Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 283
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Аз не мога да разбера какво не и харесвате на Миранда...Вярно, че е ниска и пълна, но това ли определя каква жена е тя? Бейли е много умна, точна, съобразителна, просто е страхотен човек. Не е манекенка, но е симпатична. Мередит или Кристина също не са нещо особенно...говоря като лица, но понеже са слаби и по-високи не пишете на тази пък как можаха да и сложат красавец като Дерек и т.н. Просто се замислете...Сигурно и вие не харесвате нещо във външния си вид. Не бъдете жестоки към тези, които не отговарят на стандартите.

# 616
Аз Миранда много я харесвам, тя е най-готиният образ в сериала, няма 'лабаво при нея, но тези последните мъже просто не й отиват. На мен те не ми харесват, особено сестрата, той е толкова гей... като го гледах през цялото време мислех, че си пада по Марк, не по Миранда Mr. Green

# 617
Аз Миранда много я харесвам, тя е най-готиният образ в сериала, няма 'лабаво при нея, но тези последните мъже просто не й отиват. На мен те не ми харесват, особено сестрата, той е толкова гей... като го гледах през цялото време мислех, че си пада по Марк, не по Миранда Mr. Green

smile3521 smile3521 smile3521

# 618
Изобщо не ми прилича на гей.

# 619
На мен Миранда най-добре ми стои,като двойка с шефа Уебър  Peace

# 620
  • Ню Йорк
Аз не мога да разбера какво не и харесвате на Миранда...Вярно, че е ниска и пълна, но това ли определя каква жена е тя? Бейли е много умна, точна, съобразителна, просто е страхотен човек. Не е манекенка, но е симпатична. Мередит или Кристина също не са нещо особенно...говоря като лица, но понеже са слаби и по-високи не пишете на тази пък как можаха да и сложат красавец като Дерек и т.н. Просто се замислете...Сигурно и вие не харесвате нещо във външния си вид. Не бъдете жестоки към тези, които не отговарят на стандартите.

Българите като цяло сме си доста ограничени хора и отдаваме значение на маловажни неща, на които хората по света отдавна са престанали да обръщат внимание. В България и до ден днешен се смята за хубава жена която е висока 175см, тежи 45кг, ходи с къса пола и високи токчета /дори и в къщи/, нагримирана е като кабаретна танцьорка /да не казвам нещо друго/, а това че муцуната и е грозничка и няма нищо в главата е без значение Wink

Миранда е прекрасна жена и всеки мъж би трябвало да е горд ако може да я има до себе си. Simple Smile

# 621
Подкрепям с две ръце и два крака! Това, че в България са ни объркани представите не значи, че навсякъде е така. На мен лично Миранда ми е един от любимите персонажи заедно с Марк, Алекс и Кали. Simple Smile Епизода ми хареса много, нямам търпение да видя Кали и Аризона и Марк и Лекси отново заедно и също как ще мине срещата на Бейли. Simple Smile

# 622
говорите сякаш аз съм от високите и слаби - само да знаете,че е точно обрантото Mr. Green тъй че доволна съм еиуей от коментарите Mr. Green

# 623
  • София
Aaaхахахаха Joy То бива, бива, да ме разберат грешно, ама чак пък толкова, не ми се беше случвало Laughing Мързи ме да се обяснявам, сори...

# 624
Вelinda, никой не се хваща за твоя коментар. Публикацията ми беше провокирана от коментара на ninochka, но при по внимателен прочит разбрах, че тя има в предвид, че в Америка си падат по такива жени, които могат и да не отговарят на стандартите за красота, но впечатляват с характер и способности.

# 625
  • София
Миранда има с какво да впечатли всеки поред мен  Peace И на мен сестрата ми е малко нежен, по и отива мъжкар на тази жена  Wink Но пък, ако може с него да си говори за фистули, значи е точно нейния човек  Peace

# 626
  • София
....Но пък, ако може с него да си говори за фистули, значи е точно нейния човек  Peace
Joy Joy Joy Именно!

# 627
И аз съм тук Simple Smile
И аз се кефя на Миранда.Много е точна.Здраво ги строява и никой не смее да и каже нищо.

# 628
  • Пловдив
И аз се записвам като фен на сериала Simple Smile
Колкото до анкетата - Марк и Лекси и Кали и Аризона.Мередит и Дерек също са ми любимци,но при тях нещата сякаш се изтъркаха вече.Не знам,давам шанс на по-младите двойки Wink А Кали и Аризона много ми харесват.Жалко,че ги разделиха.Но разбирам Кали.Аризона я заряза,а сега се връща и иска нещата да са както преди.Все едно нищо не е станало.И Кали трябва да си разтвори обятията,естествено.Може отново да ги съберат,но ще е добре преди това Аризона да разбере какво е направила.

# 629
  • Бургас
....Но пък, ако може с него да си говори за фистули, значи е точно нейния човек  Peace
Joy Joy Joy Именно!
Ми да. Тя си го каза. Идеалният мъж разбира от фистули  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт