АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Стискам и аз  Grinning Това да не е за ново жилище ?  Laughing Flutter

# 556
  • София
Фети Praynig Hug

# 557
Стискам и аз  Grinning Това да не е за ново жилище ?  Laughing Flutter

Не, Вили, по-сериозно е, аз новите жилища ги хапвам за закуска Wink  Crazy Hug

Благодаря ви момичета, винаги помагат вашите палчета, силно се надявам и този път да проработят  Praynig Hug

# 558
Хайде, хайде, успех ! В множеството е силата (нали така беше  newsm78Grinning Ти да не би за работа, а ? Пусто любопитство, ще ме изяде  Laughing

# 559
 Laughing  Hug Стискай ми палчета по-силно, че да се случи по-скоро и да ти кажа  Hug За сега като си трая преди да се е случило, това което може и да не се случи, обикновено се случва, с помощта на +++ мисли  Crazy обясних го аз  Crazy

# 560
Стис палци. Успех, Фета!
Вили, страхотно е, че имаш нова възможност за конкурс/работа! И за теб стискам палците, бий французите, българи-юнаци Wink  Peace  Grinning
Време е, време е да поработим, ама пред мен възможности засега никакви...  Rolling Eyes
Затова пък Мая ме радва всеки ден, става все по-самостоятелна, въображението й добре работи и си играе с часове с листа, кестени и пръчки. Вчера за първи път си отсервира след вечеря. На ей такива дребни неща много се радвам. Е, къса ми нервите с писъци, ама... идеални неща няма  Wink

# 561
Слънчо, мерси душка  Hug Дано, дано пак да ми провърви, че този ще е по на късмет, а аз такъв много си нямам. Иначе дори и да заработим сега, пенсия свястна никога няма да имаме, освен ако според новия закон, издържим до 76 години  ooooh! Но работата е нужна на човека, за да се чувства полезен и да знае, че има някаква стойност.
Браво на Мая, малкото голямо момиче  Heart Eyes За виковете те разбирам, у нас са също особено пискливи, едва издържам вече ! Успокоявам се, че няма да викат така още дълго.

# 562
  • София
Здравейте  Hug.
Вили, стискам ти палци за работата fingerscrossed. Дано късмета е с теб и скоро да се похвалиш Peace.
Фети, и на теб много късмет Flowers Four Leaf Clover.
Пива, бързо оздравяване на всички ви Praynig.
Слънчо, браво на Мая Peace. Оттук нататък ще стават все по - самостоятелни Grinning. А относно късането на нервите, то е неизбежно, явно Laughing. Ама и това време ще мине.

При нас положението вече е малко по - добре Grinning. Оказа се, че Аничка има ларингит и затова така кашляше. Аз до сега си мислех, че ларингита не е сериозна работа, но след като видях как се задушаваше и не можеше да си поеме въздух вече гледам с друго око на тази болест. От снощи пие Вентолин и ефекта е много голям. Още след първия прием се почуства по - добре, а през нощта само 1 час е кашляла, което си е много добре на фона на предната нощ. Надявам се, че тази нощ ще се чувства още по - добре и ще спи нормално Praynig.
Приятен вечер  bouquet.

# 563
Здравейте и от мен  Hug
Всички болни дечица да се оправят сега ... babydust7

Марти - браво на Ани   bouquet , ама той ларингита си е сериозна работа , браво че ви минава бързичко  Praynig

Аз тръгвам за дружината да си я прибирам  Joy

ПриЯтен вечер и от мен  rotfImbo /Марти, не се сърди, но много ме развесели с твоя пост и последното... Joy /

# 564
  • В светлината на слънцето
Толкова съм скапана, че не знам на кой свят съм.  Tired Нещо днес много се уморих. И аз не знам защо. Tired
Фети, още веднъж - късмееееет...  Flowers Four Leaf Clover Hug
Марти, много се радвам за Ани. Peace
Уф, утре ще пиша, сега едва си държа отворени очите. Tired

# 565
Добро утро  Hug
Хайде по едно кафе
Много задачки имам за днес.
 atwork
ВилиFlowers Four Leaf Clover
Хубав ден на всички  sun
П.П. Лу наспа ли се? Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 08:55 от vasq78

# 566
Вили,късмет днес,мило Praynig Praynig Praynig

# 567
# 568
  • В светлината на слънцето

Тц. Няма кой да ме остави да спя поне още половин час. Tired no Лошото е, че и днес ме чака яко бач. Tired

Хубав ден на всички. Hug

# 569
Вили, как сте, Слънце?!
През целия ден надниквах, за да разбера дали и как е минал прегледа и даде ли ви някаква яснота той...Така се надявам на добри новини... Praynig
Много прегръдки за теб и момченцата ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт