Или, появи се мила. Само ще ти кажа да си поставиш приоритетите. Може да ме оплювате, но мисля че е по-добре при разделени родители отколкото при вечно каращи се и сърдити. Знам го от опит
.
. (написах приятен следобед, но видях, че си клони към вечер и вместо всичко да изтрия и да се поправя изтрих само "следобеда"
.
. Ани отново цяла нощ не спа. Много кашля и едва към 4 заспа, но да не си мислите, че дотук свършват неволите, нееее... Сутринта будя Дани за градина и какво мислите - човека с Т 38, 8 °С, а вчера си изпи последния АБ
. Обаче, това не е всичко - аз с адско главоболие, (което първоначално си мислех, че е заради недоспиването), с болки в гърлото, болки в мускулите, втриса ме и за разкош и Т от 38, 2 °С
. И утре сутрин отново сме на лекар, за n - ти път тези две седмици
.
. Някой ако знае да казва, че не се издържа вече
. 

Скорошно оздравяване на всички ви!Ние също сме с кашлица сега и се лекуваме с хомеопатия.
А конституция може да се определи и само с интервю ,без да е нужно да сте здрави. 
Голямо спане ,голямо чудо!Но на мен в следващите 3-4 дни ще ми се разкаже играта в театъра и просто не знам как ще оцелея.Ще изиграем 7 представления за 4 дни пред един японец!
Мъж ми навсякъде играе с мен ,че и предаване в неделя има ,за което още не е писал сценария!
Добре ,че утре идва майка да помага с готвене и грижи за Лъчи
Да ми е жива и здрава! 
Голямо чакане, голямо чудо
Дано накрая нещата се изяснят и се развият във възможно най-положителен аспект

радвам се,че вс е завършило благополучно и ние утре сме на очен и съм с свито сърце

Да, ще имаме думичката, но тя не би могла да обхване на 100% сюжета на разказа. Въпреки това ще е някаква насока за пътечките, които да извървите...
Оставам с надежда, че във Франция нещата са различни и биха направили по-спокоен живота на всички ви.

. Нека успеете да се справите с всичко, което ви тревожи
нека всичко бъде в норма при малките принцеси 
Така и не каза за стиснатите палци