Лакове за нокти - тема 13

• 45 782
  • 699
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моля ви, момичета, този който пуска следващата тема да напише в първия пост предупредително съобщение с големи червени букви - "Внимание, темата води до пристрастяване! Това може да окаже неблагоприятно влияние върху бюджета Ви и свободното пространство в шкафа Ви с козметика. Ако сте лесно податливи към зависимости от какъвто и да било тип не четете по-нататък!"  Laughing
Вече не мога да мина покрай козметичен магазин без да си купя някакъв лак. По-силно е от мен. Цигарите отказах, лаковете не мога  Crazy Уж тръгнах за подарък за рожден ден на дете, а се прибрах с 3 лака  ooooh!

# 91
NovemberRain, може поне да ги покажеш  Laughing
иначе май с всички тук е така. моите лакове от 3 скочиха на 43 след като се включих в темата  Laughing голямо зарибяване пада щом за 2 дена изписахме 7 страници  newsm78

# 92
  • София
Тези дни мисля да се разтърся за нещо по-удобно и естетично от кутии за обувки, в които да ги съхранявам и ще си снимам цялата колекция. Набъбнала е до към 130-150 бройки  #Crazy Естествено всички цветове се повтарят и потретват или се различават едва доловимо, но както казах, не мога да се спра. Влизам в магазина, зяпам, въздишам и докато не си купя нещо не излизам. Добре, че поне за сега се задоволявам само с разни евтинийки. Само за заздравители съм склонна да се оръсвам повече  Laughing

# 93
Те всички такива теми водят до пристрастяване, нооооо ако се подадеш. И парфюмната, и лаковата, и тази за червила и фон дьо тени,  и за средствата за коси, да не говорим за пазаруванията от чуждестранни сайтове.  Crazy
Да кажа за разваления магазин на Опи на бул. България. Той е на същите собственички на магазина на ул. Златовръх 11 и лаковете са преместени там. Сега ми казаха в съседния магазин и аз се изненадах, като видях адреса. Онзи ден бях в магазина до Елемаг в Лозенец на ул. Златовръх 11, но той не работи през уикенда. вечер иначе работи до 20 часа. Имат явно огромно разнообразие от лакове щом са пренесли и другия си магазин там. На бул. България имаше хиляди лакове от различни марки.
Днес и аз си купих черния холограм на КА. Толкова го подминавах, но сега го взех. Ако не мога да го нося ще го подаря.

# 94
Дени, на Златовръх само от скъпите марки ли има?  
Вчера си преброих лаковете, 27, добре е  Mr. Green марки най-разнообразни, от Шанел до Голдън роуз за 80стотинки.

# 95
Да, и аз съм сред пристрастените, но слабо за сега...)
От 3месеца, от както чета темата от 3-4лака, в момента съм с 30бр, което си е направо малко, в сравнение с колекциите на други момичета. )))
Но аз пък имам друг проблем, нещо не ми ли хареса достатъчно, за да съм убедена, че ще го нося, не мога да го купя. ) Ето днес пак влязох в DM, гледах, гледах....и нищо не си купих, а толкова исках. )

# 96
  • София
Какъв е този лак, който глади "чаршафи"? Определено имам нужда и аз от такъв... Confused

# 97
  • София
Тези дни мисля да се разтърся за нещо по-удобно и естетично от кутии за обувки, в които да ги съхранявам и ще си снимам цялата колекция. Набъбнала е до към 130-150 бройки  #Crazy Естествено всички цветове се повтарят и потретват или се различават едва доловимо, но както казах, не мога да се спра. Влизам в магазина, зяпам, въздишам и докато не си купя нещо не излизам. Добре, че поне за сега се задоволявам само с разни евтинийки. Само за заздравители съм склонна да се оръсвам повече  Laughing

Пиши какво си купила, аз ги държа в кутия за инструменти, но нещо не ми допада вече... май ще тормозя скъпия да ми направи, някакъв скрит стелаж  newsm78

# 98
  • София

Пиши какво си купила, аз ги държа в кутия за инструменти, но нещо не ми допада вече... май ще тормозя скъпия да ми направи, някакъв скрит стелаж  newsm78
Ето една идейка Laughing

# 99
Тези дни мисля да се разтърся за нещо по-удобно и естетично от кутии за обувки, в които да ги съхранявам и ще си снимам цялата колекция. Набъбнала е до към 130-150 бройки  #Crazy Естествено всички цветове се повтарят и потретват или се различават едва доловимо, но както казах, не мога да се спра. Влизам в магазина, зяпам, въздишам и докато не си купя нещо не излизам. Добре, че поне за сега се задоволявам само с разни евтинийки. Само за заздравители съм склонна да се оръсвам повече  Laughing
задължително да снимаш!  Laughing ние с по - малките колекции да изплакнем очи. добре, че моите лакове още се събират в шкафа при козметиката. отделила съм им почти цял ред и се събират за сега. имам лакове, които съм ползвала само по веднъж (както предполагам и вие сте така), а цвета страшно много ми харесва и искам пак да го нося, но като се сдобия с нов лак искам него да пробвам и така няма кога да повторя  Mr. Green

# 100
Какъв е този лак, който глади "чаршафи"? Определено имам нужда и аз от такъв... Confused

На кое викате "чаршафи"?

# 101
  • София
И аз мислех първо за  кутия за инструменти, но се отказах. Много тежко и грубовато ми се струва. Мисля да пообиколя из Джъмбо другата седмица. Там имаха всякакви кутийки и щуротии. Последния път се загледах по едно прекрасно мини шкафченце подобно на тези с пластмасовите чекмедженца за канцеларски материали, но не беше толкова грозно, а черно с някакви бели цветя изрисувани по него. Ще си взема някое от най-високите си шишенца лакове и ще хода с него да тествам дали и как се събира  Laughing

# 102
Моите ги държа в хладилника на едно малко странично рафтче. Но аз имам малко лакове, дори не мога никак да ги нарека колекция. Много се пазя от купуването на ненужни неща.

Танче, не можах да вляза в магазина на Златовръх беше затворен. Но на бул. България имаше от всякакъв тип марки вк. много лакове на Арт де Лотрек.

# 103
Дени  Hug мерси. Аз следа малко ще ходя за подарък и ще гледам за Арт де лотрек. Искам ярко червено и кафяво някакво.
Моите лакове са в кутия от обувки от децата. В хладилника няма място и за това.

# 104
Aquamarine, ааааа, тази мацка е просто маниачка. ))) Само ОПИтата преброих и бяха 162бр. )))) предполагам и другите са още толкова. ))))

В Практикер и Мосю Бриколаж по едно време пускаха едни "шкафчета" с пластмасови полупрозрачни чекмеджета. Бяха с по 3чекмеджета, струваха към 24лв по спомени. Може още да ги продават, скоро не съм обръщала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт