Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 375
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
И аз се връщам от консултация. Всичко е супер, освен тия пусти косми по пишонката и ми дадоха направление за ендокринолог. Иначе каза да почвам да давам пюрета с месце, че от следващия мес сме щели да почваме попара, а после спагети и лазаня Simple Smile  Mr. Green и да замествам зеленчуковото пюре през ден с каша . Аз купих сега,ама понеже не съм давала до сега - в какво количество се дава?
биби, качи една снимка на тоя балон във фейсбук, моля те, че не се сещам как да го закрепя. Че ние сме от тези, дето постоянно искат внимание.
И как изляза от стаята - беля. Вчера си хапнала малко хартия, моля ви се.как е докопала едно списание, не знам, ама измъквах цели парчета от устата.
Ама като ви чета- торти, едно друго.... Тва си е супер и похвално, ама аз надали ще ви се похваля с подобно произведение Simple Smile
Аз да ви се оплача, че отново почвам със самотните маратони! Татко и на Габи няма да го има близо месец. И се очертава, че цялата зима ще е така - повече време да го няма. Много е трудно да си сам.
Айде, до скоро. Кажете за кашите по колко количество се дава.

# 601
marini,Megan,Cveteto, Hug Hug Hug мнооого ви благодаря!явно аз наистина не съм разбрала правилно!сега като се замисля и аз съм 4увала 4е за децата е мн важно да хапват пълномаслени неща!!! Peace
мисля скоро да я пробвам и с попарка за закуска  Hug а сухар4етата са обикновени,нали  newsm78
4естити 6-ти месе4инки на Петъо на Дан4ето,
                                             Марти на Навайл
                                             Рая на емили81
                                             Радостина на тули
  и 5-та месе4инка на         Марти на мама Гоша

днес накупих доста разли4ни  бебешки неща за хапване  Peace  тези дни ще опитваме  Hug като се залепя за тези щандове и мога да си откарам с 4асове  Crazy купих и авокадо,за да видя дали ще го яде настъргано или пасирано ..знам 4е е мн полезно,но дали ще и се хареса.. newsm78
 Биби,това с балона  зву4и мноого забавно  Peace
ивет много се радва на аквариума с рибките  Hug еййй,няма такава радост просто!4е и като им говори нещо и се опитва да ги хваща през стъклото  Mr. Green  
между другото ,тя напоследък много взе да си говори и все повтаря 'Дададада.....тататата',което ме навежда на мисълта 4е 'мама' няма да е първата и думи4ка май  Laughing

# 602
Еееееееее Ани , много са сладки като си бърборят бебоците!!!
На 25.09. Митака каза мама. Както си седя и вика:МАМА. И аз.. Crazy Shocked Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хехе
А малко по-късно същия ден каза "баба" Whistling
Ама като каза "мама" беше по-яко де. Peace

# 603
milli_vanilli, я кажи за тези косъмчета много ли са? Защото и на Теа й се появиха няколко, но не съм се вглеждала в това. За кашата не мога да помогна засега, защото на Теа още не съм й давала, че нали си е дебелинда. Много гадно, че ще бъдеш често сама, но поне вече си в София и ще имаш повече помощници.
Ооо, anni2002, значи следващото ще е момче! Wink
И Теа плямпа разни неща и само ми се причува "мама", "тата", "баба", но още е рано да е ясно какво е казала точно.
Тъкмо вчера я похвалих и днес и тя е киселяк, но може да е от глад, защото на обяд за първи път не й дадох добавка мляко след пюрето.

# 604
И аз се връщам от консултация. Всичко е супер, освен тия пусти косми по пишонката и ми дадоха направление за ендокринолог. Иначе каза да почвам да давам пюрета с месце, че от следващия мес сме щели да почваме попара, а после спагети и лазаня Simple Smile  Mr. Green и да замествам зеленчуковото пюре през ден с каша . Аз купих сега,ама понеже не съм давала до сега - в какво количество се дава?
биби, качи една снимка на тоя балон във фейсбук, моля те, че не се сещам как да го закрепя. Че ние сме от тези, дето постоянно искат внимание.
И как изляза от стаята - беля. Вчера си хапнала малко хартия, моля ви се.как е докопала едно списание, не знам, ама измъквах цели парчета от устата.
Ама като ви чета- торти, едно друго.... Тва си е супер и похвално, ама аз надали ще ви се похваля с подобно произведение Simple Smile
Аз да ви се оплача, че отново почвам със самотните маратони! Татко и на Габи няма да го има близо месец. И се очертава, че цялата зима ще е така - повече време да го няма. Много е трудно да си сам.
Айде, до скоро. Кажете за кашите по колко количество се дава.
На кашите обикновенно пише 3-4 супени лъжици суха смес се разтваря в 130 мл. вода,това е ако кашата е млечна.В началото започни с не повече от една супена лъжица.Аз преди седмица започнах да дамам оризова каша и в момента изяжда около 150-170мл. като в това количество влиза и плодово пюре няколко малки лъжички за вкус.

Да се похваля днес ни изби първото зъбче.На каката беше избило на 10 месеца. newsm44

# 605
marini, Габи още от раждането има косми по челото, ушите, гръбчето, на опашката на дупето...но всички ми казват за тях да не се безпокоя, че ще паднат с времето. Но започнаха преди около месец и половина да и излезат на шушето и попораснаха даже. Вече тях като ги видяха 2 докторки и казаха, че е за лекар специалист, защото може да е от хормони; ранен пубертет.... В тези случаи ми казаха, че се взима кръв да се изследват хормоните, а понякога се прави и рентгенова снимка на китката, да се установи костната възраст на детето. Незнам, малко сум притеснена, но ще пиша, като мине прегледа в петък.
Иначе, като поспре дъжда тия дни съм свободна за разходки Simple Smile) пишете, да се уговорим нещо

# 606
Днес успях да спретна торта за 6-тата месечинка на Калоянчо, нищо че вече минаха 10 дни оттогава  Joy първо беше шоколадова отвсякъде и пишеше на нея със сметана, както гледах и на другите торти тук "6 месеца Коки", но после имаше промяна в плана, защото моята малка пораснала дъщеричка го прие много лично и каза, че не я обичам и т.н. ooooh! Heart Eyes и имахме много трудна вечер, направо ми се ревеше, толкова е станала чувствителна напоследък, явно и заради новата група и учителка в детската градина, искам да съм по-добър педагог Sad слава Богу после оправихме нещата, а тортата придоби нов вид  Mr. Green Twisted Evil

Реших да снимам Коки и без малко да го захраня с торта, толкова бързо се придвижи до нея............ а уж не пълзи още  Mr. Green hahaha

# 607
marini, Габи още от раждането има косми по челото, ушите, гръбчето, на опашката на дупето...но всички ми казват за тях да не се безпокоя, че ще паднат с времето. Но започнаха преди около месец и половина да и излезат на шушето и попораснаха даже. Вече тях като ги видяха 2 докторки и казаха, че е за лекар специалист, защото може да е от хормони; ранен пубертет.... В тези случаи ми казаха, че се взима кръв да се изследват хормоните, а понякога се прави и рентгенова снимка на китката, да се установи костната възраст на детето. Незнам, малко сум притеснена, но ще пиша, като мине прегледа в петък.Иначе, като поспре дъжда тия дни съм свободна за разходки Simple Smile) пишете, да се уговорим нещо
Хмм, непременно пиши какво са ви казали, че да не се наложи и ние да затичаме. Иначе и Теа си има косъмчета по изброените от теб места, но то е защото са ни по-мургавички сладкишките. Може би ще опадат, но не съм сигурна, че ще е изцяло. Sad Както казва баща й: лазарната епилация ще я позове, рано или късно. За разходка - само да не вали и ще направим един "Южен парк"!
Хайде, спокойна и неревлива нощ на всички! Hug

# 608
[color=red]vesi-mesi [/color] ,marini  Hug  много са сладки като си говорят така Simple Smile)))
меган,много хубаво си го измислила с тортата така!колко са 4увствителни понякога де4ицата...но така тортата е станала още по-хубава Simple Smileкато пораснат,ще им разказваш слу4ката Simple Smile)))бонбон4ета Simple Smile
милли ванилли,не вярвам да е 4ак такъв проблем  това за косъм4етата...все пак ще стискаме палци! Praynig
и аз ви пожелавам лека ве4ер!ние с дунди сме сами4ки,4е татитони е нощна смяна ,но определено не ску4аем двете  Mr. Green  Ивет говори,играе,крещи,вика Simple Smile))))забавно е   Mr. Green

# 609
Честита половин годинка на малките принцеси Мила (с малко закъснение), Рая и Радостина

Честита половин годинка и на принцовете Мартин , Петър и Борис

Честита 5-та месечинка на Марти

Да са живи и здрави всички бебоци, много да лудеят и да радват своите родители.

gardenia1979 честито зъбче

Данче не се разстройвай, винаги можеш да организираш почерпка със закъснение, а това за лошата майка да не си го и помислила. Ти си най-добрата мама за Петьо!!! А на свекито не й се давай  Hug

# 610
И понеже докато публикувам станало 7-ми, честита преполовена годинка на Сава на *Cveteto* , както и на малките госпожици Радина, Ани, Тея, Диана и Ема - безброй щастливи мигове, безгрижно детство и да дават поводи за гордост на родителите си.

# 611
Честит празник на
Сава - мама *Cveteto*
Радина - мама juli.nikolovа
Ани- мама Звездичка
Тея - мама sonka_fr
Диана - мама arksi_ 
Ема - мама Alisita

# 612
Честита шеста месечинка и от нас на Сава - мама *Cveteto*,Радина - мама juli.nikolovа, Ани- мама Звездичка,Тея - мама sonka_fr,Диана - мама arksi_ ,Ема - мама Alisita   Party Time  

# 613
  • София
http://aprilki2010.snimka.bg/baby/hitrinki.539546 Eто балона. Направих нов албум в профила със същата парола.

Честито на днешните "рожденици" ! Да са ни живи и здрави и много обичани !

Ядосана съм - лаборантките са затрили урината на Леа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Мъжът ми ги наругал и те казали да изчакаме можело днес да дойде при педиатърката ... да бе да от 24.09  Whistling Whistling Whistling.

Меган@, много гадно това с Йоанка. В такива моменти изключително се радвам,че каките са ни две. Много по-лесно приемат всичко, някяк си са по-дебелокожи. Може да се трепат и скубят цял ден, но ако някой от нас или друго дете нападне едната под каквато и да е форма и другата веднага скача да я защитава. И бебето сякаш не им е голяма заплаха от гл.т. на нашето внимание. Имахме един ревнив период, ама доста бързо отмина. Кураж, спокойствие и търпние му е майката .... но уви на практика трудно се постига.  Confused Тортата ви обаче е уникална няма две мнения.  Peace

# 614
Честито на днешните половин рожденичета! Да са живи и здрави!    bouquet
Данче, разбира се, че си добра майка, да не съм чула друго.  Naughty Hug
Ани, и аз съм чела - само пълномаслени продукти до 3-годишна възраст.
Биби, много неприятно това с урината, как не ги е срам.  ooooh!
Мегана, и аз се притеснявах Вики да не реагира така на бебешката торта, ама тя се цупи за нещо друго онази вечер. После духа свещички и яде с кеф. Но неизбежно ще има такава ревност понякога, трябва да сме подготвени.  Peace
Гардения, честито първо зъбче!
Мили-ванили, добре завърнала се! Дано притесненията ви са напразни!  Peace
Ники спи много по-добре откакто изби зъба, но сега пък майка му почна да сънува какви ли не сънища и пак не се наспива.  ooooh! Tired Вчера за малко да пропуснем да излезем, но трябваше да купя цвички за каката, та пак направихме разходката, а човечето навън веднага заспа.
Дано се пооправи времето или поне да не вали.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт