Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 289
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Не мога да разбера- Кали казва, че Аризона й липсва, обаче й трясна вратата под носа Crazy  Нещо не ми се връзва.

Марк и Лекси....... Heart Eyes

Следващата серия ще е екшън, според мен става въпрос за стрелба в училище или друга болница, или учреждение. Ако ще връщат Кристина, ще е в тази серия, иначе ще е изгубена кауза.

Теди- мнооооооого странно държане, чак пък толкова да се загрижи за пациент и то след кратък разговор в асансьора....... Rolling Eyes

Мередит нещо ме издразни в тази серия, не знам защо. Определено Оуен ме изкефи, като й каза, че Кристина не е тя.

Бейли- какво да кажа за нея, освен, че ми е любимка. няма и една серия, в която да ме е разочаровала с нещо. А този сладур- медицинската сестра-( ммммммммм  сладурче Blush)..........баш като за нея е.

# 601
Целувка, целувка,чак откачих от кеф Joy Crazy

# 602
  • Бургас
няма ли да има субтитри скоро  newsm78

# 603
няма ли да има субтитри скоро  newsm78

Утре до обяд щели да бъдат готови  Peace

# 604
  • София
Аууу с нетърпение очаквам следващата серия, явно тя че е част от кулминацията за този сезон.

# 605
  • София
Аааа Кали беше грубаааааа!

# 606
# 607
# 608
Аз не мисля,че Кали беше груба. Rolling Eyes Беше си в реда на нещата-оная ще и казва на летището,че били приключили, Кали напусна работа заради нея и тръгна за някъде,дето не искаше да ходи, а сега тая осъзнала,че и липсва...И аз щях така да направя.

# 609
Епизода много ми хареса  Grinning Марк и Лекси с тая целувка  Heart Eyes и Аризона се върна  Party Ама точно, като преспаха Кали и Марк ли трябваше да се случи това  Rolling Eyes
Бейли беше върха, както винаги  Grinning

# 610
мисля, че лекси трябваше да спре и да тръгне, като я извикаха да прекъсне Peace

# 611
  • София
Добре бе, на Миранда защо все такива убавци й прика4ват Rolling Eyes
Кристина, милата, с рибата...
Много хубава серия Simple Smile

# 612
И на мен ми хареса серията  HugИзобщо сериала е много добър.
Сестрата, дето сваля Миранда на мен не ми харесва. Някак гейски се държи  Laughing Този предишния по ми харесваше, въпреки че и на двамата стоят доста неестествено до нея  Grinning
А защо следващата серия е чак януари  newsm78 Доста време е това. Какво ще гледам  Laughing

# 613
наистина е мн яко и странно Laughing но явно в америка яките пичове си падат по такива жени Crazy

# 614
  • в сърцето на един мъж...
Пфу, влизам аз да търся днес серия, то нямало да има Crossing Arms Много гадно така - чак януари, големи паузи, голямо чудо Confused

Общи условия

Активация на акаунт