Честита половин годинка на Лея! Тортата е много хубава, аз съм решила също да творя за нашата половин годинка, така че чакаме рецептата

Сега да се включа малко по темите и аз. За цикъла - все още нямам макар че Вики е само на кърма, но аз се изцеждам от раждането й и до сега така се храним. Имаше един период от около две седмици когато по някое хранене успявах да й дам със силиконовото зърно, но беше много трудно. Всички ми казваха, че няма да успея да си запазя кърмата повече от месец щом се изцеждам, но ето вече почти шест месеца сме на кърма. Сега правиме опити за захранване, но не виждам как бихме могли да заместиме хранене - абсурд. Най-много й харесва пюрето от морков, но въпреки това не може да изяде цяло пюре от най малките бурканчета /80гр./ на Гербер. Предпочита си млякото. А и нали й давам изцедена кърма та поне виждам колко изяжда, ами много малко яде около 600мл. за денонощие, то си й личи де. Като чета другите бебоци колко тежат, пък Виктория преди два дни я мерихме при докторката и беше 6,400. А иначе не изглежда слаба, напротив пухче е.
Сега и за спането нощем се буди на всеки час. Ужас! Вече не мога да се наспивам, като беше по-мъничка си спеше нощем, а сега се буди да си играе. Или пък си изважда бибката и започва да реве че не може да си я намери в креватчето. И така цяла нощ. Вече се нося като призрак.
А и каката нещо не ме слуша обмислям варианта да я запиша в друго училище, защото не ми се иска да пътува сама. Преди я водех и прибирах а сега нямам тази възможност. Много ми е неприятно защото тя естествено не иска да се премества в друго училище и ми се сърди. Ох, стига съм се оплаквала.
Хубав ден на всички малката заспива ще лягам и аз