Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 349
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • UK
И аз съм съгласна с Гея, че Алекс не заслужаваше бой в случая, не беше 100% виновен, Ейприл се вреше където не й е работа, съответно получи каквото й се полагаше в случая. Да спи с Ейвъри, той ще е мил и нежен и тн. Не с Алекс. Ейвъри обаче беше длъжен да го поступа, в името на приятелството си с Ейприл, и аз бих го направила на негово място.

# 511
  • Бургас
Ох от кога я чакам. Ще бъде интересна. Кристина ми е чудно какво ще я правят.
Ейвъри прекали малко. Защо се намеси?
От Алекс това се очакваше. А Ейприл би трябвало да е на ясно, че той е такъв. Между другото по бих се вързала ако Алекс беше преспал с нея и после да я отсвири. Някак по в негов стил е. Този път се спря на време. Което не е лошо. В смисъл не я подведе.

# 512
Аз последно се ровех из американските сайтове. И от това, което проетох Хийгъл (Изи), няма намерение да се връща. Шонда Раймс разказва в едно интервю, че са били написали сценарийй, в който убиват образа на Изи след като си тръгна. Но вечерта не можела да заспи и премахнали тази част, защото вярва, че Алекс много трудно, даже почти невъзможно, ще се възстанови от такава загуба. Затова сега мислят други варианти как да "приключат" сагата  - Изи-Алекс. Но по завършен вид на тяхната история определено ще има. Поне това обещава Шонда. И това най-вероятно ще е в края на сезона. В интервюто, Шонда казва още, че все пак вратите за Хийгъл за отворени, дори и за епизодични роли. Явно Раймс е отворена за връщането на "Изи", ама самата актриса отрича връщане.

Сега моя коментар - Много ми се иска да се върне Хийгъл и да има развитие на историята с Алекс или поне някакъв завършек. Но според мен, за мое огромно съжаление, актрисата няма да се върне. От интервютата с нея, става ясно, че твърдо стои зад решението си и то е окончателно за нея. Тя напълно се е отдала на семейния живот и отглеждането на дъщеря си. Аз лично не одобрявам решението и, защото ми развали кефа от гледането на филма, а аз много го харесвах. Simple Smile)

# 513
  • в сърцето на един мъж...
Леле, страшна серия, много се забавлявах Mr. Green Много ми харесва Тери, искам да й намерят един свестен мъж най-накрая и на нея Praynig

# 514
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз това искам, но мъжът да е Оуен, страшно романтична двойка са ми с Теди, всички тези недоизказани чувства от предишния сезон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 515
Свежарска серийка. Това с Марк и Кали не ми допадна... Sick По-ми харесват като приятели.
Другата седмица: http://www.youtube.com/watch?v=-A8eE_sTFXM
Явно ще е след две седмици обаче. И да му се не види-продължава акцента върху Кристина. #Cussing out Явно целият сезон ще е сезона на Кристина.

# 516
Те пък 'еннайсет хиляди серии се занимават само с образа на Кристина. Голяма трагедия вече.....няма що!

# 517
Явно ще е след две седмици обаче. И да му се не види-продължава акцента върху Кристина.  #Cussing out явно целият сезон ще е сезона на Кристина.
Нали трябва да запълнят времето до края на сезона. Междудругото, колко серии ще има този сезон  - 23 ли?

# 518
И на мен ми писна с тази Кристина, освен че образът и ми е неприятен, а и чисто визуално актрисата ме отблъсква. Но мен никой не ме пита, явно зрителите искат да и гледат драмите  Confused

# 519
  • в сърцето на един мъж...
Хм, не знам Оуен и Теди дали са подходяща двойка. И двамата решиха, че не могат да са заедно. Кали май съжали за това с Марк Confused Интересно какъв е тоя странен подход дето го има Дерек Thinking

# 520
Оуен го реши сам това, Теди се примири с решението му. Но в този сериал все обръщат нещата, та се надявам още на добро развитие за тях  Mr. Green

# 521
  • Бургас
Оуен го реши сам това, Теди се примири с решението му. Но в този сериал все обръщат нещата, та се надявам още на добро развитие за тях  Mr. Green
В цялата ситуация с Кристина, Оуен е прекалено пасивен. С Дерек буквално са с разменени роли.

# 522
  • UK
Няма да има развитие по линията Теди/Оуен, 100% съм сигурна. Твърде чисто го приключиха.

# 523
  • София
Няма да има развитие по линията Теди/Оуен, 100% съм сигурна.
И аз. Теди не я виждам с никой от нали4ните. Някой нов трябва да измислят за нея Grinning Да бяха сложили за педиатър един пи4 на място, ами те това джудженце...Той ли играеше един адвокат отка4алка в Али Макбийл? Той, нали?

Пускам си новата серия Wink

# 524
  • София
Да, той беше.
Аз първо като видях, че е той реших, че няма да успея да го възприема, но добре си влезе в ролята.
Теди и Оуен не ги искам заедно.
Кристина ми е нелицеприятна, но харесвах образа й, когато беше твърда, решителна и целеустрамена.

Аз ще си чакам субтитрите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт