Лакове за нокти - тема 13

• 46 766
  • 699
  •   1
Отговори
# 180
Задължително скъсявам всичко.

# 181
  • София
На мен зимата един нокът ми се беше счупил и то на една страна,но понеже нямах нерви да го чакам да порастне наново,го запилих прилично и така го оставих.А и аз така или иначе не поддържам много дълги нокти и не си личеше особено  chef

а най-мразя някви дълги нокти на безимния и кутрето,а на останалите пръсти до дъно изрязани Stop
А колко """""обичам"""" мъже с дълъг нокът на кутрето  Sick ама това вече е друга тема hahaha

# 182
А колко """""обичам"""" мъже с дълъг нокът на кутрето  Sick ама това вече е друга тема hahaha
Те тези нокти са с различно предназначение от нашите. При нас за красота, при мъжете за удобство Joy Имат си функционално предназначение
Иначе май темата наистина води до пристрастяване. Винаги съм обичала лакове. Обаче сега понякога влизам в магазин и решавам, че трябва да си харесам цвят.  И преди да съм забърсала цвят, който уж нямам, не излизам. Онзи ден си взех 1 лак на ГР и 2 за рисуване, а кога ли ще ги сефтосам, идея си нямам  Tired
От днес - базата на Мейбълин, защото много я похвалихте  Crossing Arms и пак по същата причина Cuticle remover на Mavala Hug

# 183
  • Варна
Хора, моля ви, припомнете ми хубав омекотител за кожички, който сме обсъждали тук  Praynig

# 184
Добре, че има и тъмничко за сезона, инак щях да си ходя олд скуул, as usual. Laughing

Страхотно си харесах един лак и от сутринта си блъскам главата как да си го изобретя, Спейс Кадет на Орли - http://sminkan.blogg.se/2010/august/orly-cosmic-fx-space-cadet.html
Направо ме побърква от кеф, толкова е разнолик, разнообразен, метален, шантав... Crazy
Има един прлътен сребърен цвят на Голдън Роуз. Ей такова сребърно. Серията е в цилиндрични шишета, като капачката е същия размер като шишето. Цветът е като течно сребро (като бронз за печки Mr. Green) Ноктите стават като метални от него! Ако му добавиш зелено и две капки червено, може да докараш нещо подобно. Малко ми е зловещ този лак от линка Rolling Eyes Прилича ми на цвета на едни топчести бръмбари, може и майски бръмбари да са. Joy
Виж и това от този линк.
Joy Hug
Нали знаеш, че аз съм по зловещите работи. Laughing Но наистина прилича на бръмбарска окраска. Ох, хубав е, на каквото и да прилича. Heart Eyes
Ама то това сребърно, което си показала, е толкова хубаво, че и самостоятелно бих си го ползвала. Обаче май не съм виждала такъв вид Голдън Роуз досега. newsm78

# 185
Обаче май не съм виждала такъв вид Голдън Роуз досега. newsm78
Ти не си виждала, ама аз даже го имах! Laughing

Тук е серията http://www.goldenrose.com.tr/en_index.asp

Products -> Nails -> Nail lacquer -> Golden Rose Nail Laquer Peace
Сега като ги видях, се сещам, че номерът беше 101, но като гледам и 113 не ще да е много по-различен.

# 186
Хора, моля ви, припомнете ми хубав омекотител за кожички, който сме обсъждали тук  Praynig

Преди няколко дни в едно магазинче ми препоръчаха Honey Cuticlean на Perfect. След неколкократно пробване засега съм доста доволна от него. Цената май беше около 3 лева.

# 187
  • Варна
Благодаря ти, ще отида днес още да го взема. Най-после получих OPI DS Sapphire, след повдигнат диспут и повторно /по думите на продавача/ изпращане на лака. Цветът е синьо-сив холограм. Ще видя кога ще се лакирам с него и ще го покажа.

# 188
Гала днес е с прекрасен маникюр, в предаването можете да я видите.

# 189
Ами тя Гяла винаги е имала хубави нокти.  Party Но днес наистина много привлича окото това червенко.
А виждали ли сте ноктите на Цветанка Ризова? Те са къси, но нокътната плочка й е толкова дълга и тясна и така приятно оформена. Тя носи много пастелни тъмни цветова, точно по темата ни със зимния маникюр.  Wink

Пожелавам ви приятен празник момичета, аз отивам на пл. Народно събрание да погледам любимият ми клуб по народни танци, който ще играе там.  Hug

А междувременно докато се разхождам, може и да намина през някой магазин за цветни шишенца!  Laughing

# 190
  • София
Снимах колекцията си от лакове отново Laughing
32 лака + 4 за рисуване + основа,топ и изсушител.

със светкавица >> http://media.snimka.bg/7229/020712522-big.jpg
без >> http://media.snimka.bg/7229/020712521-big.jpg

в снимката присъстват и лаковете пуснати в темата с размените Laughing Laughing

# 191
Охх ето тези двата ужасно много ми харесаха  Heart Eyes

Дали има нещо подобно, от по обикновенните марки лакове?

Pink Flower много хубава колекция си имаш  Hug.

# 192
ето новия ми бебешко розов цвят  Party

# 193
Този път наистина ви отървах края... запис   bouquet

# 194
Обаче май не съм виждала такъв вид Голдън Роуз досега. newsm78
Ти не си виждала, ама аз даже го имах! Laughing

Тук е серията http://www.goldenrose.com.tr/en_index.asp

Products -> Nails -> Nail lacquer -> Golden Rose Nail Laquer Peace
Сега като ги видях, се сещам, че номерът беше 101, но като гледам и 113 не ще да е много по-различен.
Мерси, Бижу!  bouquet
Ако ги мерна, ще разгледам всичките, струват ми се интересни.

Общи условия

Активация на акаунт