One Tree Hill - Тема 2

• 41 253
  • 628
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
И все пак ми се струва, че Дан ще изиграе добра роля. Май май ще се окаже, че Куин е виновна за отвличането  Thinking Поне така ми се струва, сигурно онзи дилър е забъркан... Странното ми бяха и гривната на човека който дадоха, като от лудница  Thinking

# 466
  • София
Ееееее, супер яка серия! Жестока Party
Скрит текст:
Аз пък мисля, че бащата на Чък е забъркан с Нейтън. Такава мазна мутра, пък и нов персонаж, развитие му трябва и то не добро smile3508 Много чакам Брук да стане онази, гимназиалната кучка и да покаже на какво е способна!
Дан ще бъде приет накрая, ще помогне да се намери Нейтън Peace

# 467
От къде изтеглихте серията в Замунда ми заби на 58% и не ще да се тегли .Помогнете  bouquet

Аха тръгна ура ще го гледам:)

# 468
  • София
От къде изтеглихте серията в Замунда ми заби на 58% и не ще да се тегли .Помогнете  bouquet
От арена го свалих Peace

# 469
А аз си мисля, че Клей и Куин ще осиновят това малко момченце Лоугън. Неслучайно се появява в този момент. Струва ми се, че едно дете ще повлияе много добре на стимула на Клей да се бори.

# 470
А аз си мисля, че Клей и Куин ще осиновят това малко момченце Лоугън. Неслучайно се появява в този момент. Струва ми се, че едно дете ще повлияе много добре на стимула на Клей да се бори.

Аз пък си мисля че Това е Клей като малък.

# 471

Аз пък си мисля че Това е Клей като малък.

Laughing Интересна теория, ще погледаме и ще видим. Но ако беше плод на въображението на Клей, нямаше самия доктор да обяснява кое е това дете и защо е там.

# 472
  • София
Серията наистина беше много готина!
Бях без дъх през цялото време.
Не помня от кога не ми се е случвало да чакам следващата серия с такова нетърпение!
Дан ме кефи  Twisted Evil
И малкия Лоугън е страшен сладур  Peace
А Брук ме издразни как каза на Чейс, че е мъртъв за нея, без той да има реална вина  Crossing Arms

# 473
Лукас в следващата серия ли ще се появи?

# 474
  • София
Лукас, към края на сезона ще се появи май...
За най-нетърпеливите
http://www.buddytv.com/articles/one-tree-hill/one-tree-hill-video-find-out-w-43891.aspx

# 475
Лукас, към края на сезона ще се появи май...
За най-нетърпеливите
http://www.buddytv.com/articles/one-tree-hill/one-tree-hill-video-find-out-w-43891.aspx

Ъъъъ  Rolling Eyes

# 476
Наистина серията беше много добра.

Уф, тази новата Тара е голям дразнител  #2gunfire
Дан за пореден път ме разочарова, но не вярвам да има общо с изчезването на Нейтън.

# 477
  • София
Гледах 3 епизод... какво му направиха на бебето?
Много смукане от пръстите е паднало.
Не мога да разбера как по - точно Хейли прости на Дан? Иначе много правилно постъпи като изгони клюкарките от кафенето, просто защото това наистина си е семеен проблем. Епизодите до тук не могат да се качат и на малкия пръст на началните сезони.  Confused

# 478
  • София
В никакъв случай не могат да се сравнят с първите сезони, но има някаква живинка в сравнение с 8 сезон, който изгледах по навик, без грам заинтересованост.
Това с Джулиан и бебето ми е познато от друг филм...но не се сещам кой.
Тара ми харесва-свеж образ е.
Лоугън е страхотен бонбон Heart Eyes

# 479
  • София
Vanya_I, Джулиън го беше забравил в колата на жегата. Нищо му няма де.  Peace

И мен Тара ме кефеше в началото, вече ми е малко bitch  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт