво и е на Калинката и най-вече да не е сериозно. Дръж ни в течение.

Колкото до Икеа, прави сте, качеството им е достатъчно добро за цената и е по-добро от други магазини, чийто цени са горе-долу същите. По принцип мебелите издържат дълго, ако не се разглобяват (тогава стават леко паянтови). Когато се оженихме си купихме библиотека Билли и едва тази година предаде богу дух горката, но два пъти сменяхме апартамента междувремено и имаше седем годишна упортеба. Поне като е евтино, купуваш и като ти мине мерака след някоя година, го сменяш без да ти мигне окото. Много им харесвам хитрите хрумвания за малки пространства (ние се мъдрим в 60 квадрата). Хайде да спра по темата, че станах като търговски агент.  Laughing

Бобче, обезпокоителни ми се струват твоите симптоми. Дали наистина не е добре да се обадиш в родилното (ако такава е практиката там) и да запиташ дали е нормално?  newsm78

# 106
Бобче, каката ни е абсолютно със същите симптоми - световъртеж и гадене. Имаме обаче и повръщането като екстра. Tired Цял ден е на легло. Аз го отдавам на стомашния вирус. Той минава бързо - за ден, но достатъчно драматично, за да го запомниш... Close

Кръвното не винги е точен индикатор. Може и в момента на измерването да си го вдигнаха - достатъчно е леко притеснение или умора, за да стане това.

Лекарствата против гадене и повръщане имат понижаващ кръвното ефект, но си прецени дали да бързаш с тях. Ако продължаваш да се чувстваш зле, не се двоуми да мяташ Йована в колата, за да потърсите помощ.

Стискам палци утре сутрин да си усмихната! Hug

Сладкишче, пиши по-късно как сте и не рисувай кофти картини предварително. /Не че не го можем, че и правим всички. Sad/

Марти, лек полет и добре завърнали се у дома. Heart Eyes

Хей, това наистина е идея - да изровим снимки за това как сме се справили с ограниченото пространство в домовете си. Hug

# 107
Ехо здравейте  Hug Поизгубих се, но то с тези болести не ми се и пишеше  Sad Ние биваме, Емка се оправи има още разни сополки и храчки, но ще ги надживеем  Wink
Бобче - нещо на вирусче, го определям аз твоето , ама да видим, да не проплаче тази нощ това вирусче  baby_neutral
Ади - направо гигантско бебе си имате!!! Да ти е жив и здрав и само на кърма  Hug
Марти - лек път и утре на наша територия   Hug
Сладкиш - много стиснати палци от нас за вас  Praynig Praynig Praynig

# 108
по загубихме се и ние
Sad(
Ели,Честит рожден ден.Да си жива и здрава!
Бобче, айран със сол пий да ти се вдигне малко кръвното
Сладкиш, стига с тия болести и притеснения...много прегръдки от нас .
Ади, голям юнак имаш,леле какъв е дундьо. То и моето е пухкаво ,но вие ни биете

Ние сме добре.Мартин в понеделник вече е на новата ДГ,не е ходил от 3месеца. Дано нямаме проблем,че е на ново място с нови лели,г-жи,само с две момиченца са заедно от яслата. А днес ще го водя на зъболекар. Преди да тръгнем за морето падна и си разби горната устна,после не можеше да отхапи нищо твърдо. Бях се притеснила много.Правихме снимка и сега ще видим какво е положението. предните два зъба леко са променили цвета си. Дано не почернеят,че докато ги смени ще мине доста време.
Калата се опитва да ходи ,прави много бели.... лази навсякъде ./с баткото нямах такъв момент/ всички казват ,че още един месец и ще се пусне сам....дано ,че вече кръст нямам. Друго...друго.... Ще правим кръщене на малкия другата събота..
Ами това е от нас
лек и спорен ден Heart Eyes

# 109
Минавам, да почерпя!

# 110
Здравейте  Simple Smile

Моят мъж се майтапи, че трябвало да правим трето, щом и второто се очертавало мом4енце! Или пък да сме осиновили едно след това. Пратих го на работа да му се просветлят малко идеите  Mr. Green

Моето гърло така ме боли, някакъв ужас, и за 1 седмица боледуване, все по-зле  става. И сутринта една кашлицааа  ooooh!

Фр. Тони, много ги монтирате и размонтирате вие тези мебели  Simple Smile Оба4е 60 кв. си е направо невъзможна задача обзавеждането, а и с 2 деца    Аз миналата година обзаведох провизорно дневната, след Коледа живот и здраве всичко ще сменяме и направо ги махам / за ужас на свекър ми, той пази и една духалка отпреди 30 г  Laughing/. Няма на кой да ги дам. Така и с бар-столовете и масата в кухнята. В другата къща директно ги оставих там /Билли и Експедит, плюс мебели за банята/ за новия собственик- но си бяха като нови след 1.5 г ползване.

# 111
Сонитка, наистина май само това правим  Laughing Но 3 квартири сменихме, докато попаднем на тази и нямаше как. Наистина 60 квадрата са малко и минаха 4 години, докато ни просветне как е най-практично да се обзаведе пустият апартамент, за да има място за всичко и всички.  И аз раздавам - на съседките или на българките тук, които са много щастливи Sunglasses, не обичам да пазя неща, които не ми служат, а и няма къде.
Хайде, като мине Коледа и смените всичко в хола да ни покажеш как е станало. Кухнята ви ми е още в очите  newsm10

# 112
  • Stavanger,Norway/ Varna
elissee и тук, честит празник, много здраве и щастие  Hug

Сонита, какво да ти кажа. И на моя в устата му се върти трето, иска си момченце горкия, ама  Laughing

Аз преживях ноща, очевидно. Днес съм малко по- добре. Пак се събудих със зверско гадене, ама като хапнах и се подобри ситуацията. То гаденето може и да е от раждането, което наближава, не се знае. Но, определено ме е пипнало млако проклето вирусче от Йована. Имам хрема и гърлото ми е шкурка и сега като немога да си правя греяните ракийки с мед, само се мъча с някви чайове, дето хич не ми помагат. Абе седмица поне ще го влача, здраве да е  Crazy

# 113
  • ГОре на черешата...
Елисе, ЧРД  bouquet! Много здраве, щастие и успех на финала на...ти си знаеш Wink!

# 114
Елис,Честит Рожден Ден,мила  bouquetЖелая ти много здраве и късмет....догодина вързопче със син цвят Heart Eyes

Валеске,кога порасна Калоян толкова,че да прохожда ShockedЛеле,как си минава времето.Дано да нямате проблеми със зъбките Praynig

Бобче,стискай само още 2 седмици,не,че е възможно,но дано момата е от по-мързеливичките и да не дава много зор Heart Eyes

Мойто мъж няма претенций за 3-то.Тези двамата май му стигат.Не ни остава време и в коридора да се засечем Laughing

И да почерпя-днес правим 5 години от както се бракувахме Heart Eyes

# 115
Ей, честито ви Ади ! Още 10 пъти по 5 да навършите и да се обичате все повече.   bouquet

Елис, бъди щастлива миличка ! честит рожден ден   bouquet

И у нас има една задна мисъл за трето, но трябва първо с тези двамата да се оправим и това не е лека работа, още повече, че остаряваме и не сме толкова енергични колкото преди  Sick Една госпожица с опашчици след няколко годинки  Thinking  Mr. Green Ама току-виж се пръкнал пак мъж  Sick

# 116
Елис, честито   bouquet

Ади, бъдете щастливи!  Hug
и ние направихме точно пет преди няколко дни

# 117
Ааа аз мисълта за трето я приемам, но поне след минимум едно 5, 6 години. Ама ако и този път е момиче, за 4то не се навивам.

Ади, Сонита, честити ви 5 годинки брак, още много пъти по толкова, бъдете щастливи. И ние след месец правим 5 годинки, но няма да сме заедно  Sad

Ади, трудна работа да издържа две седмици, но и на седмица ще съм доволна. Ама то знае ли се, да му  се незнае, божа работа  Crazy

# 118
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

Елис, Честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана   bouquet
Ади, Сонита, честити ви годишнини  Heart Eyes

Болните да оздравяват Hug

Спазвам си обещанието  Wink Ето снимки от стаята на децата: http://avgustki.snimka.bg/children/mentina.88788.20748923 Пространството със сигурност може и по-добре да се оползотвори, в момента ми идват куп по-добри идеи, но засега мебелите вършат работа  Peace Бих се постарала да разделя стаята на 2, всеки да си има кътче...

# 119
Страхотна е стаята, много оптимално сте използвали мястото. Но тук да се намерят такива мебели е невъзможно. ПО поръчка ли ги правихте??

Ади, все ше те питам да поразкажеш как се държи Ивон с братчето, иам ли ревност, абе всякакви наблюдения  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт