Лакове за нокти - тема 13

• 45 757
  • 699
  •   1
Отговори
# 60
Току що се лакирах със сиво-лилавия на Манхатън. Много трудно стана-непокривен е, мазах си ноктите доста дълго  ooooh! Цветът ми харесва, но ако ще изпитвам такава мъка всеки път, докато го сложа, може и да иде в размените. Иначе съхне бързо Peace

# 61
# 62
  • София
Аз се наплесках с Romance на AVON, но просто не го изтърпях и десет минути, изобщо не са за мен тези перлени лакове... Иначе е много интересен сиво-лилав цвят --->

Сега съм така, но пак недоволствам - никак не си подхожда с тена ми  --->

# 63
  • София
Току що си сложих Re-fresh mint на China glaze и сега се чудя, кой ми харесва повече, дали този или Essie Mint Candy Apple? Този е даже още по-светъл от него.

Моля, да извините лошото състояние на кожичките ми, ще ми трябва нещо по-силно от лосионче, явно.

# 64
Да се запиша, преди да ви изпусна Simple Smile
Понеже виждам си говорите за Сеш Вит и nad_tab спомена добрата основа като важна за трайността на лака, споделете някоя добра основа, да не си купувам напосоки Flutter

# 65
Аз си взех гумираната основа на Орли която уж задържала лака до 14 дена,аз надали ще го изтърпя толкова без да ми омръзне,сега се лакирах с нея и отгоре с топ лак пак на Орли супер блясък с мокър ефект  ,по нататъка ще ви кажа колко е издържал лака ми с нея  Peace

С тази основа съм и аз в момента, за съжаление 2 дни ми издържа лака, като само първия ден е перфектен. Но така е с всички видове марки лакове, които съм пробвала.  С моите  незадържащи лак нокти, все съм си купувала от скъпите фирми и пак не ме спасяват, да взема да пробвам Пърфект, четох че има много доволни.

# 66
Аз в момента използвам China Glaze Strong Adhesion Base Coat, изглежда така: http://www.amazon.com/China-Glaze-Strong-Adhesion-Base/dp/B0002SGSNI
Доволна съм, с него и с Seche Vite лакът ми изкарва цяла седмица.

# 67
  • София
Шехина, от години ползвам само основата на OPI Natural Nail Base Coat и съм много доволна:

и аз като Aquamarine хич не мога да заобичам перлените лакове Flutter

# 68
  • София
Да се запиша, преди да ви изпусна Simple Smile
Понеже виждам си говорите за Сеш Вит и nad_tab спомена добрата основа като важна за трайността на лака, споделете някоя добра основа, да не си купувам напосоки Flutter

Зависи какво търсиш, ако искаш дълготрайност на лака, Orly Bonder или CND Sticky, ако искаш подхранване, Essie Protein Base.

# 69
Момичета, досега търсех Сеше Вит-а. Нали за този точно става въпрос ?
http://www.amazon.com/gp/product/B000BW8WM0/ref=ord_cart_shr?ie= … p;m=ATG9A2Q8P00V7
Някой случайно да е купувал от този продавач?

# 70
  • при моите деца .....
Следя ви от първата тема - вече съм специалист по лакове, марки и трайност  Laughing, възхищавам ви се и вече дори съм решила да поддържам прилични ноктите си и да съм с лак ежедневно - едва ли съм лакирала ноктите на ръцете си повече от 20-30 пъти в живота си, виж педикюр поддържам.
Дано да спазя обещанието си!

# 71
  • София
Страхотна тема. Вече съм заредила новите тъмни попълнения за този сезон - 2 бр. на Depend  и ( Сив и син) 1 на China Glaze. Най- накрая и аз си взех прословутия топ на Сеш и съм много доволна. Довечера ще снимам.

П.П. Забравих и един лилав на Color Club. Embarassed

# 72

Страхотни цветове. Аз също съм фен на ОПИ и много харесвам цветовете - брокатените ще са подходящи за празниците май  Thinking

# 73
Един червен брокат от мен - http://img202.imageshack.us/img202/9284/glitterm.jpg
За съжаление, няма слънце навън Confused и блясъкът е само от светкавица.

# 74
  • София
Аризона, много ми харесват ноктите ти с тази дължина  Heart Eyes По-хубаво ти е отколкото когато бяха по-дълги. Да не говорим и че е по-икономично откъм лакиране  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт