Лакове за нокти - тема 13

• 46 863
  • 699
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ехааа, страхотна идейка  Crazy
Аз имам място в помещението, което ползвам за гардероб. Май не е лоша идея едно такова рафтче ..., няколко, де, ще сложа и парфюмите там  Laughing

# 106
А моите лакове са разхвърляни и разпиляни в шкафчето на тоалетката, поради което често не знам изобщо какво имам и постоянно се изненадвам на някоя находка. Laughing

# 107
  • София
Какъв е този лак, който глади "чаршафи"? Определено имам нужда и аз от такъв... Confused

На кое викате "чаршафи"?
"Чаршафите" са "декорацията", с която се сдобиваш на сутринта, след като си си легнала с ненапълно изсъхнал лак Close

# 108
Бързосъхнещия топ на Опи ме спаси от чаршафите.

# 109
Благодаря за пояснението,не се бях сетила за това,въпреки,че ми се е случвало и наистина е неприятно  Whistling

# 110
  • София
Моите ги държа в хладилника на едно малко странично рафтче. Но аз имам малко лакове, дори не мога никак да ги нарека колекция. Много се пазя от купуването на ненужни неща.

Танче, не можах да вляза в магазина на Златовръх беше затворен. Но на бул. България имаше от всякакъв тип марки вк. много лакове на Арт де Лотрек.

Densi, къде е този магазин на бул. България?

# 111
До сградата на Крит, но вече го няма.

# 112
  • София

Ако сложа подобно нещо над спалнята, със сигурност ще ме изгонят от вкъщи  Mr. Green

# 113
  • Бургас
А аз си представям как се будя сънувала земетресение и подлагам кепче отдолу за да ги ловя, че да не удрят миУото по челото hahaha

# 114
Преди малко получих ето това ОПИ, нямам търпение да го пробвам, но пък днес се лакирах с друг. ))))

# 115
  • София
Опитвам се да задържа лятото с новата ми любов, Lilac Dream na Models Own, като си гледам формата на ноктите обаче и лошо ми става  Mr. Green

# 116
  • Стара Загора
Аз днес си взех този регулатор http://starnails.bg/bg/catalog/product/495/ и 11 номер на Голдън Роус от Фешън & колор серията.

# 117
Чета тук всички си държите лаковете в някакви шкафове, тоалетни, кутии. Аз моите ги държа на един рафт в шкаф, нали няма да повлия нещо на сгъстяване ли, не знам.. Малко глупаво ми звучи.
Но тази тема наистина води до пристрастяване.
http://2.bp.blogspot.com/_CS6XDYwHJFE/S_wUbUKudnI/AAAAAAAAAKM/Cw … 1600/IMG_1767.jpg
Искам ги всичките, макар че знам, че половината няма да ги ползвам.

Кажете, ако видите неща от новата колекция на Есенс някъде, вече са почнали да ги пускат май.

# 118
  • София
Опитвам се да задържа лятото с новата ми любов, Lilac Dream na Models Own, като си гледам формата на ноктите обаче и лошо ми става  Mr. Green

Наде, ноктите ти са перфектни  Hug а лакът е страхотен и много ти отива  Blush

# 119
Да си покажа nude на Bell Blush

Общи условия

Активация на акаунт