Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 353
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
poliville, мисля, че няма от какво да се притесняваш. Все пак това е нова храна за стомахчето и още не е свикнало с нея. Сияна беше със запек 2 дни, когато въведох кашата. Нещата се оправят с лъжичка сок от круша или повече кърма (тя действа разхлабващо). На една позната бебока пък беше с разстройство няколко дни след като въведе нещо различно от кърма. При всяко бебе е различно, но мисля, че няма повод за притеснение щом е акал нормално.

# 106
Здрасти и от мен  Grinning Благодаря ви, че сте се сетили за мойта Кая  Hug Не правих торта, купих, че беше яко времето и цял ден бяхме навън, срааааааааааааааам  Blush И аз почнах захранване още преди 2 седмици, от пюретата прави едни такива физиономии, сякаш ще повърне, а от въпросното картофено пюре на ХИП...ужас  ooooh! Отвратително е вярно, почна да се дави...Иначе много и харесва безмлечната оризовата каша на Милупа  и безмлечната ябълкова каша на Хумана  Peace

# 107
Добро утро на всички! Относно ВИГАНТОЛА вижте какво прочетох при юнките.   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523353.495- текста в червено.

# 108
Iceicelady май разбрах каква е работата сега четох в нета че се почвало от чаена лъжичка оризова каша и така всеки ден увеличаваш с лъжичка, апък аз започнах с една супена направо (дозата отбелязана на кутията беше за 2 супени, аз реших наполовина)... ooooh!
момичета пак питам за бащинството,  дали някой знае нещо, полагащисе дни, заплащане и пр. тенкс  Mr. Green

# 109
кака или батко в градината носят не 1 , а 0.1 точка и то, ако не са в предучилищна група, когато бебето тъгва на ясла / градина.
Ааа, чакай малко, че ме ошашави с туй изречение. Всъщност може да са предучилищна група каката/баткото - въпросът е да не тръгват на училище от септември, т.е. трябва да се засичат поне една година в градината.  Peace А самостоятелната ясла, посещавана поне 6-месеца преди кандидатстването в ОДЗ носи допълнително 0,1 точка.  Peace
За Вигантола -  #Crazy как може такава простотия с нещо, което се дава на бебета! Гледам, че моя е от калпавите партиди, ама аз не съм давала почти хич. Тъкмо вчера реших да почна от време на време да давам и то излезе тази информация. ooooh!

# 110
Под надслов: Марти & пюрето  hahaha Hug

# 111
Razboliavam se.
Dano ne lepna neshto na Mitaka. ooooh!

# 112
привет:)
за разхлабване има един ебе8ки чай на хип гранулиран в пактчета с млечна захар  Hug
javascript:void(0);

# 113
  • София
кака или батко в градината носят не 1 , а 0.1 точка и то, ако не са в предучилищна група, когато бебето тъгва на ясла / градина.
Ааа, чакай малко, че ме ошашави с туй изречение. Всъщност може да са предучилищна група каката/баткото - въпросът е да не тръгват на училище от септември, т.е. трябва да се засичат поне една година в градината.  Peace А самостоятелната ясла, посещавана поне 6-месеца преди кандидатстването в ОДЗ носи допълнително 0,1 точка.  Peace
За Вигантола -  #Crazy как може такава простотия с нещо, което се дава на бебета! Гледам, че моя е от калпавите партиди, ама аз не съм давала почти хич. Тъкмо вчера реших да почна от време на време да давам и то излезе тази информация. ooooh!
имах предвид ако са предучилищна  4-та група, а не както ще е от тази или следващата година (не зная точно) и 3-та и 4-та група да са предучилищни. иначе няма как да е 4-та група и да не тръгва на училще от септември, защото класирането е април-май. при нас ще се получи точно така.  
за Вигантола - и моят е от куците партиди, добре че цяло лято почти се съм давала. ще го сменя днес, ама дали ще давам е друга тема. сега пък няма ваксини за каките. Whistling Whistling Whistling не че ми е голям зор, ама мъжът ми си взе специално отпуска да ги водим всичките деца заедно на ваксина.  Close

# 114
Добро утро на всички! Относно ВИГАНТОЛА вижте какво прочетох при юнките.   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523353.495- текста в червено.

кофти.... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 115
Ужас с тоя Вигантол и моят е от тези партиди 129 и сега какво нов ли да си вземем или да си купим капкомер? newsm78 Добре че не бях стриктна през лятото и го пропусках  А какви може да са последствията? newsm78  Аз не съм пълнила цялата пипетка а само няколко капки който не са се докосвали до гумичката.Абе ш...на работа БЪЛГАРСКА
poliville мила не се притеснявай и Марти беше така с оризовата кашичка.После някъде прочетох че е нормално да се  изхождат по трудно .Малко сок от круша или пук пюренце от круша и ще мине  Hug

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:44 от navail

# 116
Последната ми опаковка Вигантол е партиден номер 129 ,значи е от проблемните Rolling Eyes
В Пазарджик няма Вигантол от събота ,поне аз тогава търсих ,но ми казаха ,че е изтеглен от мрежата  Rolling EyesНадявам се да не е чак такъв проблем ,все пак ползвам тази опаковка от юли месец Rolling Eyes

# 117
bibi, разбрах те - ти си писала за момента на кандидатстване, а аз - за постъпването.  Peace
Поли, ето какво изрових по твоя въпрос: http://www.odit.info/?s=6&i=164665&f=1  http://www.odit.info/?s=2&i=2976&f=49 Най-добре да си питаш счетоводителката или в темата "Майчинството-счетоводно". С ориза се захранва като с всяка друга храна - по 1-2 лъжички първия ден и после постепенно увеличаваш. Надявам се да няма проблеми Денисчо.  Hug
Вчера сложиха първия Пентаксим на Ники, успях да отложа Синфлорикса въпреки словоизлиянията на педито. Специални благодарности на Алеся за информацията.   Hug bouquet
Айде приятна разходка на всички!   bouquet

# 118
Здравейте мамчета и аз пиша но рядко но пък си изчитам всичко  Laughing
poliville аз започнах захранването с оризова каша, тъй като до скоро имахме колики и ме посъветваха че ще е най добрия вариант за нас и така де аз за 3 дена вече давам по 80мл от кашата, че мн ни се ослажда а АМ мн зор пием, и наитина малко по трудно се изходи вчера, но пък днес го направи с голямо лекота  Grinning и мисля че може би проблема е първия и втория ден докато свикне стомахчето
искам да попитам другите мами които започнаха захранването с каша, как продължавате после, че то от мн четене и много акъли вече и аз не знам какво да правя, малко помощ от вас няма да ми е излишна  Hug на всички бебенца и мами

# 119
А такаа хубава работа с тоя Вигантол  Thinking и нашия е с последни цифри 129  Naughty и кво сега?????
Много тъпо  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт