Сладкиш, вашите мизерии край нямат и ми е мъчно че сте в подобно притеснение. Дано бързо стане ясно какво и е на Калинката и най-вече да не е сериозно. Дръж ни в течение.
Колкото до Икеа, прави сте, качеството им е достатъчно добро за цената и е по-добро от други магазини, чийто цени са горе-долу същите. По принцип мебелите издържат дълго, ако не се разглобяват (тогава стават леко паянтови). Когато се оженихме си купихме библиотека Билли и едва тази година предаде богу дух горката, но два пъти сменяхме апартамента междувремено и имаше седем годишна упортеба. Поне като е евтино, купуваш и като ти мине мерака след някоя година, го сменяш без да ти мигне окото. Много им харесвам хитрите хрумвания за малки пространства (ние се мъдрим в 60 квадрата). Хайде да спра по темата, че станах като търговски агент.
Бобче, обезпокоителни ми се струват твоите симптоми. Дали наистина не е добре да се обадиш в родилното (ако такава е практиката там) и да запиташ дали е нормално?
Цял ден е на легло. Аз го отдавам на стомашния вирус. Той минава бързо - за ден, но достатъчно драматично, за да го запомниш... 

/

, не обичам да пазя неща, които не ми служат, а и няма къде.
! Много здраве, щастие и успех на финала на...ти си знаеш
Една госпожица с опашчици след няколко годинки
Бих се постарала да разделя стаята на 2, всеки да си има кътче...