Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 363
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И ние наддаваме бързо, но давах само един месец и сега не давам.Докторката ми каза, че докато е топло няма нужда. Иначе е нашият е от калпавите партиди.

# 136
  • Варна
И нашия вигантол е от лошите партиди,а бях много стриктна при даването му.Даже за 1 месец
бяхме на увеличена доза. ooooh!

# 137
Ох сега с тоя Вигантол ooooh!.Аз се включих уж да се разсея пък то ooooh!.
Биби екстра е тортата. Да не се каня много ама и на мене ми се ще да спретна една торта.Ех какви торти се правеха едно време в къщи ама сега малчо не ме оставя и аз само точа лиги по снимки hahaha
Отивам да се успокоя и за Вигантола и за тортите с току що изпечен Тутманик Heart Eyes

# 138
здравейтеее,сядам за малко само да се запиша!
още малко и като се завърнем в къщи ,ще съм по редовна!ей голямо ходене,голямо нещо !като хаймани сме:))))
нали е топло и използваме сега!ама е голяма скъпотия тука!!!
направоооо ужас!
Ивето я поразглезиха хубаво,ама ще има контрол като се върнем!:)))
целувки

# 139
Нашия е 603,но съм давала няколко пъти и го спрях,защото и увеличаваше коликите.Тъкмо скоро си мислех ,че идва есента и трябва да пробвам отново ....... smile3512

# 140
ВЕЧЕ ИМА И ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ВИГАНТОЛА!!!   http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=617279

# 141
Не ми се вижда нещо особено опасно, според обяснението . Въпроса е , ако има отравяне веднага ли проличава или след време и как. и ако е веднага и бебетата са здрави то няма какво да го мисли човек  Hug
Интересно в Германия това не го изписват. Или дават цимафлор или дфлуоретен  Hug кой знае и на тях какво е дефектно, но и аз давам като се сетя ... и каквото съм перде имам останали опаковки още от големия  ooooh!

# 142
  • Düsseldorf
Не ми се вижда нещо особено опасно, според обяснението . Въпроса е , ако има отравяне веднага ли проличава или след време и как. и ако е веднага и бебетата са здрави то няма какво да го мисли човек  Hug
Интересно в Германия това не го изписват. Или дават цимафлор или дфлуоретен  Hug кой знае и на тях какво е дефектно, но и аз давам като се сетя ... и каквото съм перде имам останали опаковки още от големия  ooooh!

цимафлор се дава за здрави зъби, поне моята зъболекарка ме караше да го пия, но доколко флуорът е полезен е друга тема....

# 143
Привет и от нас! Hug
Много  неприятна ситуация с този Вигантол.Хубава работа , ама българска-бебенцата са изпили вече по една опаковка , а те сега се сетили ! SickГолям Контрол, няма що....... #Crazy
Добре , че и аз не съм давала на Моника цяло лято!
Днес бяхме на консултация и сме пораснали с 2 см-68см и 7.100кг.Дадоха ни направление за кръв и урина .Нямаше хипатитна ваксина и ще я прескочим този месец.Този месец ще въвеждаме месно пюре по препоръка на педито.Взех малки опаковки 130г на Гербер - пуешко с царевица , супичка от пуешко със зеленчуци и заешко със зеленчуци.От другата седмица започваме да се захранваме.
Това е за сега !
Лека и спокойна вечер на всички! Hug

# 144
  • последна надежда
Здравейте,
Не мога да смогна да ви изчета.
Ние с Марк сме на гости при приятелка в Кърджали. Почивката ми се отразява добре. Качих 2кг за пет дни и вече не ми падат дънките от преди да забременея.
Тук Марк си има компания, синът на приятелката ми е само с 11 дни по-голям.
Приятелката ми е докторка и повръщането на Марк я притесни. Не се повлиява от стандартните методи и като се приберем в София ще ходим на специалист.
Сметката не съм я проверявала скоро, но паричките са нарочени за квартира и не се пипат. Като се прибера  в София ще видя.
Бумеранг Марк суче на поискване, но прави голями паузи. Суче не повече от 6-7 пъти в денонощие, като две от тях са през нощта. Преди две седмици го захраних, имаше почти всички признаци на готовност. Сега яде 150мл оризова каша след следобедното кърмене и 150мл зеленчуково пюре след обедното. Количествата той сам си ги иска. Реве ако му дам по-малко. Зеленчуковото пюре е домашно приготвено, без мляко, захар и други екстри. Притеснява ме малкият брой кърмения и факта че повръща по 4-5 пъти след всяко ядене. Дори и изправен и оригнал пак повръща. Ако го оставя в леглото се опитва да пълзи и това води до по-обилно повръщане. Мръсните памперси са 3-4 бр, а напишканите малко повече.
Последните два месеца е наддал малко 4м - 300гр и 5м 350гр.

# 145
Записвам се да ви следя, макар че време за четене нямам никакво Sad
Малката е на ясла от 14-ти, сополи тръгнаха още на втория ден Sad зарази малкия и сега той е на Вентолин, Проспан, стеримар в нослето, и Пулмекс бейби Sad Ако вдигне Т започвам със Зинат Sad
Уж беше леко хремав само, 1-2 пъти през деня го чувах да се изкашля от сополи стекли се в гърлото и изведнъж като почна да кашля, да му свирят гърдите... това в рамките на 1 следобед... видях се в чудо и сега сърцето ми е свито... дишаше учестено само с коремчето  Cry Има бронхиолит Sad много съм разтревожена и... абе май се подобрява, ноооо...
четох, че задължително се лекувало в болница и само се чудя дали правя каквото трябва Sad
уж само запис, а се оплаках Sad

# 146
цимафлор е вит. д + флор. дава се от 14 ден на бебето. на 1м. го заместват с дфлуоретен.
и с големия бе8е така. има страхотни зъби(чук-чук) не знам цимафлора ли е иликомплексно, но и на малкия си ги давам като се сетя...
преди май бях по-стриктна ooooh!
и у нас населението всве е сополиво Rolling Eyes така е с градините Hug

# 147
  • София
Привет и от нас  Heart Eyes
Elichka_mama много притеснително звучи, дано дребчо се оправи бързо  Praynig
Али на 4,5 месеца е 6,950 кг и 65 см  Flutter гони размерите на 5 месечно бебче. Отложиха ни ваксините, че нали бяхме болни, та ще ни бодат на 7-ми октомври.
Продължава да си реве, освен когато е на ръчички, не зная как ще я отучим  Sad
Реших да я захраня на пет месеца, ще започваме с картофче. С такъв интерес ни гледа когато се храним, направо слюнки и текат  Joy  Днес ще си направя и малко пюренца от тиквички/че ни донесоха домашни/ и тиква. Един рафт съм запълнила с домашни пюрета  Mr. Green
Али още не се е обръщала сама, но и е забавно аз като я връткам.
За Вигантола голяма простотия, сега ще проверя и нашия от коя партида е. Мда, и нашият е от тези партиди  #2gunfire Сега Деавит ли да си взимаме  newsm78

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 13:26 от metchopooh

# 148
  • Бургас
Аз докато се запиша, вие ще изпишите темата  hahaha Да ви се похваля, че вече я няма пустата бактерия в гърления секрет  Party
Записвам се да ви следя, макар че време за четене нямам никакво Sad
Малката е на ясла от 14-ти, сополи тръгнаха още на втория ден Sad зарази малкия и сега той е на Вентолин, Проспан, стеримар в нослето, и Пулмекс бейби Sad Ако вдигне Т започвам със Зинат Sad
Уж беше леко хремав само, 1-2 пъти през деня го чувах да се изкашля от сополи стекли се в гърлото и изведнъж като почна да кашля, да му свирят гърдите... това в рамките на 1 следобед... видях се в чудо и сега сърцето ми е свито... дишаше учестено само с коремчето  Cry Има бронхиолит Sad много съм разтревожена и... абе май се подобрява, ноооо...
четох, че задължително се лекувало в болница и само се чудя дали правя каквото трябва Sad
уж само запис, а се оплаках Sad

И ние бяхме нещо подобно. Детето се оправи с Клацид. Не се притеснявай, всичко ще е наред. metchopooh, отдавна не беше писала. Радвам се, че всичко с Али е наред  Hug Да ви се оплача от моя калпазанин. От миналия понеделник му давам оризова каша и я приема с охота. Картофа нещо не му хареса. Че моя бонбон, преди  ядеше каша и след това пиеше мляко, а сега си иска кашата и блъска млякото и ме принуди да му заместя едно хранене, макар, че не ми се искаше. Вигантола и нашия е от "лошите" патиди, а са останали 2-3 капки на дъното.  #Cussing out

# 149
Привет и от нас! Явно хремата е повсеместно явление-и ние ще пробваме сребърната вода-дано помогне,че иначе...  ooooh! Да оздравяват всички болни и лесно да се появяват зъбките,а нощните гладници да оставят време за сън на мама Hug Май във всички градове вигантола е от "сбъркани" партиди.Надявам се да има алтернатива и педиатрите да я знаят! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт