One Tree Hill - Тема 2

• 41 286
  • 628
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Днес няма епизод. За този от миналата седмица ли става въпрос?

# 152
Да
никой не писа, че е излязъл нов епизод миналата седмица.
Нещо е позарязана темичката newsm78
Затова реших да го публикувам.

# 153
  • Срещу планината:)
Здр скоро не съм писала но едва снощи успях да изгледам последните 6 епизода  Simple Smile

Голям смях с Хелоуинският епизод(Келй като Едуард ме разби ),пък и този с Денят на Благодарността Joy
Но след лекото изперкване на Куин(мислех,че верно ще я убие  Rolling Eyes),вече не ми беше толкова забавно.Ей добре,че се отказа  Praynig ама и Дан кви професионални съвети даваше  #Crazy
Последната серия с дъжда,май беше най-напрегната досега,изправи ми се косата докато онази психопатка дебнеше из къщата.Никога няма да си сложа френски прозорци,във всеки филм все някой дебне покрай тях  Tired  Naughty
Сега Laughing бях сигурна,че  Джулиан ще извади Брук то ясно,някак не си я виждах умряла ,но пак се усетих,че му подвикнах да побърза  Joy Joy Joy

# 154
Наистина беше страхотен последният епизод. Heart Eyes

# 155
  • София
Харесаха ми последните два епизода, пораздвижи се филма.
Тези съвети на Дан обаче ми дойдоха в повече...той като някой килър се изразяваше, ще каже че това му е професията.
Изобщо не схвана обаче как Куин откри къде е(той къде е всъщност) и реши да отиде при него.
Нейтън като ученик е много забавен.

Серията с дъжда беше много силна, аз по едно време направо си помислих, че ще убият Брук, въпреки че си знам, че без нея няма как, но пак се изправих на нокти. Laughing

# 156

Серията с дъжда беше много силна, аз по едно време направо си помислих, че ще убият Брук, въпреки че си знам, че без нея няма как, но пак се изправих на нокти. Laughing
И аз така... smile3556

# 157
аз пък направо си казах,че ако убият Брук спирам да гледам сериала  Laughing

# 158
Здравейте!
С въпрос се включвам - може ли да се гледа сериала от някъде, без да се тегли? Ще съм благодарна ако ми отговорите!    bouquet

# 159
  • На плажа
Даваха го по Фокслайф,но май пак го прекъснаха,по друг канал май не го дават newsm78
А дали има нова серия?

# 160
олеле как се е променило всичко по-натам  Shocked аз почнах да гледам петия сезон преди няколко дни, и от изброените герои точно трима са ми познати  Laughing
а къде са отишли Пейтън, Лукас, Карън в 6,7,8 сезон?!?!?

# 161
Мацки, отдавна не съм писала Simple Smile Готина последна серия, добър съспенс и въпреки че съм луд Naley фен, се радвам че отстъпиха малко назад в този епизод. Нейтън е много смешен с тези училищни дела и покрай състезанието не Джейми: ``There is an ``o``in tutor?!`` и когато Джейми обърка думата на състезанието,а Нейт :``Йес, каза я вярно  Mr. Green``. Епизодът за Деня на благодарността беше култов, новият ми любим отбор е Мия-Алекс. Следващия ни епизод излиза на 25-ти януари, информацията е, че ще става дума за дивото моминско парти на Брук и ще бъде с Дейв Наваро  Shocked

# 162
  • На плажа
олеле как се е променило всичко по-натам  Shocked аз почнах да гледам петия сезон преди няколко дни, и от изброените герои точно трима са ми познати  Laughing
а къде са отишли Пейтън, Лукас, Карън в 6,7,8 сезон?!?!?
Пейтън и Лукас приключват със сериала в шести сезон,повече не се появяват,макар тайничко да се надявам да ги вкарат поне за свадбата на Брук Praynig
Карън постепенно изчезва и тя,заедно с Антъни и дъщеричката си,и така малко по малко .....
Нямам търпение за новата серия,чак на 25 Shocked

# 163
  • София
Последните два епизода бяха забавни, особено безпаметното моминското парти и изцепките на Скилс, но като цяло сериала се изчерпа.

# 164
И аз много се смях, на мен си ми харесва сериалът, но едва ли имат какво да ни предложат още. Wink

Общи условия

Активация на акаунт