АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Включвам се набързо, но с голяма прегръдка за тревожните душици... spoko

Бобченка, как сте всички? Heart Eyes
Или, пиши, миличко...Не се отдръпвай в тъмното... Sad
Вили, разбирам колко е важна тази среща за вас. Няма нещо по-трудно и болезнено от неизвестността. Дано този доктор стигне до категоричен извод за естеството на това, което преживявате всички... Praynig
Димяни, чакаме те с хубави новини... Hug

# 541
  • София
Здравейте  Hug.
Вася, въпреки, че не пия кафе точно сега имам нужда от поне две такива.
Ани и тя е болна и през нощта ни се събират най - много час час и половина през които да сме спали Tired. Милото така кашляше, че по едно време започна да плаче, че е боли коремчето и двама човека не знам какво да направим, за да спре да кашля Sad. След голяма борба най - сетне заспа към 7 часа ooooh!. Сега след малко ще я водим на лекар, че много се измъчи. След тази нощ, като видя какво е положението Ники склони да ги заведем при хомеопат след като оздравеят Grinning.
Вили, стискам палци за сряда Praynig. Дано дългото чакане си е заслужавало и всичко да бъде наред Flowers Four Leaf Clover.
Димяни, дано и при двата прегледа всичко да бъде наред  Praynig.
Лу, много са сладки и двамката Heart Eyes.

# 542
Марти - бързо да се оправяте  Praynig , ама ето всяко зло за добро  Peace поне мъжо се е склонил з хомео-то Wink
Кърли - много точно си го казала ИЛИ хайде, чакаме те  newsm51

# 543
Марти, ние успешно лекуваме хрема и кашлица с инхалации с физиологичен разтвор. Много съм доволна. Вече наистина вярвам, че настинки без инхалатор няма как да минат. Е, не сме пробвали с хомеопатия, де, тя със сигурност помага. Ако живеехме близо, бих ти предложила да пробваш с нашия инхалатор, ама...
Димяни, вярвам, че всичко ще бъде наред с бебките - Господ е с вас.  Praynig
Вчера като приготвях дрехите й за градината, Мая ми вика: "Ама аз нали бях на училище? Стига толкова" Laughing Днеска обаче тръгна без проблем, но май само защото й облякох любима рокля.  Sunglasses
Поздрав с две любими мои песни - Janis Joplin - Piece Of My Heart http://www.youtube.com/watch?v=01X8z42_9_U&feature=related  и   I Will Survive http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 12:30 от Слънчогледка

# 544
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Вили, много стиснати палци за сряда  Hug

Димяни и за вас  Hug

Или пиши как си...

Лу, ама много са ми при сърце твоите две дечица, големи усмивки са двамата  Grinning

Ние сме добре, мама си тръгна в събота и естествено децата се постараха да ме направят луда калинка, та се наложи да ги изкарам в проливния дъжд, само да ми се проветри главата. За сметка на това, вчера Йована много слуша, голяма душичка ми беше. Забелязвам, че напоследък ходи с голямо желание на градина, бърза да влезе вътре и забравя дори да ме гушне за чао. Радвам се, естествено, добре е че се забавлява. От педагожките разбирам, че много успешно и се възстановява норвежкия. А днес даже сама констатира разликата в асансъора. Мама и аз говорим български, а в градината говорят норвежки  Crazy Heart Eyes
С Мила нямам никакви проблеми. Спи си и денем и нощем. Коликите не ни се разминаха, ама ги увлядявам донякъде с капки. След толкова стрес през бременността, а и сега, Бог ме е дарил с едно кротичко и миличко бебенце.  Heart Eyes

# 545
Здравейте от нас!

Не си мислете, че не ви чета редовно и не си мисля за прежияванията на всички ви. Просто нямам време, но и това не е оправдение, на моменти нямам желание....... и на нас разни глупости ни се стовариха на главата, но ще се справим....
Елисее-честита бебешка новина! Много се радвам!
Фр.Тони-мисли позитивно за детето си, това е най-големия лек и утеха, уверявам те. Всичко ще бъде наред, а и стискам палци доктора наистина да разбира от работата си и даде някакво професионално мнение.
Тони-стискам палци за двете принцеси.
Марти-бързо оздравяване и на вас ! Аз вярвам в хомеопатията, така лекувам Перси , а да не ти казвам колко глупости ни се стовариха на главата от тази градина, ако не беше хомеопатията, сигурно 2,3 пъти щеше да пие антибиотик.

Ние сме добре, като се изключи факта колко вируса минахме за месец, направо се съсипахме. Перси довлече всякакви производни вирусоподобни болести и се натръшкахме всичките, до такава степен, че аз вече три седмици не мога да се оправя, та напривих и ларингит, не мога да кажа една дума. Перси изкара три вируса, от които двата накуп, вече месец кашли. Миналата седмица изцяло го спрях от градина, бабата си дойде да го гледа, защото положението беше извън контрол. Най -важното да сме здрави и леко да минаваме болестите, че  no

# 546
Хремата ние борим с домашни клееви капки. За профилактика пък ги пием целокупно.
За кашлица последно дълбах черна ряпа с мед.
Отварям се на бабини дивитини нещо... Rolling Eyes

Хайде и от мен малко дъждовни песнички...
Не са за плач, а за надежда...

Едно,
и две,
и три,
и последно...

Преоткривам ирландската музика...и....уиски... Flushed Grinning
И как не, като цяла нощ Колин Фарел гушках, та сега са ми нужни и двете, за да преодолея действителността... Joy

# 547
Еее, Кърли, след тези песни ми иде да отида да си легна  Laughing И аз от известно време съм на една романтична, но не ирландска, вълна, изчетох сумати книжки на сестрите Бронте, на Джордж Елиът и Джейн Остин, изгледах и петчасовият телефилм "Гордост и предразсъдъци", и наистина като приключиш с четенето и гледането се чувстваш не в този свят. Мъжът ми вика, че съм ходила като "зомби"  Joy

Благодаря на всички ви за стиснатите палци  Hug Наистина залагаме много на тази среща, за да разберем най-сетне накъде вървим и какво възпитание трябва да приложим за да стане ежедневието ни по-поносимо.

Пива, Марти и всички други болни или с болни дечица - бъзро възстановяване  Heart Eyes Сега е едва началото и зимата изглежда ще е дълга в това отношение  Outta Joint

Бобчеее
, твоето мамче много малко постоя  ooooh! Но ти си силна натура и не се съмнявам, че ще преодолееш този труден период с вдигната глава.  Heart Eyes Радвам се и за малката че е кротичка, и за кака Йована, че ходи с удоволствие на градина, нека има неща които да се нареждат добре, за да ти дават надежда !

Утре при нас ще има нова манифестация и понеже някои учители също стачкуват, няма да водя диванетата на училище, нито пък ще ходя в лабото (няма ни метро, ни автобус). И в тези размирни времена госпожа Виолетка се замисля за един нов конкурс, който със сигурност ще и даде работица, ако разбира се го издържи Sick Ще споделя подробности като приключа с размишленията и си подам докиментите за участие.

# 548
  • В светлината на слънцето
Марти, Пива, бързо да се оправят всички болнички. Hug
Бобче, браво на послушната Мила и на кака Йованка за градината. Hug
Тони, каквото и да решиш за конкурса, да знаеш, че имаш едни здраво стиснати палци и пожелание за успех. Hug
Слънчо, едно време гадния си синузит лекувах само с инхалации, така че напълно подкрепям за ползата. Peace
Кърли, да не бях слушала и чела. Crossing Arms Сега ми се пие уискииииии..... Crazy

# 549
Момичета, влизам да примоля за стиснати палци, ще разказвам по-натам....  Hug Hug Hug Hug

# 550
  • Stavanger,Norway/ Varna
Стискам и на двете ръце  Praynig

# 551
# 552
Момичета, влизам да примоля за стиснати палци, ще разказвам по-натам....  Hug Hug Hug Hug

Имаш ги  Hug Praynig

# 553
# 554
  • В светлината на слънцето
Фети, стискам и на краката даже.  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт