Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 315
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Абсолютно, а актьорът ми е антипатичен още от Али Макбийл.
И на мен ! Laughing

# 571
А на мен ми харесва актьорът, но не и персонажът му. Wink

# 572
  • Разпиляна във въображението
Харесвам Алекс без Изи. Изи превъртя мисля, а и образът й зацикли. Последната хубава сцена с нея, която си спомням е, когато Мер почти се удави и тя стоеше в коридора и усети присъствието на Дани. Стояха един до друг и се усещаха. Това е. Просто не ми липсва.

# 573
И на мен не ми липсва. Whistling Flutter

# 574
  • София
Много ми липсва Изи! Sad

# 575
  • Бургас
И на мен много ми липсва Изи, цялата история с Дени още ми е пред очите, страшно емоционална беше.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 00:18 от daritt

# 576
# 577
  • София
На мен пък ми липсва Дени, как съм ревала като умря Cry
Между другото ми прави впечатление, че в предните сезони имаше доста епизоди, които ме разплакваха, сега го дават по-лежерно май.

# 578
Да... Колко ревах когато умря Джордж. newsm45

# 579
Беше велика смърт и много се надявах Изи да не оцелее. Краят беше много силен, после развалиха всичко.

# 580
  • в сърцето на един мъж...
Мда, и аз предпочитах да оставят Джордж, а не Изи Sad

# 581
Хм, на мен пък Джордж не ми харесва от самото начало на филма. Аз поне харесвам по силните герои, а той определено не беше такъв. От мъжете ми харесват Марк, Дерек, шефа. Новия педиатър хич не ми легна на сърцето. Още си жаля за Аризона. Беше ми от любимките. Дано я върнат. Кали не ми харесваше, когато беше с Джордж, но сега ми е от любимите герои също
Към Изи съм със смесени чувства  Laughing
Още не съм гледала последната серия и я започвам сега  Rolling Eyes

# 582
Джордж го обезличиха в последния сезон, в който участваше. За мен бяха нелепи с Изи, затова и смятам, че срещата им в асансьора, когато умират, само Джордж си отиде. Трябваше и двамата да са.

# 583
Мда, историята между Изи и Джордж беше просто ужасно нелепа- уж влюбени един в друг, голямата любов и т.н.......а после нищо Crazy

# 584
Да, и на мен не ми харесваха заедно, някак не си пасваха, било то и чисто визуално... За приятели, които си споделят - да, но иначе - абсурд! Naughty

Кали и Марк също не си ги представям по-друг начин освен като приятели /секс-приятелчета Grinning/, дано не ги забъркат заедно. Честно казано мисля, че на Марк му подхождаше най-много Адисън, даже и визуално много ми харесваха. Но Марк и Лекси са ми любимата настояща двойка.

Вчера гледах един стар епизод по Фокс Лайф... Точно моментът, когато Адисън преспа с Алекс и ми стана много мъчно за Марк. Cry hug

Мисля си, че накрая ще съберат Ейвъри и Ейприл и той ще и направи сефтето... Whistling Ама за Алекс никоя не остана. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт