Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро на всички! Относно ВИГАНТОЛА вижте какво прочетох при юнките.   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523353.495- текста в червено.

кофти.... Rolling Eyes Rolling Eyes

И нашия Вигантол е от проблемните..... ooooh! Че той е почти на дъното
...... И сега какво правим? newsm78 Чакаме нова партида....... Абе тези експерименти ли си правят с децата? Close Close Close

# 121
Сутрин Габи я храни баща и и винаги стрикно и дава вигантола, аз пропускам ама той не  ooooh!
Абе споко  Hug Hug Hug

# 122
Това е темата за ВИГАНТОЛА:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527027.0

# 123
 вашите бебенца лежат ли си сами? аз нищо не мога да свърша , ако не е слинга  Rolling Eyes не иска да си лежи сам. Или да легна и аз до него на спалнята и да му бутам играчките, или разходка вън, или ми виси на слинга вече почти 8 кг. или ми подскача на скута . Имам вече мускили като на шварценегер  #Crazy

# 124
Не само ти си така. Ако се случи да остане сама повече от 5 мин. (колко пее лампата на леглото й) се почва едно нечовешко пищене. Да не говорим, че тука разни баби и дядовци я научиха постоянно да е на ръце. Сега като съм сама се виждам в чудо. Аз говорих, карах се за това нещо, ама сигурно по - лесно щях убедя някое радио, че не е правилно бебето постоянно да е ръце, ако няма причина. Кошчето върши работа, разнасям я напред - назад из стаите и се залъгва с някоя играчка. Ама и това е временно. Ще купувам бънджи в скоро време, дано се кротне малко.

# 125
  • Варна
И ние сме на ръце до 2-3 дни след като си заминат бабите.
Ана седи и сама понякога, но само с телевизора или активната гимнастика.
Обаче вече пълзи и ме е страх да не падне от леглото.

# 126
Мамите, които се оплакват от косопад... забравих да ви кажа, че се боядисах с безамонячна боя и вече 3ти ден от главата ми не е паднал и един косъм.  newsm44 Незнам дали от боята, или просто му е дошло времето да спре, но такава рязка промяна ми се струва странна.  newsm78 Не, че се оплаквам Simple Smile

# 127
IceIceLady, относно това, че бебо те използва като биберон си е съвсем нормално за толкова малко бебе, ако категорично отказва да заспи без да суче, не се мъчете взаимно. Аз каката я бях научила да заспива в количката за следобедния сън и до близо две годишна възраст си заспиваше така, въпреки, че тогава беше още кърмаче, та искам да кажа, че това също е вариант, ако твърдо си решила да приспиваш без кърмене.

rene88, след оризовата каша добър вариант е да дадеш, няколко зеленчука, един след друг. Може да ги добавяш към кашата, може и отделно, както бебо предпочита. Зеленчуците може да са например: морков, тиквичка, картоф, броколи, зелена чушка. След това може да дадеш още някоя каша или да започнеш с плодовете.

# 128
още сладък картоф, тиква, спанак  Hug

# 129
  • София
Привет! Laughing

Ех, каква е тая работа с тоя Вигантол, моя е от партида 109129, който се изтегля, ама че гадост... Close
Аз не бях много стрикна в даването му, ама все пак толкова дечица го приемат. То като се замисля аз до гумената част не съм стигала с капките, ама пак ми е гадно.

Ха-ха, кака Гоша, тоя Марти какъв е чаровник, май не му се услаждат много пюренцата... Wink

Отивам да чета темата за Вигантола... Crossing Arms

# 130
и сега какво?? Диавид ли ще даваме?? newsm78

# 131
  • София
Всеки ще си пита педиатъра с какво да продължи, предполагам. Peace

# 132
Оффф ще ни побъркат.. и нашата партида е 129.. а и нашата педиатърка колко е компетентна #2gunfire думи нямам.
А като знам и с какво се храним Sick, мъж ми какви неща ми е разправял- той работи в тази сфера.... не е за разправяне. #2gunfire Как ще си опазим децата, незнам.. newsm78

# 133
и сега какво?? Диавид ли ще даваме?? newsm78

Аз преди малко звънях на нашата педиатърка и тя това каза- Диавид, така както съм давала Вигантола.

# 134
Аз съм с 425. Лошото е, че наддаваме много бързо и при всички положения трябва да давам.

Общи условия

Активация на акаунт