One Tree Hill - Тема 2

• 41 199
  • 628
  •   1
Отговори
# 45
Наистина беше тъжен, но на места беше адски забавен. Това му харесвам на този сериал. Дано Клей не умре. Cry Cry
Ето малко Нейт:

# 46
Ех, много гадни първи серии  Crossing Arms
Дано да се оправят нещата.

Джейми е голям сладур, какви бузки е завързал  Crazy
Хейли също много се е разхубавила.

Ако искате да сменим малко обстановката с Люк/Чад
И като за начало..

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 10:44 от КатРин ♥

# 47
Джейми преди ми беше по- сладък, сега изглежда малко странно...
Моята любимка си е винаги Брук, а любимец- Нейтън, само че наистина не би се получило добре да станат двойка! Някой знае ли какво ще стане с Клей?

# 48
Ново промо он задаващия се епизод...

http://www.youtube.com/watch?v=zl8SyyhElXc

# 49
  • Срещу планината:)

Thinking хм трудно решение

# 50
Няма ли буквички? Май ще гледам без ако не излязат до довечера...
Оооо, много благодаря!  Кефа ми ще е пълен със субове хе-хе!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 14:52 от Coolmummy

# 51
  • Срещу планината:)
Няма ли буквички? Май ще гледам без ако не излязат до довечера...
ето за 2ри епизод  http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=63520

# 52
  • На плажа
Ето и от мен малко снимков материал  Wink

За мен това си оставал най-ключовия актьор  от филма,аз лично го олицетворявам като самотното дърво на хълма.

# 53
Благодаря за промото        bouquet

Люк и аз го харесвах в началото, но кагато започна да скача " от цвят на цвят" ми стана доста противен. Също и с това негово "ти си единствената" и след малко е с друга "единствена"...
В шести сезон беше добре, хареса ми края им с Пейтън, много повече си подхождат, отколкото с Брук, според мен   Peace

# 54
Ох, според мен Нейт ще си даде бъбрека. Правилното решение е... Heart Eyes

# 55
Ох, според мен Нейт ще си даде бъбрека. Правилното решение е... Heart Eyes

Е остава да не го даде. Дори да му коства кариерата, пак ще помогне на най-добрия си приятел Peace

# 56
Е все пак е трудно решението. Да спаси приятеля си и да провали нещото, което е искал най-силно в живота си. Но това е Нейт, той е душичка, няма друг начин. Grinning

# 57
O, не, да не дава Господ да се изправяме пред подобни изпитания, но живота на близък е на първо място. Как би живял с мисълта, че си можел да спасиш живот, а си постъпил егоистично?

# 58
Определено ще го даде. Все пак Марк Шуон намекна, че ще се откаже от баскетбола.Феновете обаче са недоволни, че тази сюжетна линия е малко глупава-първо хората си живеят нормално с един бъбрек и второ Клей беше прострелян в гърдите, как се стигна до проблем с бъбреците. Аз не съм сигурна, че да водиш нормален живот и да имаш активна спортна кариера е едно и също, но както и да е

# 59
  • На плажа
Днес ли излиза новия епизод,че от толкова много сериали им изтървах края  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт