Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
нещо усещчах, че марк и кали туй ще им се случи  Crazy

# 481
Нещо Питър Макникъл не ми се връзва в ролята на гадняр.

И на мен ми е странен, но това му е хубавото на този сериал. Не покрива никакви стандарти.
Няма ги онези щампи да Холивуд, при които се сещаш какво ще каже героя още преди да си отвори устата.
Или как ще изглежда новия елемент във филма много преди да се появи.
Всеки е различен, самостоятелно луд и нетипичен образ.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 15:07 от gatita

# 482
перфектно влезе в тази роля, съвсем ми се вързва Peace

# 483
  • Пловдив
Аз все още се надявам да съберат любимата ми двойка Лекси и Марк  Laughing
Според мен ще забъркат за малко Лекси с Ейвъри, но накрая ще се върне при Слоун  Mr. Green

# 484
  • Разпиляна във въображението
Изгледах серията. Кристина вече ми лази по нервите. Да взима да се оправя вече. Хареса ми как завеждащите наскачаха да питат дали Кристина и защо е напуснала.

# 485
  • София
Аз пък от епизода разбрах, че Кристина остава в болницата, ама щом ще става барманка  Joy
На мен започва да ми харесва Ейприл и може би ще си паснат с Ейвъри, той малко ми изглежда на тайно влюбен...  Whistling
Кристина и на мен ми омръзна в този носталгичен образ, така че е добре да я развият някак си, докато не осъзнае, че е преминала тази емоционална криза.
А Кали да сватосат с Марк и и двамата да са доволни, че най-накрая ще имат бебе  Laughing

# 486
Марк и Кали и аз ги виждам заедно...

# 487
  • UK
Ейприл в момента я представят точно както Лекси в началото, забелязвате ли?

# 488
  • Разпиляна във въображението
Ейприл в момента я представят точно както Лекси в началото, забелязвате ли?

Да, така е.

Обаче
Марк и Кали и аз ги виждам заедно...

Нали Аризона била вече на сегашните снимки newsm78 Значи се прибира от Африка

# 489
И аз съм за Марк и Кали. И двамата носят някакъв особен заряд, като че ли са създадени един за друг. Връзката на Кали и Аризона винаги ми се е струвала някак нагласена, както и краят й (за момента). А Ейприл наистина я лансират повече в последните серии, харесва ми сладникавата й лудост Wink

# 490
Аризона със сигурност ще се върне в сериала. И рано или късно ще се съберат пак с Кали, поне това се разбира от думите на Шонда. А според мен Кристина пак ще се върне в болницата, защото все пак ако няма да се връща, защо изобщо я оставят още в сериала, правят я барманка и така нататък...няма логика просто... Много се надявам Марк и Лекси да се съберат пак, дано да не объркат нещата. Confused

# 491
  • София
Много ми хареса серията Grinning
Кристина изобщо не ми се стори носталгична, напротив за първи пот този сезон беше положитлна и действаше, макар и доста далеч от образа, с който сме свикнали. хареса ми отношението на Дерек, хареса ми и реакцията на Марк като разбра, че е напуснала.

Надявам се тайния агент да не е само за този епизод, дано има нещо повече при него и Теди, тя ми е симпатична, искам да и намерят някой.

Ейприл най-после спря да ме дразни.
А Алекс ми е такъв странен образ, в добрия смисъл, интересен е, уж се прави на много силен и на непукист, а винаги накрая излиза раним, аз си мисля, че такива сълзливи и миловидни девойки не са за него, трябва му някоя да го вкара в правия път.

Хареса ми промото, Кали и Марк толкова си отиват като типажи.
Аз изобщо не искам да ги събират с Лекси, не ми се връзват просто. Но все пак съм сигурна, че рано или късно и това ще стане.

# 492
Лекси и Ейвъри може и да се харесат.
Марк и Кали много си отиват според мен.

# 493
  • София
Еййй, Алекс как се насра Sick Защо все най-големите простотии на него му ги отреждат, горкият ooooh!

# 494
И на мен ми писна все гадости да му се случват. Ай стига вече Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт