One Tree Hill - Тема 2

• 41 270
  • 628
  •   1
Отговори
# 90
Сетих се и аз за епизода в Анатомията, но не съм обръщала внимание, че е тя...А вероятно съм го гледала преди да се появи в ОТН и не ми е направило впечатление. Пък за такава малка епизодична роличка, не съм я запомнила.
А иначе за полицията- само Ней като отиде в къщата, се видя, че е била запечатана и имаше полицейски заграждения или както там му се вика.

# 91
  • Срещу планината:)
Аз се стих за Алекс, защото наскоро даваха повторение по фокаса на този епизод Wink Да не мислите,че помня всички дето се мяркат в анатомията

А това,че Хейли е казала,че иска да помага на хора в депресия не си го спомням  Thinking

# 92
  • На плажа
изтеглих я и я гледах
бб: Брук и Нейтън постъпиха много правилно според мен  Simple Smile

всеки път когато слушам песента с която започва филма ми идва да го изтегля наново от 1вия сезон  Heart Eyes
а пък аз го изтеглих и сега ги гледам паралелно,мното е интересно така Peace

# 93
Ох, ами аз какво да кажа, като повече от година ми звучеше песента на Gavin DeGraw като мелодия на GSM-а.  Laughing Порядъчно кътната само на припева....

# 94
И аз като Coolmummy очаквах откачалката да изникне от някъде и да ги изпонадупчи.  Laughing

Джейми го нямаше през този епизод. Crossing Arms

Браво на Брук, наистина постъпи страхотно, но тя винаги е била състрадателна. Страхотна е актрисата, много добре пресъздава емоциите, чак си мисля, че е такава и в истинския си живот.
Друго май няма какво да кажа. Дано завъртят някаква интрига, че не може 20 епизода да гледаме как си живуркат весело и щастливо... Mr. Green Laughing

# 95
  • На плажа
Ох, ами аз какво да кажа, като повече от година ми звучеше песента на Gavin DeGraw като мелодия на GSM-а.  Laughing Порядъчно кътната само на припева....
Ама това истинска група ли е?Аз си мислех,че е измислена само за филма.Благодаря ти за песента,сега ще трябва да си купувам телефон с МР3 Mr. Green
А субтитрите за 4 серия излязоха ли вече?

Той 5ти е излязъл вече Shocked
НОВ ЕПИЗОД  Hug
СУБТИТРИ

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 20:43 от Дaни

# 96
Ох, ами аз какво да кажа, като повече от година ми звучеше песента на Gavin DeGraw като мелодия на GSM-а.  Laughing Порядъчно кътната само на припева....
Ама това истинска група ли е?Аз си мислех,че е измислена само за филма.Благодаря ти за песента,сега ще трябва да си купувам телефон с МР3 Mr. Green
А субтитрите за 4 серия излязоха ли вече?

Не е група, а само един певец - Гавин Деграу. Има доста добри песни, а тази от филма е страхотно попадение   Crazy

Ето субтитрите за 4 епизод   Peace

# 97
  • Срещу планината:)
 Crazy тая серия много бързо ми свърши някак,може би щото чаках да заминат за Портланд  Thinking пък то май ще е следващата серия
и пак нищо съществено Rolling Eyes,но сега като всички взеха важните решения може да се поразчупи  Praynig

# 98
Все ми се струва ,че всичко при Нейтън се случва прекалено рано.
Бащинство ,край на баскетболната кариера ...

# 99
За бащинството не съм съгласна,може да се случи на всеки и все пак те с Хейли съумяха да постъпят правилно и отговорно.За края на баскетболната кариера нищо не зависеше от него, така са се получили нещата, а и нека не забравяме, че е бил на инвалидна количка нормално е да се откаже и да предпочете здравето и това да е със семеиството си, пред кариерата си.Според мен сценаристите са го измислили добре, неща от реалния живот които се случват  Simple Smile

# 100
# 101
И от Замунда.

Дано в тази серия се случи нещо. Харесва ми сезонът, ама почти нищо не се случва сякаш. Thinking

# 102
 Здравейте от още една фенка  bowuu Първите сезони ги изгледах на един дъх с известна доза безсъние  Laughing Лукас ми беше любимец и съжалявам че го махнаха...Хейли страшно ме дразни в последните два сезона.Наистина общо взето няма никакво действие в последните епизоди, но все пак чакам всеки с нетърпение  Laughing Страхотен сериал  Peace

# 103
За бащинството не съм съгласна,може да се случи на всеки и все пак те с Хейли съумяха да постъпят правилно и отговорно.За края на баскетболната кариера нищо не зависеше от него, така са се получили нещата, а и нека не забравяме, че е бил на инвалидна количка нормално е да се откаже и да предпочете здравето и това да е със семеиството си, пред кариерата си.Според мен сценаристите са го измислили добре, неща от реалния живот които се случват  Simple Smile

Аз не казвам ,че е постъпил безотговорно, а че рано стана татко.
По това време неговите връстници са карали безгрижни младежки години ,а той е сменял памперси. Не си спомням кой им беше казал ,да се поотпуснат защото са много млади.Лошо се получи и с гръбнака му.От четири годишен да се подготвяш за баскетболна кариера и в един момент ,още в началото и край.  Хейли и на мен нещо не ми харесва напоследък ,но и нейния живот не е лесен. Все пак най-добрата ученичка стигна само до учителско място.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт