АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
хора те просто са на 3, и това ще мине  Heart Eyes

# 646
Всичко на кака й е общо, всичко нейно си е само нейно  ooooh!. Не мога и да се скарам - трудно е да я надвикам, като пищи. А пищи като заклано прасе. С Констанца ми вършеше работа броенето до три, а сега с Емма не става. Като стигна на две от пищене за каквото е било, минава на крещене "не ме пляскай", другия номер е "не казвай ми"  Crazy. До преди време много я търпях, ама не става така - качи ни се на главите и сестра й е най-ощетена.

Айде и аз... Tired
И при нас, подобно на теб, каката е ощетената. Толкова се опитва да угажда, търпи и отстъпва детето, но вече и то не издържа. Изнервена е, плаче... Sad И как не - дзвера й чупи, къса и драска нещата.
Започна да й крещя, а то крещи насреща ми: "Остави ме на мийа!" Sick
Инак, ако все пак някой може да й въздейства, това съм пак аз. Достатъчно е да й откажа прегръдка и започва да се тръшка и да повтаря, че е "доба" ooooh!
Този цирк е откакто тръгна на детска градина. Вероятно трупа напрежение и вкъщи го избива, не знам...Когато сме сами с нея, няма грижи. Кротка, тиха и отстъпчива. Но двете със сестра си ли са - лудостта е пълна.
Много се надявам да е някакъв невръстен пубертет, защото не издържам не на друго, а на шума... Confused

# 647
ммм шума, това ми е познато  Whistling
Последния път като я прибирах от градина, учителката и (страхотна жена) с видимо главоболие ми каза: "днес много викаха". Версията на детето беше: "Мамо ние само си говорехме, не сме викали, но то не се чува." Предполагам, че с 30 деца в групата, самите деца започват да говорят много силно и се надвикват и целия този стрес, който преживяват, и шума, и емоциите от деня, може би им идват в повече.

# 648
Добро утро
хайде и аз в групата.. #Crazy
Бобче,на теб ти е рано още...

Явно лъвовете са такива,почвам да се успокоявам малко.,то не че е за успокоение
Моя хубостник е същото диване,реве без причинно/напр. не искал качулката да си слага/ нито шамари,нито говорене,почнах да вдигам ръце .Не дава играчки на малкия,като му вземе една играчка и се почва пищене или рев.Изминалата седмица ми беше меко казано изнервяща. единия ден ,ревове в парка,за нищо пак,казах му,че ако не престане  си тръгваме,отново рев,натупах го и го оставих,тръгнахме с Калата.....и се намери една "добра бабичка"/от съседния вх./ "Защо плачеш,ела тука,къде е мама/"  Леле ,полудях още повече..няма да ви обяснявам какво последва./скандал с бабичката/На следващия ден -виждаме се с един негов приятел ,който е 1г по голям.Моето щурче,както му говоря,няма да играеш с пръчки,ще си избодете очите,обръщам се с Калата ииии Марти бутнал приятеля си в една огромна локва,защото никой не знае...
Наказала съм го -взела съм му всички оръжия/мечове,пушки,пистолети/,забранила съм му филмчета да гледа,и шоколадите и бонбоните/тези двете са му любими/.Но резултат за сега никакъв Shocked

Не сте ли забелязали, че когато първите ни деца са кротки и послушни, вторите с упорити магарета с непокорен нрав  Thinking 

Аз мога да каза,поне за сега ,малкия ми е много послушен и кротък.,за разлика от големия.Това дете ,не е заплакало веднъж.Сега откато се научи да ходи,пада става,но не реве.Подстригвахме го,няма рев,на Кръщенето пак.,кротушко

# 649
  • ГОре на черешата...
Явно лъвовете са такива,

Ами моят като е Дева Twisted Evil?
Ей сега рано-рано ме изкара извън нерви.
Облечи се - няма. Хайде да закусваме - няма. Не искал пастет, искал друго. Иска си чаят, който е горещ. Сервирам го - не ще го. Взема да го изнеса на тераста да изстине по-бързо - крещи. И всяко едно "искане" - придружено с писъци, градиращи до кресчендо.
Иде ми да се застрелям Tired.

# 650
ДОБРУТРО!
Еха как се успокоих ,че не само моито диване крещи и се тръшка за всичко и през минута става як бой между двамата.Аз чак до лекар стигнах с тези нерви ,че два месеца вече съм на Деаксит и валериана.Не знам изобщо дали ще му мине този гаден период с голямата го нямахме това чудо.Вече тотолно съм  smile3511тази сутрин вече успяха да се збият 3 пъти и сега малкия е здраво одран по бузата.Утре в градината пак има да цъкат като го заведа ранен.След малко ще ги изведа да побеснеят навън.
Валеске цункаи малкия юнак много хубаво ходи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Ади браво за градината дано бързо да свикне Бонбонка.

# 651
Има една интересна книжка, на някой може да му хареса, мисля че представя по интересен начин нещата:

# 652
 Joy

мдааааа,много е весело с 2 деца newsm19

# 653
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз като ви прочетох, да си призная, че по принцип Йована е много послушна. Не смее да се тръшка, пробва се няколко пъти и като имаше негативни последици за нея (знам как да я манипулирам), спря. Научила съм я всичко сама да прави, а и тя си искаше и не ме притеснява много в ежедневието. Към бебето е супер, не е ревнива, обича сестра си, не прави на пук и не се вбебява. Много ми е търпеливо и добро детенцето, страхотна е просто.  Heart Eyes Heart Eyes

Просто мен хормноните много ме бият в главата и този непрестанен стрес и несигурност и това, че непрекъснато съм в състояние на някаква бойна готовност, немога да се отпусна, да се зарадвам на Мила, ей това ме побърква. От там се изнервям и крещя по Йована за най- малкото, а то милото ме търпи, а аз после немога да си го простя и .... Искам само да се завършва по- бързо нашата черна одисея, че се притеснявам как се отразява психически това на Йована. Пия го тоя Седатив, ама нещо няма ефект  Rolling Eyes

# 654
 Hug

Като сте отворили групата на лудите........и аз в нея............ ooooh!
Като сме двете е най-послушното дете,с бабите ли сме,започва купона.Удря,крещи,говори на "бе"......на всичкото отгоре е станала стисната,но само към Алекс.Той няма право дори и да гледа играчките й,но тя може да пипа всички негови Crossing ArmsДнес например рева,защото искала захарното петле да не е с изгризана опашка,а тя сама я изгриза 1 сек. преди това. CrazyИска нещо,даваш го-вече не го иска,ако не й го дадеш,пак се тръшка иразни ей такива,дето ходи ги разбери newsm78Лудвам направо.Иначе ми помага,гушка Алекс,пее му,кара се когато някой говори,а той спи,ама като започне с номерата.... ooooh!И най- й е любимо да иска да я гушкам,когато Алекс ми е в ръцете,защото знае,че не мога,а й ми е гадно,защото ощетятвам нея TiredИ още мога да пиша,ама няма сми,то у вас същото LaughingИ дано не е от зодията,защото моите и двамата са от Лъвската Crazy

Иви,благодарско мило за помоща през тези месеци.Надявам се повече да не се налага да се ползвам от услугите ти по Кърмаческите проблеми.Целувки на Бобче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние иначе сме добре.Вече успяваме да излизаме за по 1-2 ч на вън с количката.Един ден реве,един ден спи като пън,иди го разбери.Категорично обаче вътре се вози само по корем ThinkingАко не е заспал обаче или спи само 30 мин,после се прибираме с рев или иска да го гушкам,а времето вече не е много за извън количка.Дано му мине коро този страх,че ми е много гадно така.Развалям и на Ивон разходките,и работа не мога да си свърша TiredДнес следобеда го изведох с кенгуруто,да го напече малко  слънце-ми с него не го е страх да гледа пространството и не му пречи да спи увиснал като маймуна 2 ч Crazyпфууууу,егати децата значи,висше трябва да ги гледаш LaughingИначе в къщи ми е душичка-спи,папка,гука,смее се.Колкото Ивон ми беше сърдито бебе,толкова той е усмихнат Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В Четвъртък сме на консултация да ни мерят гъзето и за Хепатитна ваксина,която забавих 3 м.
Някоя от мамите,която дава хомеопатия,да е давала ТУЯ?Може да и пише на лични колко и в каква потенция да дам,Васе Thinking

Бобче,ама как те разбирам.Аз изпадам в такива състояния когато Алекс е оревал поредната разходка,а Ивон ме врънкя за люлки,солети или иска да извадя все нещо от чантата на количката,точно когато съм успяла да успя Алекс с 300 зора ooooh!

# 655
Здравейте мамчета,надявам се сте добре всички и здрави.Прочетох последните 10 страници,гледам доста неволи при някой от Вас,много неприятности,надявам се всичко да се оправи благополучно Peace Praynig
Ние сме много добре,Александър си ходи с огромно желание на градина от 1 вия ден,много добре си комуникира там с учителки,деца,лели,всички са възхитени и очаровани от него.Записали сме го на английски и футбол,занятията са в градината,за да му е интересно,засега се е научил да брои да 10 на английски Joy.
Лошото е,че и той много боледува от както е тръгнал вече един месец.
Една седмица ходи после 1 е във вкъщи,абе лудница,давам Саностол и Сребърна Вода,бързо го вдигам на крака,но то може  ли да се пребориш с много бацили накуп от градината,кофти история...
За детския пубертет,при него го тресеше здраво лятото,изкарваше ме от равновесие,пък аз съм си нервак и не е никак трудно да ме ядоса Twisted Evil Laughing.
Сега се е кротнал и повече философства и на всеки въпрос има дълъг и разяснителен отговор,не можем да го оборим,лъвска му работа Close
Тони и Тото,прочетох,че не са Ви поставили диагноза,надявам се това да се случи декември и да имате най накрая пълна яснота.
Елис,Честита Бременност,всичко да е наред и да нямаш притеснения Peace
Димяни,радвам,че очетата на малките куклички са наред,дано все да е така занапред въвъ всяко едно отношение...
Пожелавам Ви приятна вечер,защото стана време за вечеря   bouquet

# 656
Здравейте от нас!

Доста от дълго време мислех как да започна тази тема отнасяща се до тръшканията, ревовете на моето хлапе, а като гледам не сме само ние, а почти всички с малки изключения. Но да не забравяме, почти всички са Лъвове, трудна работа.  Wink Wink Wink
Нас също този период ни е завладял най-вече по мои наблюдения след като тръгна на градина, ужас и безумие ooooh! ooooh! ooooh! Както пишат повечето от вас нито бой, нито викове, а и като бях с ларингит 3 седмици и половина, елате да видите за какъв купон става въпрос. В един момент вече нямах глас и само бой оправяше положението, да ама не, изобщо не го е страх човека. Много е агресивен, най-вече към нас с таткото, в градината е най-послушното дете, направо не е за вярване  ooooh! Thinking Вкъщи като му се скарам, ако се ядоса много, взема някоя играчка и директно я троши на земята, понякога хвърля и срещу мен.  Изобщо не иска да се облича и съблича, какво е това нещо направо незная. Реве по 100часа, не мога да го приготвя за излизане, иска само бос да ходи вкъщи и много се караме на тази тема. ....... И много така нататък, и аз ви се наоплаквах едно хубаво.
Иначе сме добре, на градина, всеки по направление. Правим доста големи гимнастики, ако нещо се разболее, защото няма кой да го гледа, аз изобщо немога да си взема болничен, успях само 1 ден за периода от 9 месеца, ужас....., за това все се моля да минаваме лекичко, че............... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Чакаме с нетърпение уикендите, а те толкова бързо минават, а и Перси се отпуска и така не слуша тогава......Но поне успяваме да починем.
Бобче-много пъти си мисля за теб и се опитвам да се поставя на мястото ти......... Много трудна ситуация. Много сила и енергия ти е нужна, така, че ти изпращам от сърце.... Дано бързичко си разрешите проблема и накрая всички да сте заедно.

Сега спокойна нощ на всички!

# 657
  • В светлината на слънцето
Но да не забравяме, почти всички са Лъвове, трудна работа.  Wink Wink Wink

И неЛъвовете ги друсат яко разни цикли, ухаааа. Особено 6-годишните Риби. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil У нас ако не е едното, то е другото. А като рекат и двете да проклетясват, само да не си насреща. Тия дни сме във версия на и двете да са проклети и криви, та е весело. #Silly Banghead Rage Rage smile3511

# 658
Ади  Heart Eyes знаеш, че винаги съм насреща  Hug

# 659
Добро утро
 Хубава и здрава седмица на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт