Какво правите със старите GSM-и?

• 19 454
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Защото искам тел с две карти.

Ок, извинена си! Laughing

# 31
Давам ги на бабите и дядовците Laughing

# 32
  • У дома !
Продавам ги или ги давам за части срещу заплащане!
На ул."6-ти септември" 18А има едно магазинче за телефони и аксесораи,нови и втора употреба......там ги нося Peace

# 33
  • с/у ОколоМръсТното

и аз... дори ако някой има нещо съвсем дърто и читаво да ми пише. Но да му държи батерията. И да се вижда добре екрана.

# 34
Аз продавам в Ebay. Не само телефони, а всякаква ненужна техника- не виждам смисъл да ми се търкаля из къщи, та ако ще и само 5 евро да донесе нещото. Ако пък е нещо скъпо си е направо разхищение да събира прах в къщи, след като не се ползва Peace

# 35
Връщаме ги. Тук като си купуваш нов апарат, ти изкупуват стария, според това на колко го оценят. Мин. е 20 евро, дори за неработещ, само искат зарядното да е налице. А по-новите ги оценяват - давали са ни и над 100 евро, приспадат ги от покупката на новия. Хитро е така  Simple Smile

# 36

и аз... дори ако някой има нещо съвсем дърто и читаво да ми пише. Но да му държи батерията. И да се вижда добре екрана.
аз имам Сименс А70, но една санитарка извади работещ Сименс А65.
Моя не си го давам, той ми е телефонът. Предишния, първи, го дадох на сина си, да стои включен към зарядното като стационарен, с вивателска карта.

# 37
Сменям ги като спрат да работят. Потрошените отлежеват в една кутия ,доста се е понапълнила вече. Ако намеря време ще отскоча до това магазинче на 6-ти септември, което препоръча  Тифани.

# 38
подарявам  В магазините на  м тел  има кутии които събират стара техника

# 39
Имам 2 загубени в градски транспорт и един откраднат, тях поне не ги мисля Laughing
От оцелелите - 1 идея си нямам къде е, защото смених 4 квартири за 15 месеца Crazy
1 дадох на баща ми, ползва го като втори.
1 ползвам аз - подарък за рожден ден ми е. Иначе нямах никакво намерение да купувам друг, щях да си ползвам този, който е в баща ми.
Не обичам да купувам излишно телефони.
Каквото и да е , всъщност. Crazy

# 40
Току що си потроших телефона, Сименс А70
Счупи се едното зъбче на капачето отзад и не може да стои затворен, трябва да го държа, за да работи. Не можах да намеря парченцето.
Някой може ли да ми даде капак? Предполагам, че става и от А 65

Това е стар боен другар, вадил съм го от наводнена шахта, от доматена салца, дори не мога да кажа откога го имам. Става само за говорене.

# 41
  • София
Приготвила съм тука една торбичка да я предам в някой магазин.
Ама кога ще стане....

# 42
  • Варна
Всички стари телефони съм ги дала за рециклиране в магазините за мобилни услуги и апарати.

# 43
Подарявам и не се интересувам от съдбата им.

# 44
Току що си потроших телефона, Сименс А70
Счупи се едното зъбче на капачето отзад и не може да стои затворен, трябва да го държа, за да работи. Не можах да намеря парченцето.
Някой може ли да ми даде капак? Предполагам, че става и от А 65

Това е стар боен другар, вадил съм го от наводнена шахта, от доматена салца, дори не мога да кажа откога го имам. Става само за говорене.
У нас се премята такъв, загубил говор и картина от може би година. Дай координати и ще ти го метна.

Общи условия

Активация на акаунт