Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мерси за субтитрите  bouquet
Вава, ако тая жена ми вкара още един такъв сезон с драма, аз ще пукна. На предния що рев изревах, не ща толкоз много драма, нека сега да е по-леко Thinking
Ама пък май прекалено леко стана.

newsm78 Heart Eyes

# 556
  • в сърцето на един мъж...
Ами не знам, според мен е все още добре, не е много захаросан, има си я премерената драма, просто още не е ясно накъде ще ги врътне нещата Grinning Нормално е да има някакъв катарзис - ето всеки се бори по свой си начин. Ейвъри не може да спи, Алекс все още се страхува, Мер страда заради детето, Бейли има нужда от мъжа си, Ейприл е решила да се раздели с девствеността си, Тери не може да намери мъж, Аризона и Кали се разделиха, просто ще се напаснат нещата.

# 557
  Здравейте и от мен, освен тези субтитри, има ли вече качени и другаде. От този адрес не мога да сваля  Cry. Благодаря!

# 558
  • В Балкана
ili_8, има ги качени и в докс-а - http://dox.abv.bg/files/dw?a=60030857c4

# 559
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Проверих в Арена, не са сложили субтитри още, най-вероятно тези са единствените.
Изгледах серията, хубава беше, но не ми харесва как се развиват нещата в двойките Crossing Arms. Сценаристите се повтарят, не знам вече за кой път Марк е отдушник на Кали в любовните и неудачи. Използва го за повдигане на самочувствието след провала с  Джордж, после за тест в лезбийските наклонности, сега за утеха след Аризона. И нито са миг не беше влюбена в него. Само на мен ли ми се струва, че такъв страхотен мъж заслужава повече   #2gunfire
Другата линия- Оуен и Кристина. Как пък нито веднъж не ги поставиха на равна нога  ooooh!. Първо той беше откачен психар, и тя го търпеше, сега пък тя се изживява като дива тинейджърка, а той е грижовното татенце. С Теди поне бяха равнопоставени, двама възрастни с еднакъв житейски път. Освен това кога най-сетне Кристина ще осъзнае, че е омъжена, това с "my boyfriend" ме потресе направо  Sick. Ама на сценаристите явно така им харесва, то не бяха Дер и Мередит на различна вълна, после Марк и Лекси, сега тези двамата. Ами не събирайте двойки с по 15 години разлика във възрастта, като ще е така #Cussing out #Cussing out

# 560
  • Бургас
Аз много се забавлявах. Особено с Бейли и нейните фистули. Много ме зарадваха. Теди също. За първи път се смея на този сериал.

# 561
И аз се посмях с кеф!
Новият педиатър е голям г*з.

# 562
Аз много се забавлявах. Особено с Бейли и нейните фистули. Много ме зарадваха. Теди също. За първи път се смея на този сериал.
newsm10

# 563
  • София

Новият педиатър е голям г*з.
Абсолютно, а актьорът ми е антипатичен още от Али Макбийл.
И на мен този епизод ми беше много забавен  Laughing

# 564
  • София
Бейли беше образ неземен, как лошо погледна Теди, като взе чашата с "хубавия" коктейл  Joy
Серията беше наистина много добра  Peace

# 565
  • Ню Йорк
Страхотна серия, накефих се максимално.
Смятам, че Кристина ще се осъзнае в един момент и ще се върне и ще е по-велик хирург от преди /или поне силно се надявам на такава развръзка/.
Както казах в преден пост трудно възприемам Питър Макникъл в тази му роля. Той ми е един от любимите актьори, особено с ролите му в Али Макбийл и Криминални уравнения, но тук нещо не ми пасва изобщо.

# 566
# 567
  • в сърцето на един мъж...
Момичета днес заради Тенксгивинг ли няма епизод? И в енциклопедията няма дата за следващия Confused

# 568
на 2 декември е следващият... жалкоо Crossing Arms

# 569
  • София
Много ме зарадваха последните два епизода!
Особено пиянският! Култов!

Общи условия

Активация на акаунт