АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Ментина, мебелите са много хитри, сосбено с това плъзгащо се под цокъла легло и бюрото на малката, което се скрива ! Наистина тук не съм виждала такива мебели, но не съм ходила по скъпите магазини стил черезо и сие., там може и да има. Много добър избор сте направили, но и стаята го позволява като размери.
Сегха ако ви снимам моята теснотия ще има да се смеете  Laughing То няма къде да се завъртиш от шкафове и шкафчета  Sick

Бобче
, мина ли гаденето ? И мъжът ти кога ще може да се върне при вас ? Много си мисля за тебе, как издържаш, как се крепиш, като знам колко сте си близки, мъката ви да сте разделени особено в такъв красив момент ще да е ужасна ! Confused

# 121
  • Златна Добруджа
Бобче, по поръчка са. Но сега бих направила по-цветни, по-мобилни, по-...   Кажи как си  Heart Eyes
Живот в розово  Wink, няма за какво да ти се смеем  Hug

# 122
  • Stavanger,Norway/ Varna
La vie en rosе какво да ти кажа, ужасно е трудно, чисто емоционално. Ние сме толкова привързани един към друг, просто е ужасно. Но се държа заради децата, няма как, ако рухна, какво ще правят те  Confused. Най- трудно ми беше и когато Йована я нямаше, еййй имах чувството, че живота ми е спрял. Сега ми емалко по- добре и гледам да се заредя емоционално със сили за предстоящия момент, защото знам, че без Него няма д ами е лесно, дори напротив... Confused

Аз съм що годе, мерси  Hug гаденето го има от около две седмици и си мисля, че е от желязото, което приемам. Но трябва, защото последно кръвните ми резултати бяха много лоши  Confused. Иначе се боря с хремата и гърлото както мога с налични средства и чакам търпеливо да минат. С една дума ще се оправя, не се давам така лесно  Laughing

# 123
Еййй,Бобче,ужасно е да си сама в този момент.
Дано бебка е кротичка,че...няма какво да се лъжем-няма по-голяма радост ,но и грижите са безкрайни.
Да сме живи и здрави и ние,и децата ни,пък другото се нарежда все някак.

Ивон вече посвикна и като,че поспря с ревността.Когато се прибрахме от родилният дом,не знаеше с какво да се идентифицира-с мен или с бебето.Ту си кърмеше куклите,ту ревеше като Алекс.Беше се залепила за мен като ваденка.Искаше на разходка само с мен,без бебето,без тате.После поодмина този период и започна с лиготийте-например будеше Алекс нарочно,крещеше,инатеше се.Не искаше да яде сама,не искае да спи без мен..... ooooh!Сега остана само дразнещото мрънкане, и от време на време крещи съвсем умишлено,но е търпимо.....Иначе ако я питат дали ще дадем Алекс,не го дава LaughingАз гледам да я вмъкна по всякакъв начин във грижите за бебето-дава ми памперси,къпем го,играем с него,но.......трудно е,защото е свикнала цялото внимание да е за нея и в един момент и се наложи да порасне.На теб пък ти е гадно,защото усещаш,че тя има нужда от цялата любов и внимание,които е получавала до сега,но просто нямаш силите и времето да ги дадеш.Чувстваш се гузен,че все единият е ощтетен от към нещо...
Нерви като корабни въжета трябва да имаш,особенно след един ден в който и двамата са били криви,ревали си,мрънкали са ,а ти е трябвало да хапнеш и по възможност да дремнеш,за да имаш кърма,но..живи и здрави,оправяш се.Дните си минават и докато се обърнем,ще са порснали и хванали по пътя си.

# 124
Ментина, при нас цвят има, място нема !  Laughing Ще пусна снимки тези два дена, ако намеря време, че много гости, много нещо се наканиха да идват и ще трябва да готвяяяя, аз мързеланата !

Бобче, Бобче, както казва Ади, много е трудно две малки деца с един родител ! Дано бързо свикне малката нощем да спи по няколко часа, че умората в началото е много голяма и е абсурд да тичаш и след Йована. Пък не може ли, като стане бебка на месец да хванете самолета и да си отидете при тате за месец-два ? Друго си е да се видите за малко, да си дадете кураж за следващият дълъг период на раздяла. Представям си той как се измъчва милият да не може да е до теб и да присъства на раждането...Ох дано се разреши този ваш проблем възможно най-скоро !!! Tired

# 125
Той се измъчва страшно много, но няма как да отидем при него. Първо трябва да се изкара паспорт, български, значи трябва първо през България да се минава. После пък, е свързано и с финанси, а точно в момента само с моята заплата от майчинството, без да мога да заработвам бонуси сме направо на ръба на оцеляването.  Confused Толкова бедно не съм живяла никога, може и странно да ви се вижда след като сме в Норвегия, но е така  Rolling Eyes. Гледам поне храна за Йована да има, аз се оправям някак си  Confused

Иначе, разчитам на това, че Йована е на градина през деня, тоест само вечерите ще са ми натоварени, както и събот аи неделя, но няма как. Само се надявам нещата да не стигнат толкова далеч, че да трябва да я отпиша понеже немога да и плащам таксата. Еййй тогава съм го закъсала  Confused
Много се надяваме до края на годината мъжо да може да се прибере, ама това правим вече половин година и резултат никакъв. Вече на нищо не смея да се надявам. Rolling Eyes

# 126
Здравейте!

Днес остарях с още една година, организирахме чудесно трипче на океана, романтика и.................Неди почна да драйфа на фонтан  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Хепи бърдей дет' се вика  Laughing Ужас, много съм се притеснила, защото сме доста далече от Лондон, за да се приберем трябва яко път, а той като се пораздруса и почва яко  Sick Няма Т сякаш, но си драйфа човека  Tired

Стискайте палци да се оправи бързичко и да е от някаква храна, а не вирус  Praynig

# 127
Фети, честит празник, много здраве и късмет   bouquet

Щом няма температура, може и от храната да е. Дано  Praynig

# 128
 Hug Hug Hug

Тези дни покраи ученичката нямам много време да пиш но ви чета редовно.
Ади да ти е жив и здрав малкия голям мъж  Hug Hug Hug
Фети бързо да се оправя Неди.
Бобчемного е трудно сама в такъв момент.Дано бебка спи вечер спокоино и не плаче много .Вечерите са особено трудни изпитала съм го мъжо ми като е бил нощна смяна.Стискам палци всичко с документите да се нареди в най- скоро време.  Hug Hug Hug
Ментина стаята е страхотна.
Ние пък зада избегнем юмручните схватки кои по-напред да седе на бюрото си поръчахме двоино бюро.Мислех ,че Ицко ще пречи на Габи да пише и учи ама не като седне тя да пише и тои си яда на мястото и си шарка и си рисува голяма идилия Grinning

# 129
Яна ,мерси за кафенцето
Mentina,стаята е страхотна..
Ние детска  нямаме...всички сме в спалнята...как ще е за напред не знам..Sad(
Ади,все едно говориш и за нас,мерси за разбирането... Марти няма нито един кариес,а ударените зъбки леко са потъмнели,но зъболекарката каза да не се тревожа,отдолу се виждат постоянните който напират... А Калата е хуна голяма,ще кача клипче тия дни..
Бобче,много сила ти пращам...няма как ,човек е силен в трудни моменти Hug
Фети,честито на патерици и дано е само вирусчето. Децата не си избират кога да се разболяват за съжаление...Ние го изкарахме за един ден-само повръщане.
Хубав ден   bouquet

# 130
Бобче, с цялото си сърце съм с теб, поне финансово да издържиш, другото ще се оправи, мъжът ти ще се прибере ! На мен не ми е странно, че можеш да имаш трудности с паричките, минали сме през точно такъв период, когато трябваше да се яде със 100 евро на месец, след като си платим наема и сметките. Сега си казвам, че по-лощо не е могло да бъде. Но тези периоди за щастие минават и заминават, ще тръгнеш пак на работа, ще пуснеш бебка на ясла, ще печелиш повечко парички. А и двете семейства на баби и дядовци едва ли ще ви оставят да гладувате. Прегръщам те горещо миличка и само горе главата, не бива да падаш духом, всеки проблем има разрешение.  Hug

Фети, честито на патерица !   bouquet Това с повръщането е явно вирус, защото и около нас се появи.  Thinking

# 131
Боб4е, много ми стана мъчно ... аз не знаех, че мъжа ти го няма. Мислех, че е за малко в Сърбия при родителите, а ина4е си работи в Норвегия. И ние сме на една заплата, общо взето тук всички гледат да работят по двама, особено ако имат заем и помагащи родители. При мен и двете ги няма, едното за добро, другото-така се получило. Дано скоро се оправят нещата при теб, с Йована и новородено беб4е заслужаваш къде по-положителни емоции.

Мен този вирус ме сисипа. От снощи съм на антибиотик за 3 дни!  Confused 
Чудя се да пускам ли Сами на градина в понеделник, не му е минало и на него така или иначе, още кашля и му е запушен носа. Само да не ми носи вируси, и на него взе да му харесва в детската. А и оставаме сами, че мъжо заминава за няколко дни по работа за София и Пловдив.

# 132
Здравейте мами!!!

Аз пак с почерпките JoyДнес моето Мило има РД.Да ми е здравичък и все така обичлив си пожелавам Heart Eyes

Ето почерпка:

Валеске Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бобенце,ние всички сме с теб.Ще се справиш,поради липсата на друг избор,но ще си е заслужавало,заради обичта ма малките муцунки.Прегръдки Hug

# 133
Ади, честит Рожден Ден на мъжлето ти !   bouquet Да ти е жив и здрав и да не те ядосва, а на ръце да те носи  Heart Eyes Виж как пожеланията от към него се обърнаха към тебе  Laughing Той като не ме познава, няма да ми се съдри. А тази торта ти ли я сътвори ???

Сонита
, аз пък като гледах снимките във Фейса си помислих, че работиш като водеща в някакво радио  Flutter

# 134
La vie en rose, не си се объркала, това правех в Бг, близо десет години, това съм и завършила. Сега се занимавам от вкъщи, когато има какво или когато ми дойде музата  Crazy

Ади, да ти е здрав и добър   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт