измама-овощен разсадник "Агротрейд"- Сливен

• 3 962
  • 3
  •   1
Отговори
        Не съм сигурен, че темата е точно за тази раздел, но искам да предупредя тези които се занимават с трайни насаждения- има фирми ментета занимаващи се с продажба на овошки. Някои нямат лицензи, а други просто препродават незнайно откъде закупени дръвчета. Това  е проблем ако сте кандидатствали с някакъв проект за еврофинансиране. За премер ще дам фирма "Агротрейд"- Сливен. Ако напишете това нещо в Гугъл ще ви излезе страхотен сайт на тази фирма- само, че такава фирма няма регистрирана в Бг. На публикуваните телефони ще попадните на един господин, който се представя за президент на фирмата, а лицензите за овощарска дейност са на името на жена. Даже господина е толкова нагъл,че издава и фактури от негово име с които спокойно си проваляте проекта. За съжаление аз съм един от пострадалите от г-н Слав Колев. Сега върви разследване от прокуратурата. Надявам се да спася проекта си.
  Поздрави

# 1
Ужас!!! Тези хора няма ли да спрът най-накрая.
А на теб успех и дано да спасиш проекта си

# 2
ооо тука е станало инвестиционен форум  Money

# 3
  • Пловдив
Докладвай ги на ИАСАС. И друг път си проверявай доставчиците - сертификати, удостоверения за регистрация и т.н. Пък може и да ги осъдиш за пропуснати ползи.

Общи условия

Активация на акаунт