One Tree Hill - Тема 2

• 41 240
  • 628
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Логан е син на Клей и Сара.Клей го е забравил след смърта на Сара.

Е как така ще го забрави?!? Пълни глупости  ooooh!

# 511
Скрит текст:
Ами и за мен е малко странна ситуацията с Клей.Явно съзнанието му е отказало да приеме че има дете което да отглежда сам,някак си е отхвърлило всичко което се случило и не е приело че хубавия живот се е разпаднал.Незнам и аз как да си го обесня и да го интерпретирам...Но пък лекаря каза,че заедно с родителите на Сара са му говорили за бебето...незнам....Но пък явно подсъзнанието му сега иска да си върне детето и за мен е малко необяснима реакцията му-да напусне и да изостави детето си.То е част от Сара (най-малкото),част от него и е толкова сладък и беззащитен...Аз не разбрах детето нарочно ли е доведено тук,за да си спомни Клей най-накрая ли?То знае ли че той е баща му?За Чейс..-ужас,неискам да е в затвора,не е честно,онзи си го заслужаваше.
Интересно,ще е развитието с Брук.Този определено е намислил нещо.Само да не навреди на бебетата.
Нейтън ще се върне,нямам търпение да видя как се връща.А Дан дори и лош някак си ме е кефил.Незнам как мислите вие, но по добър за неговата роля няма,точно за него е писана сякаш.А и играе и пресъздава емоциите си и на лош и на добър...Днес гледах едно клипче от по рано,просто с един поглед изигра сцената....

# 512
Никога не съм смятала Дан за лош. Той си има негова си истина и причина за всичко.

# 513
  • София
Никога не съм смятала Дан за лош. Той си има негова си истина и причина за всичко.
Аз също.Реално по стечение на обстоятелствата, той е бил разделен с любовта на живота си и всичко ,което направи ,беше защото се опита да си я върне  Peace .

# 514
Е, каква любов изпитваше Дан като уби Кийт?! Нищо и никой не го оправдава  Naughty
Историята с Клей въобще не ми беше на място. Как ще забрави детето си? И го показват чак сега, глупаво ми се струва.
Хайде Нейтън да се връща  Praynig
А забелязахте ли безразличието на Деб? Тя му е майка все пак, а нямаше никаква емоция от нейна страна...

# 515
  • София
Не оправдавам Дан ,а просто подкрепям твърдението ,че не е чак толкова лош  Peace .
За мен също тази постъпка на героя е не простима.

# 516
За мен Дан си е изцяло отрицателен герой.Доста време мина от първите сезони ,но спомените са ми ,че той забременява майката на Люк ,а отивайки в колеж се хваща с Деб и тя също е бременна ,няколко месеца по-късно.Той прави избор като се жени за богатото момиче(май и под натиск на нейните родители),но човек ако иска би поел отговорност и останал с "любовта на живота си".Та брат му който винаги е бил влюбен в Карън ,но е стоял настрани , отглежда сина му ,подкрепя Карън и най - накрая разкривайки чувствата си, получава куршум от собственият си озлобен брат.Сега как се живее с подобно престъпление ,мога само да гадая.Дан дори не си призна ,а бе разкрит от едно момче доколкото помня и съвсем в сферата на фантасмагориите бе освободен от затвора след 3-4 години май........(заради сърцето ли,не помня newsm78)Та всичките му последващи действия са си просто изкупване на вина, но как се прощава ,непростимото.

# 517
Аз в момента гледам първите сезони. Дан заминава без да знае че карън е бременна, когато разбира вече е бил в университета, няколко месеца по- късно започва връзка с деб, връща се в три хил за да види сина си но в болницата заварва кийт с неговото бебе в ръце. Тогава е бил решен да се върне да живее в три хил за да е при лукас( под предлог че има трава напуска колежа). Когата се връща да каже на деб че късат, тя му казва че е бременна.

Не знам дали си спомняте но кийт спа с деб накрая на 1 ви сезон.

# 518
Хайде, сега пък Кийт е лошия.  Crazy
Дан ако беше съвестен, щеше да поеме отговорност и да се погрижи за Лукас, а не да го пренебрегва и отрича цял живот! Нищо не го оправдава, нищо.

# 519
Аз в момента гледам първите сезони. Дан заминава без да знае че карън е бременна, когато разбира вече е бил в университета, няколко месеца по- късно започва връзка с деб, връща се в три хил за да види сина си но в болницата заварва кийт с неговото бебе в ръце. Тогава е бил решен да се върне да живее в три хил за да е при лукас( под предлог че има трава напуска колежа). Когата се връща да каже на деб че късат, тя му казва че е бременна.

Не знам дали си спомняте но кийт спа с деб накрая на 1 ви сезон.
Аз съм далеч от това да го категоризирам като добър или лош, в смисъл той е много противоречив образ, ту прави добро и му пука за близките му, ту пък е лошия...Това,че уби брат си в никой случай няма как да бъде простено и според мен и не бива такова нещо да бъде простено.
А за ситуацията в която е бил - това е така и аз просто се чудя, как изобщо човек може да избира и какво трябва да направи и как да постъпи....За мен това, дори и не мога да определя какъв избор е това-да избираш едно от децата си...Мисля,че и аз си спомням,че май е имало някакъв натиск от страна на родителите на Деб,а той е бил много млад,може би и объркан от ситуацията и е разбираемо,че се е подал.Това определено го е направило такъв какъвто е, той е огорчен,най-вече според мен от избора който е трябвало да направи. Не целя да оправдая действията му и още по-малко убийството на Кийт, а просто да си обесня защо. Пак отбелязвам за да не съм разбрана погрешно-това да разберем защо, няма как да го оправдае.  Simple Smile

# 520
Я припомнете защо Дан лежа толкова малко време в затвора?За подобно престъпление се дава доживотна присъда. Доколкото знам актьора е и режисьор на някои серии,та защо ли не си остана зад кадър.....И евентуално да го посетят един ,два пъти в затвора за някакво достоверно развитие на образа.

# 521
  • София
Ами уж за добро поведение, а и е работил, пък 3 работни дни се равняват на 2 дни в затвора, нещо такова. Демек е намалил присъдата си на 2/3 + доброто повечедение. Разбира се е смешно за толкова кратко време да го пуснат, но... на филм като на филм.

# 522
Дан може би наистина е имал трудности в избора на жена, дете и т.н.
Но Лукас винаги беше копелето, издънката на неговия живот..  Peace

П.С. Няма ли коментари по новия епизод?

# 523
Но Лукас винаги беше копелето, издънката на неговия живот..  Peace

Не е съвсем така, във втори сезон лукас живее при баща си. Даже се съдят за родителски права.

Дан си е отрицателен образ. Но всеки си има своята истина  Peace

# 524
Но Лукас винаги беше копелето, издънката на неговия живот..  Peace

Аз коментирах серията,но като скрит текст,защото беше още и рано и незнаех всички ли са я гледали.Зададох и някои въпроси... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт