АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 346
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Видин
Вили, чакаме новини.
Или, появи се мила. Само ще ти кажа да си поставиш приоритетите. Може да ме оплювате, но мисля че е по-добре при разделени родители отколкото при вечно каращи се и сърдити. Знам го от опит

# 571
Вили, чакаме новини.
Или, появи се мила. Само ще ти кажа да си поставиш приоритетите. Може да ме оплювате, но мисля че е по-добре при разделени родители отколкото при вечно каращи се и сърдити. Знам го от опит

И аз,за съжаление Tired

# 572
Не мога да пиша сега момичета  Rolling Eyes
Добре съм, ще се включа като мога   bouquet

# 573
  • В светлината на слънцето
Чакаме новини от Франция.... И се надявам да са добри... Hug Хайде, Вили, пиши как мина. Hug
Или,  Hug Hug Hug

# 574
  • София
Здравейте  Hug.
Вася, няма какво да се сърдя Hug. (написах приятен следобед, но видях, че си клони към вечер и вместо всичко да изтрия и да се поправя изтрих само "следобеда" Laughing) Сега ще гледаш на края на постинга ми какви ще съм ги сътворила.
Или, дано се подредят нещата Peace.

Вчера се похвалих, че у нас положението е по - добре, но сега ще се оплаквам Sad. Ани отново цяла нощ не спа. Много кашля и едва към 4 заспа, но да не си мислите, че дотук свършват неволите, нееее... Сутринта будя Дани за градина и какво мислите - човека с Т 38, 8 °С, а вчера си изпи последния АБ Tired. Обаче, това не е всичко - аз с адско главоболие, (което първоначално си мислех, че е заради недоспиването), с болки в гърлото, болки в мускулите, втриса ме и за разкош и Т от 38, 2 °С  ooooh!. И утре сутрин отново сме на лекар, за n - ти път тези две седмици Close.
Един колега на Ники му препоръча една хомеоПатка (както той ги нарича), но за целта нали трябва да сме здрави за да я посетим или не е задължително newsm78. Някой ако знае да казва, че не се издържа вече smile3514.

# 575
Благодаря на всички ви за мислите, за думите, за загрижеността   bouquet
Дали ни просветна ? Съвсем не ! Даже стана по-мъгливо от преди...След толкова дълго чакане и надежди липсата на диагноза е леко разочароваща.  Rolling Eyes
Едно е ясно за сега - и двамата са с неврологично наследствено заболяване, което е причина за нистагъма, за слабото им зрение (не ме разпознават на 2 м разстояние), за различните им изоставания в говор, език и психомоторика. Имат аутистични черти и двамата, но не е сигурно, че става дума за аутизъм. Основното съмнение одва именно от слабото им зрение : изглежда, че при такива деца често се появявали поведения близки до аутизма, заради липсата на визуален контакт. Това е и основната лекарска хипотеза на педопсихиатъра. Thinking
По-засегнат е Антон и неговото развитие е по-обезпокоително, особено с това, че след една година работа с логопед така и не успява да проговори и не намира никакъв начин да комуникира с нас. Лекарят реши да направи обследване първо на него , но сега ще чакаме да мине Нова година, понеже места преди това просто няма. Брат му ще почака повече въпреки че при него съмненията за ГРР са по-големи, диагнозата нямала с нищо да промени сегашното положение.
Това е в общи линии. Разбирам, че тези болести са много трудни за диагностициране и още по-трудно е, когато децата са малки или не говорят. Остава ни пак да чакаме и да се надяваме, че един ден нещата ще се изяснят.

Лека вечер мили дружки и пак благодаря за това че ми четохте писаниците.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 21:21 от La vie en rose

# 576
Марти ,идете при хомеопат още сега или пък се консултирайте с нея по телефона.Може първо да ви излекува симптоматично ,а после ,когато оздравеете да ви определи конституцията!Успех мила!   bouquet Скорошно оздравяване на всички ви!Ние също сме с кашлица сега и се лекуваме с хомеопатия. Grinning А конституция може да се определи и само с интервю ,без да е нужно да сте здрави. Party
Лулу ,това с преумората и недоспиването явно е от зодията! Mr. Green И аз вчера не знаех на кой свят съм.Добре ,че Боби удари едно рамо и не се занимавах с приспиване ,за жалост на Лъчо.Сутринта си позволих лукса да се успя за репетиция  Embarassed Прибрах се към обяд и спах с Лъчо следобед. Blush Голямо спане ,голямо чудо!Но на мен в следващите 3-4 дни ще ми се разкаже играта в театъра и просто не знам как ще оцелея.Ще изиграем 7 представления за 4 дни пред един японец! Party Мъж ми навсякъде играе с мен ,че и предаване в неделя има ,за което още не е писал сценария! ooooh! Добре ,че утре идва майка да помага с готвене и грижи за Лъчи Heart Eyes Да ми е жива и здрава! Simple Smile
Слънчогледка ,и аз се радвам на малките постижения на Лъчо със сълзи на очите- когато си съблече всички дрешки и си облече пижамата съвсем сам преди седмица и когато започна да яде от моите манджи и супи.Това последното го чаках 3 години и сега вече готвя за "цялото семейство" ,а не отделно и за Лъчо! Laughing

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 19:07 от крокодил

# 577
Вили, не ми са ясни съвсем всичките тези диагнози или съмнения за диагнози, та сигурно въпросът ми ще прозвучи глупаво. Какъв е шансът за адекватна лекарска и педопсихиатърска намеса за развитието на децата, след като най-сетне бъде окончателно поставена диагнозата? Тоест има ли варианти за максимално израстване на проблема и наваксване с развитието? Ако има дори най-минимален шанс, от сърце ви го пожелавам и дано след Нова година облаците вече се разсеят и знаете какво и как да правите. Освен едни горещи, макар и далечни прегръдки, не знам с какво друго бих могла да ви бъда в подкрепа. Много ви мисля и много, много, много ви стискам палци всичко в крайна сметка да се развие максимално добре. Hug Hug Hug

# 578
Вили, прегръдки и от мен!  Hug Голямо чакане, голямо чудо  Tired Дано накрая нещата се изяснят и се развият във възможно най-положителен аспект  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

При мен нещата се поуспокоиха, не ми се разправя, но днешният ден беше много тежък, но с хубав край, за което благодаря много за стиснатите палци  Hug Hug Hug Hug

Утре летим за БГ, смесени чувства са в мен..а и много работа ме чака..

Поздрави и до скоро   bouquet

# 579
  • София
Вили Praynig Hug

Фет,лек полет Hugрадвам се,че вс е завършило благополучно и ние утре сме на очен и съм с свито сърце Confused

# 580

Фет,лек полет Hugрадвам се,че вс е завършило благополучно и ние утре сме на очен и съм с свито сърце Confused
Hug Praynig Hug

# 581
Кафето днес е от мен.
Димяни стискам палци за очния лекар днес всичко да е наред.
Вили  дано след Нова година имате окончателна диагноза и да знаете какво да предприемете .Много прегръдки Hug Hug Hug Hug
Фетилек полет радвам се ,че всичко е завършило с хубав край. Hug Hug Hug

# 582
Вили, окончателната диагноза е нещо толкова субективно и разтегливо когато става дума за такива заболявания, че.... Close Да, ще имаме думичката, но тя не би могла да обхване на 100% сюжета на разказа. Въпреки това ще е някаква насока за пътечките, които да извървите...
По-важното, така както го виждам, е да ви насочат към центрове, където да работят най-адекватно с Антон и Виктор. Места, на които да получат правилното по отношение на тях поведение...
В България на практика такива няма... Sad Оставам с надежда, че във Франция нещата са различни и биха направили по-спокоен живота на всички ви.

И на мен ми изглежда логично зрението да е водещо. То е достатъчна предпоставка за света, в който се дръпват мъничките... Sad
Възможно ли е да се повлияе върху него?

Предполагам, че пиша пълни глупости, защото не съм наясно със спецификата и те моля да ми простиш това, но то е защото много искам да има начин нещата да се подредят по най-лекия за всички ви начин...

Много сила и любов имаш, момичето ми... Heart Eyes

Димяни, върни се с леко сърце и  усмивка! Hug

# 583
Добро утро  Hug
Яна - чудно кафенце   food010
Вили - много точно го е казала Кърли и само с думите си колко положителна енергия ти е пратила ....жена -душа е тя  yes. Нека успеете да се справите с всичко, което ви тревожи  Hug  hug
Димяни - с теб сме миличка  newsm51 нека всичко бъде в норма при малките принцеси  Hug
Фети - хайде ще те чакаме на родна земя   bouquet Така и не каза за стиснатите палци  fingerscrossed 
Хубав ден от мен  55

# 584
Димяни, горещо се надявам да се върнеш с добри новини. Praynig
Фети, кацнали вече? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт