АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!
Днес отидох да си взема талона от личната и кака ви вече официално е надула корема. Утре съм на док и малко ваше палцестискане ще ми дойде добре  Praynig Praynig Praynig.
Ето това е за малките принцеси на Димяни  Praynig Praynig Praynig и това  Hug  Hug.
Много са ми сладки двете мишки, ох ако не живеех в Бс, то не че някой щеше да ме пусне при тях, ама поне малко така да ги погушкам  Heart Eyes Mr. Green.
Лулу ало ще ми разваляш фигурата а  Mr. Green, все в Коледната надничаш.
Мариетка в никакъв случай не съм искала, да те наранявам,извинявай от сърце за несъобразителността ми  bouquet. Бързо оздравяване на младежта и оставете едно парче питка и за мен  Wink.
Вили единствено мога да ти пожелая добр развитие на сегашната ситуация. Иска ми се да вярвам, че Франция обича децата си и се е погрижила за специализирани центрове и лекари. 
Пожелавам ти да се радваш на много внуци/знаеш, какво искам да кажа/ Hug
Или прецени реално ситуацията, важните сте ти и Яни, а така както го подхвана, не ми мирише много на обикновенна финансова криза. Един живот живееш момиче, бягай с време, ако е това което мисля.

# 586
И понеже поста ми стана ферман, а много мразя, да не виждам, какво пиша.
Ако някой има съвет, за спиране или подтискане на денонощно гадене
Да свирка Rolling Eyes?

# 587
  • ГОре на черешата...
Елисе, честито ти официално тогава  bouquet! Не си ме наранила, споко Hug. А децата отдавна са здрави и всеки е по направление - на градина и училище. Градината ни ще празнува 45-годишен юбилей, та ще участват и малките - моят ще "Господин щъркел"  bowuu- както се изрази и сега ще излизам да търся червен чорапогащник, хахах Laughing. В края на ноември ще има тържествен концерт в Читалището, ще видим тая работа - все ми се струва, че първа група ще ревнат в хор, ама...
Баткото както винаги си ме радва - много ми е ученолюбив и послушен - е, има си и отрицателна страна - не смогвам да му купувам книги, ама по-добре да е така.

Вили, нали знаеш - Господ праща изпитание на най-силните си и обичани деца, ще се справите, прегръщам те силно Hug Hug Hug!

Димяни, и аз чакам вести и знам, че ще са добри Peace!

Или, съвети не мога и не искам да давам, само знай, че те мисля с добро!
 Hug

Брей, че се разписах, я да изчезвам Embarassed...

Елис - капките Вомитусхил - хомеопатични са.

# 588
Елис - подкрепям Мариета с 2 ръце. Вомитусхил са страхотни! Дозировката си я пише на листовката на немската фирма Хиил са! Честита ти оф.бременност   bouquet

# 589
  • В светлината на слънцето
Елис, хайде честито вече и официално, документирано. Hug А моята фигура не я мисли, отдавна съм я развалила. Embarassed

Преди малко ми пратиха една много готина мантра. Обикновено не им обръщам внимание. Но това е толкова хубаво написано, че просто сърце не ми дава да не го споделя с вас.

Mамо защо плачеш попитало едно момченце майка си
- Защото съм жена? - отговорила му тя.
- Не разбирам - казало детето.
Майка му го прегърнала
- Никога няма да разбереш.
Малкото момче попитало баща си:
- Защо мама плаче сякаш без причина?
- Всички жени плачат без причина - отвърнал бащата.
Момчето пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Затова попитал Господ:
- Господи, защо жените плачат толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато създавах жената, я направих специална.
Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство.
Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват, и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение, без да се оплаква.
Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства дори когато детето й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.
И накрая й дадох сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
Виждаш ли, сине - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които носи, не във фигурата, която има, или в начина, по който сресва косите си.
Красотата на жената е в нейните очи, които са пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава.

# 590
  • София
Благодаря ви за стиснатите палчета на всички! Hug

Прегледа мина бързичко ен плакаха и всичко е наред с очичките много съм щастлива! Heart Eyes Praynig Party
Доктора каза сега на 3 г и половина да ги заведа чак или ако преценя,че имат някакъв проблем!
Страхотен лекар и човек! Peace

Елис,Емил си вземи мила аз само с това оцелях! Hug
Повръщах до 18 г.с. ужас не ми се сеща! 

# 591
  • ГОре на черешата...
Димяни, страхотни новини, браво на принцесите Peace! А ти си отдъхни вече Hug!

И ако приемаш - един съвет от мен - на 1г - отново на контролен Peace, по принцип всички деца трябва да минат тогава, обаче педитата си спестяват направленията, а могат толкова проблеми бързо да се решат, ако са открити навреме!

# 592
  • В светлината на слънцето
Димяни, страхотни новини!  Hug Ей, как се зарадвах.  Party

# 593
  • София
Да,и аз смятам към годинка да ги заведа,а тези дни  Райън до сега не съм го водила!

Благодаря ви че ме мислите Heart Eyes Hug  bouquet

# 594
  • София
Кроки, благодаря ти, че ми отговори   bouquet. Още днес ще се опитаме да запишем час. Дано скоро се оправят, че ми се е свило сърцето Sad.
Димяни, браво за хубавите новини Grinning.
Вили, дано на следващия преглед има повече яснота по проблемите, които ви вълнуват Praynig.
Много съм се сдухала предвид положението в което сме и не ми се и пише, а няма и смисъл да ви занимавам с проблемите си Tired.

# 595
Димяни, супер новини!!!

Елис, тук изписват някакви неща за гадене, но ако е сериозно нищо не помага кой знае колко. Като имах неразположения, аз пиех сок от портокал- и сега продължавам, с най-различни, въпреки че по принцип сокове не пия. Гледам само да вземам 100% сок.

# 596
Елис, честито растящо коремче! Heart Eyes
Спокойно и ведро да ти е на душицата! Hug
Гаденето уж е признак на чудесно адаптиращ се организъм, но си е кофти, откъдето и да го погледнеш...
При мен беше не сутрешно, а вечерно...Нищо не съм пила - ядях соленко.

Димяни, браво, браво на мацките! Hug
Вася, на стари години ли сега ще ме срамуваш?! Embarassed  bouquet
Марти, докъде се докарахте с този колективен грип?! Sad

Ние снощи изпуснахме да си видим медийната звезда. Имали някакъв празник в градината, снимали ги, но нямало кой да ни каже да гледаме... Crossing Arms

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 14:00 от Curlicue

# 597
Димяни страхотни новини браво на момичетата.

# 598
БРавоооооооооооооооооооо на малките принцеси   bouquet Димяни много се зарадвах като те прочетох. Страхотно!!!!
Кърли - то си е така, че пък на колко си години, че чак стара, аз сега на 29 декември  ти правя 32  Crazy
Марти - стискам ви палци много силно, жалко че нямам способности да действам от разстояние /или малко Рейки да приложа/ ......ама пустокато не му разбирам ! Бързо да се оправяте всички до един  Praynig

# 599
  • Ланкър, планините Овнерог
Добър вечер, мили дами  Laughing

Как я карате
Гледам нови тумбаци се заформят - екстра. Айде да се множат  Mr. Green
Марти, и аз да препоръчам хомеопат. Честно казано бях резервирана и ако не бях видяла ефекта по друго дете, нямаше да се навия. Мисля и Констанца да я подложа на двучасовия разпит. Едва издържах, като на психолог се чувствах, ама май виждам ефект (пу-пу). Ако нямаш изпитан хомеопат, мога да препоръчам нашата.

Димяни, екстра, че им няма нищо. Аз защо си спомням, че сестра ми водеше племенника всеки месец, докато стане на годинка  Thinking Ама дали и на очен е бил всеки месец. Помня, че го влачеше до поликлиниката на Педиатрията ежемесечно да го следят.

Общи условия

Активация на акаунт