One Tree Hill - Тема 2

• 41 244
  • 628
  •   1
Отговори
# 480
Тара е уасно хич не ми харесва. И дано сценаристите не решат да я вкарат за дълго, че сега и кафе и гаджета....абе да се маха. Дано ги върти някакви сигурна съм, но май е невинен този път. И все пак не го понасям искам да се маха и да идва Лукасчоооо, но моля ви пострижете гоооо Sick   ooooh!   Praynig Praynig Praynig Praynig

# 481
  • София
Ауууууу, изпаднали сме на трета страница! Naughty
Гледах новата серия! Дан, Дан , Дан , Дан newsm18 newsm18 newsm18
Така да ми лисваше `начи!
Взе, че живна тоя сериал....като за финал Laughing
Джулиан ми е мноооого лигав, бе.....като знам, как припадах по него! Хич нЪ мА кефи вече Crossing Arms
Клей и Лоугън Heart Eyes
Хейли неотразима, Куин продължава да ми е Sick
Да идва Лукас, ама съм съгласна с Тинки- да го приведат във форма и тогава Naughty
Тара ще го хапне....дръвцето, от Брук! Mr. Green fight

# 482
Скрит текст:
все си мисля че Ликас ще се появи за погребението на Нейтън

# 483
Попаднах на тая стания http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2101891/Sophia-Bush … stin-Nichols.html .Финала бил на 4 април-тоя сезон твърде кратък(и тотално излишен според мен).София ще снима друг сериал- пожелавам и успех и много се учудвам защо след като всички станаха супер популярни се навиха на 7-8 ,че и 9 сезон.Отдавна да се бяха включили в други проекти-готини са ,всички биха имали успех!

# 484
Скрит текст:
все си мисля че Ликас ще се появи за погребението на Нейтън

Скрит текст:
Нали трупът е Дан- по-скоро за неговото... Вероятно Дан ще се жертва, за да спаси Нейтън.

# 485
  • София
И на мен много ми хареса серията! Последните две в същност  Mr. Green

Дан и Крис Келър ми носят усещането за "ранния ОТХ" и много ми харесват и двамата. Радвам се, че пак участват.

На мен Хейли не ми харесва с тази прическа, но Бетани определено е влязла във форма след раждането Simple Smile

Клей и Лоугън наистина са много сладки, бих се изкефила ако Куин се навие да го осиновят.

За съжаление Лукас няма да изглежда неотразим, но ми е интересно какво ще каже за Пейтън, защо тя няма да е с него.

Скрит текст:
Нейтън няма да умира, че да има погребение! Дан ще има!

А похитителите на Нейт са големи смешници и имат невероятна причина за похищението му  Joy

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 12:21 от Госпожица Лаленце

# 486
Скрит текст:
Нейтън няма да умира, че да има погребение! Да ще има!
Ако си оправиш правописната грешка може и да разбера какво имаш впредвид.

# 487
  • София
Оправих я, извинявам се Simple Smile
Но се получи много забавно  Mr. Green

# 488
И като ще се говори за правопис...  Thinking Не съществува дума "впредвид".  Whistling Също така няма изпонадпредвид, напредвид и т.н.  Laughing

# 489
И като ще се говори за правопис...  Thinking Не съществува дума "впредвид".  Whistling Също така няма изпонадпредвид, напредвид и т.н.  Laughing

нямаше смисъл написаното, но най-важно е да се заядем нали  Laughing сладурана

# 490
  • София
А бе да не сте в детската градина.  newsm78
Я стига с тоя спам!

Тази събота и неделя ще мога да си изгледам всики епизоди, ама хайде дано не ми мине котка пътя  Praynig

# 491
Супер епизод.
Брук малко ми напомня на едновремешната й версия, но тук би трябвало да е по-зряла и нещо не ми харесва така.
Дан колкото й добрини да направи не може да ме спечели и това си е..

Дано продължават в същия дух  Party

# 492
Супер епизод.

Дан колкото й добрини да направи не може да ме спечели и това си е..

Да, плюс, че ми е мазен. Sick

# 493
  • София
Скрит текст:

# 494
  • София
Аууууу мазник! Sick (много ми е неприятно, че именно за него трябва да направя тази физиономия)

Общи условия

Активация на акаунт