Лакове за нокти - тема 13

• 46 631
  • 699
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Смартичка, няма ли насоки в блога към цвета?  Thinking

Ноар тоя линк вече го обсъдихме - всички май сме за Bad Fairy  Mr. Green Да видим дали ще влезе в България и дали няма да се разграби за 1 ден  Crossing Arms

# 526
Моля някой да ми припомни по колко лева вървят MAC ?

# 527
  • Belgium
18 лева

# 528
Лу, скъпа, кой да чете...от предстоящата им Коледна колекция е този цвят Laughing

# 529
  • Belgium
 Joy

Е няма как да не се изрекламират в блога си  Mr. Green Но това значи някаква злобна цифра от типа на 40-50 лева. Виж му точното име и ще търсим дубликати по блоговете  Whistling

# 530
Няма го името, но ще дебна Twisted Evil  Heart Eyes Hug

# 531
  • Belgium
Ето ги двата лака от колекцията:

# 532
  • София
Ноар тоя линк вече го обсъдихме - всички май сме за Bad Fairy  Mr. Green Да видим дали ще влезе в България и дали няма да се разграби за 1 ден  Crossing Arms

Лелееее...уж чета темата, ама явно съм била разсеяна... Crazy

Ще влязат, но някъде след месец, месец и половина... А за разграбването - това няма как да не стане... Mr. Green

Уффф, червения Ланком е жесток... #Crazy

# 533
  • София

и синия, и синия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 534
  • Belgium

и синия, и синия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кьорчо, това е сиво  hahaha

# 535
Мерси, Лу, и на мен това ми се въртеше като цена.
Аз да ви кажа май харесвам ВСИЧКИ червени нюанси, стига да не са много светли и бият на оранжево.  Laughing
От вчера съм с един такъв на Флормар, любов от пръв поглед  Heart Eyes , който обаче ми стана на балончета  Sad А се мацам с него едва за втори път, като първия нямаше такива изцепки. Ми не е честно пък  Crossing Arms

# 536
  • Стара Загора
Аз пък тази сутрин се лакирах със ментичката на Ревлон и ми се появиха балони, дали от топ лака ?  newsm78
За втори път слагам регулатор, първия път нямаше проблеми.  newsm78

# 537
  • Belgium
Аз пък нещо разлюбих червеното не знам защо. Имам 3-4 хубави нюанса, но не ги нося. Ще взема да ги пусна в размените  Thinking

# 538
Мерси, Лу Hug Ще се търси заместител значи Laughing

# 539
  • In The Middle Of Nowhere
Има ли съществена разлика м/у топ лаковете на отделните марки? Аз съм ползвала на Лореал и Есенс и не мога да се оплача, но се чудя дали си заслужава да инвестирам в нещо по-добро  newsm78 (търся повечко блясък)

Общи условия

Активация на акаунт