One Tree Hill - Тема 2

• 41 289
  • 628
  •   1
Отговори
# 165
Крайно време е да приключват Laughing
Това последното.... имаше някакъв хумор, но нищо не е останало
от духа на сериала, който ме накара да изгледам 5 сезона на един дъх.

# 166
С риск да се изложа пред върлите фенове...какво се случва с Лукас и Пейтан нещо май здраво съм изостанала... Embarassed не мога да бъда категорична и до кой сезон съм гледала филма. Много ми харесваше, но изведнъж изчезна от екран и аз изобщо изключих нет възможностите...та, ако може малко повече инфо

# 167
С риск да се изложа пред върлите фенове...какво се случва с Лукас и Пейтан нещо май здраво съм изостанала...

Само ще кажа, че има хепи енд за тях  Simple Smile

Абе вярно ли, че ще има 9-ти сезон?!  ooooh!

# 168
ха знаех си, че не професора, а сина му Иън е блъснал Джеими и Брук когато имаше буря...сега ще е интересно какво ще направи Нейтън.Може би това му е било целта баща му да признае за неговата грешка и да го покрие.

# 169
ха знаех си, че не професора, а сина му Иън е блъснал Джеими и Брук когато имаше буря...сега ще е интересно какво ще направи Нейтън.Може би това му е било целта баща му да признае за неговата грешка и да го покрие.

И на мен ми е интересно, но в последната серия никакво развитие нямаше.
А също прочетох, че още не се знае дали Хейли и Нейтън ще участват в новия сезон.

# 170
ще има и 9 сезон така ли?

# 171
Ако и Хейли и Нейтън се махнат, то кой ще остане? Joy

# 172
Брук и Джулиан в Ню Йорк  Laughing и Клей и Куин  Laughing

# 173
  • София
Бетъни Галеоти е подписала за 9 сезон,Джеймс Лафърти още не е(това е написала Бетани в туитър)

# 174
Абе все се каня да ви питам, да не би Хейли да е родила и в реалния живот, че много наедря това момиче.  newsm78
Хм. Ето какво намерих: No, Joy isn’t pregnant. She just had to gain some weight for her role as Haley, because she is pregnant.
Some, some, колко да е some- поне 18 кила отгоре я виждам.

# 175
  • София
да роди,тя е наистина бременна във филам,иам момиченце Мария

# 176
  • София
Ама то и 9-ти сезон ли ще има?
За мен е абсолютно излишен, ще ми липсва сериалчето, но то и сега ми липсва, защото няма нищо общо с преди, ако и Нейтън го няма Crossing Arms

# 177
За мен е абсолютно излишен, ще ми липсва сериалчето, но то и сега ми липсва, защото няма нищо общо с преди, ако и Нейтън го няма Crossing Arms

И моето мнение е същото.
То 8-ми сезон беше излишен, пък не 9-ти  ooooh!

Радвам се за Брук и Джулиан, това беше най-добрия момент от новия епизод.
А за Хейли, да, бременна беше и в истинския живот.
Героиство си е, че до последно се снима във сериала  Simple Smile

# 178
И аз си мислех, че е наистина е бременна (в живота) защото доста напълня и сега вие пишете че е вярно  Laughing

# 179
Официално сериала е подновен за девети (последен) сезон. Wink

Общи условия

Активация на акаунт