Какво правите със старите GSM-и?

• 19 445
  • 58
  •   1
Отговори
  • Sofia
Това ми е въпросът. Събрали сме вече 7-8 апарата и само ги подмятам. Чудя се какво да ги правя? Вие как процедирате?

# 1
Май трябва да се носят за рециклиране в магазините за продажба на нови. Аз не съм носила, но ми се въргалят в шкафа няколко. Наскоро потрябва и се разтършувах. Вършат работа докато си купиш нов.

# 2
Вие как процедирате?

Връщат се за рециклиране. Не се изхвърлят в кофите за боклук

# 3
Ко дават да ги върна  Mr. Green ?

# 4
# 5

Чиста природа  Grinning

# 6
Аз съм извън България и тук се рециклират - имат специални огромни контейнери с раздели за батерии, ГСМ-и, дребни уреди (ютии, сешоари и т.н.). Иначе - в магазините за телефони.

# 7

Все е нещо  Joy

А друг вид стара техника къде може да се върне за рециклиране? И как да съм сигурна аз, че наистина ще се рециклират и няма да попаднат в някой общ казан  Thinking

# 8
В магазина където продават същата техника. Имат глоби до колкото знам и нямат право да го хвърлят в казана. Още повече, че в цената на новите е включено и рециклирането на старите.  Wink

За старите батерии същото се отнася.

# 9
В Германос съм виждала такава "кофа" за стари апарати.

# 10
Давам на детето да си играе

# 11
Това ми е въпросът. Събрали сме вече 7-8 апарата и само ги подмятам. Чудя се какво да ги правя? Вие как процедирате?
Рециклирайте!

# 12
 Само на мен ли ми се вижда странен въпросът? Ако са работещи естествено,че не бих ги метнала някъде за рециклиране. Аз имам един,който го държа в къщи за резервен,ако случайно ми се наложи да го ползвам. Един друг стар бях подарила на роднина,който искаше и без това да си купува нов, а моят стар му хареса,и го взе. Иначе винаги когато съм си сменяла стария още в същия ден съм продавала ненужния в някой магазин за втора употреба. И 30 лв. да ми дадат все е нещо, защо да го изхвърлям   Thinking

# 13
Давам ги на бабите:) Хем са модерни, хем си навличам главоболия - все се налага да обяснявам. А техните - в един шкаф, трупат прах Mr. Green

# 14
  • Между гори и планини
Дала съм един на майка ми. С другите няколко, синът ми се фука че са негови   Grinning
А и един работещ (последният) си го осатям за резерва, ако новият ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт