АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 328
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте  Hug.
Ади, браво, че успяхте да преместите Ивон Peace. Хомеопатката при която ще ходим се казва Миронова. Преди е работила в МЦ "Хирон", но сега си има самостоятелен кабинет, който мисля, че е някъде около Женския пазар.
Валеске, голям бонбон е Кало Heart Eyes. Ех, кога беше малко бебенце, а сега  вече смело крачи.
За тръшкането, и моите диванета не правят изключение Mr. Green. Те освен, че се дърпат, бутат, карат, ами обожават и да се дразнят един друг, като накрая все някой реве и тогава аз трябва да се намеся. Първо, започвам с обяснение, ако не помогне (вече все по - малко помага), започвам да викам и ако и това не помогне (в повечето случаи помага), тогава ги наказвам. Наказанието е да седят на дивана, ако и това не помогне тогава пускам в действие шамарената фабрика. За сега тя действа безотказно Laughing.

# 661
  • В светлината на слънцето
 newsm51

Забравих вчера да ви се похваля. Бяхме на разходка до Панчарево и събрахме първите атрибути за Коледната ни украса. Тоест шишарки в различни големини. Днес ще падне едно старателно измиване, после ще ги оставим да съхнат и от 1 декември започваме работа по украсата. Решихме едните шишарки Теди да ги изрисува и поръси със златен и сребърен прах, ще им закачим и малки панделки и с тях ще украсяваме елхата. С големите ще направим украса за масата и за свещниците.  Grinning Сега трябва да съберем и други горски нещица, за да има ефект: жълъди, шипка, клонки от калина, бръшлян и т.н.  Grinning

# 662
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро ..........
 Хубава и здрава седмица на всички   bouquet

Здрава, здрава колко да е здрава.

Двете с Констанца ще крепиме леглата тази седмица. Колабирах сутринта, свалила съм яко кръвното, боли ме кръста или бъбреци, не е ясно, гади ми се.
Констанца пък кашля яко, гърлото е много зле и е на АБ  ooooh!

# 663
Гита, ама и начало на седмицата. ooooh! Бързо да се оправяте и двете. Hug
При нас началото пък започна с рев от страна на по-дребното (неясно защо, просто за спорта) и с екскурзия на Витоша за по-голямото. Ще видим през какви смени на настроенията ще премине. Mr. Green

# 664
Здравейте, момичета  Hug
Нещата при нас са по-добре. Проблемите не са решени все още, но  Rolling Eyes Да се надяваме, че и това ще стане  Praynig
Гита Много неприятно  Confused Що народ покрай нас се изпотръшка  ooooh!
Бързо да се оправяте и пазете Еммата.
Аз реших да последвам съвета на Лулу и продължавам в момента с втория курс Бронхо ваксом. Забелязвам обаче, че докато го приема през тези 10 дни и го хваща малко рядкото щастие  Thinking Понеже и при първия прием така се получи и сега пак, та съм склонна да вярвам, че е заради Бронхото  Rolling Eyes
Лулу много хубаво сте запланували правене на коледни играчки, чак и на мен ми се прииска  Blush Ще изкрънкам мъжа да ни заведе и нас някъде сред природата да съберем маТ'риал  Laughing
Ади как успя да преместиш Ив  newsm78 Толкова ми е далече градината, но няма никакви варианти за преместване, а и както сме безработни и двамата с таткото нямаме никакъв шанс за класиране по обичайния ред  Tired Как е Алексче? Виждам, че сте решили проблема с количката  Wink
Фети какво става с вас?  Hug
анаморф и в градината на Яни предложиха английски език, но госпожите бяха категорични, че е пълна загуба на време и пари, та те още български не знаели Confused То за Яни си е вярно де  Embarassed Евала на Алек, че попива толкова бързо  Peace
Валеске кога порасна Калата толкова  Crazy Голям е сладурко, като батко си  Wink
Бобче ти си много силна майка и жена!  И аз като ми се насъбере и се навиквам на Яни за най-малкото  и после много съжалявам  Sad Много сила и кураж ти пращам и целувки на  прекрасните момичета  Hug
За инати не ми говорете  ooooh! Моя е дева, а не лъв, ама като чета и вашите дЗверове какви ги вършат - и ние сме на същия хал  Tired
Кърли Hug Heart Eyes

Стискайте ми палци утре и ако стане ще се похваля в сряда  Wink
Олях се с писането  Embarassed

# 665
# 666
  • Stavanger,Norway/ Varna
Или, стискам палци  Peace

# 667
  • ГОре на черешата...
Или, радвам се, дано все по-хубави са при теб нещата, ще стискам палци Hug!

А моят пък днес ми каза "Мамо, ние днес научихме Хелоу и Гудбай" -  и ми ги преведе и на български Grinning.
Аз съм "За" ранното чуждоезиково обучение - и две думи да запомни за тази година, пак е добре Peace. Съдя по баткото - от първа група ходи на Английски, сега е мноооого по-напред от връстниците си в училище Peace.

# 668
Или,  fingerscrossed
Гита, по-добре ли си?
Лулу, браво на вас  Heart Eyes
Иви, ти спиш ли някога душицо?  Heart Eyes  Hug Hug

# 669
  • Ланкър, планините Овнерог
.............
Гита, по-добре ли си?
...

Май съм добре вече. Ама тамън си мисля, че съм Ок и пак ме облива студена пот. Цял ден спах, а аз много мразя да спя през деня - като загуба на време е за мен това. Аз от преди повече от 2 седмици започнах боледуване - класика - болежки в гърлото, хрема. Тия работи минаха, ама остана яка, дълбока кашлиця и според лекарката ни това е последствие от недолекуване. И Танти така се влачи от известно време, ама изкарала сутринта акъла на учителката им - оплакала се, че не може да си поеме въздух, та ми звънна сестрата от лекарския им кабинет.
Еммата дано я закрепим - на хомеопатия е, ще видим.

# 670
А здравейте
То човек да не каже нещо!!!
Добро утро ..........
 Хубава и здрава седмица на всички   bouquet

Здрава, здрава колко да е здрава.
[/quote]
Гита - да се оправяте бързо, аз това гадене го имах при бъбречната криза преди 3 години, но не вярвам да объркаш болката на бъбрек с нещо друго...то това е ад...под небето, по-добре да родя още веднъж  ooooh! ooooh! ooooh! Дано Емма не се поддаде  Praynig
Или - чудесно, че нещата се разсейват лека полека  Hug Абе знаех си аз  Mr. Green
Лу - страхотна украса ще си "избарате"  Crazy Фантазия да има човек, а на теб не ти липсва  bowuu
Фети - къде се изгуби?
А за Сладкиша да не говорим, вече две седмици не се е отчитала  newsm78
[/b][/b]

# 671
Здравейте мами,

Гита, ти както се потиш и спиш, да не си прихванала грип ? Thinking

Или, тука на работица ми намирисва  Sunglasses Хайде да е на късмет и сигурна съм, ако там ти потръгне и в семейството ти нещата ще се поуспокоят  Hug

Анаморф, радвам се на хубавите новини, като изключим боледуването на малчо, което си е нормално. На тази възраст език се учи най-лесно, без напън, без усилие, добре сте направили че сте го записали. Моята съседка пусна и тя 4-годишната си щерка на уроци, модата на английския е навсякъде една и съща. Пък аз, да ви разсмея, мисля да ги пускам моите на неделно българско училище, че за тях българския си е като чужд език  Outta Joint Само че се чудя колко време ще издържа да го водя в неделя сутрин на уроци, имайки предвид, че уикенда е единственото време, в което за никъде не тичаме и обичаме да сме си у дома  Rolling Eyes Ще видим.

При нас ново няма. Ваканция е, децата са нетърпими, трябва да се издържи още 10 дена, малиииий !  Sick Ще се опитаме тази неделя да пробутаме най-проблемния на баба му, за да отидем на гости и прекараме по-приятен и отпускащ следобед.

Ади, днеска ли беше меренето на Дундьо или греша ? Я да се похвалиш колко е надебеляло гъзето  baby_neutral Heart Eyes

# 672
Или, най-голямата детелинка, която можеш да си представиш ти пожелавам и подарявам

Чужд език и аз отказах. И при нас учителките така реагираха: те още български не знаят добре, а какво остава за друг език. Може би догодина ще го запиша в градината.  Thinking Иначе тази година само на едно допълнително занимание ходи - футбол. И учудващо много му харесва. Като се има предвид, че на Сашо му дай коли и бормашини, към топката досега интересът му винаги е клонял към нулата. Но явно момчето умее да ги занимава добре.
Анаморф, браво на адаша за чуждоезиковите умения.  Peace И аз съм фен на ранното изучаване, но с Теди нещо не се организирахме навреме, а със Сашо ще е от догодина.

# 673
Добро утро
Честит Димитровден!
Според легендите св. Димитър е покровител на зимата и студа и е по-голям брат на св. Георги. Той язди на червен кон, а от дългата му бяла брада се изсипват първите снежинки. “Дойде ли Димитровден, идва и снегът” -

Или, Praynig
Гита,бързо да се оправяте.
Лулу,браво на вас да покажеш красоти,от къде черпиш идеи?
Има един сайт Крокотак,аз си крада идейки  от там
За езиците,ами не съм го записала.Той знае някоя друга дума от филмчета и от мен.По натам може би.
Сега съм го записала на латино танци/няма народни/ той си изяви желание за тях и на футбол-до миналата седмица само е загрявал и сядал на пейката,вчера ми каза,че вече почнал да рита.

# 674
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички Димитровци! Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт