Лакове за нокти - тема 13

• 46 618
  • 699
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък тази сутрин се лакирах със ментичката на Ревлон и ми се появиха балони, дали от топ лака ?  newsm78
За втори път слагам регулатор, първия път нямаше проблеми.  newsm78
На мен ментата на Ревлон винаги ми е на балончета, аз и преди съм писала за това.
Аризона, много са ти хубави ноктите с такава дължина.  Simple Smile

densi, въобще не ми се иска да го режа, толкова към ще стане, че не е истина. Но в крайна сметка, ако нищо друго не помогне ще трябав да се прежаля. А за колко ли време ще израсне? Не съм била с мнооого къси нокти от супер монго време и никакав идея нямам, наистина.  Laughing

Дано намеря това комплектче.

NovemberRain, благодаря ти.

# 571
  • София
Страхотен цвят Heart Eyes
Дали го има в ДМ, утре ще ходя да го потърся, тъкмо мислех да мина да си взема и топа на Мейбълин.

# 572
  • София
Страхотен цвят Heart Eyes
Дали го има в ДМ, утре ще ходя да го потърся, тъкмо мислех да мина да си взема и топа на Мейбълин.

Joy
Тъкмо си го записах за покупка тия дни и сега докато се ровех из съкровищницата за да си избера с какво да се лакирам и... хоооп - откривам този лак  Shocked Купен незнайно кога, непробван и забравен заедно с цяла купчина неносени още лакове   Rolling Eyes Добре, че се разрових по-старателно днес преди да си избера с какво да се мацам, иначе изобщо нямаше да го видя и щях да си купя втори  ooooh!

# 573
  • Бургас
Момичета, някоя девойка от Бургас да знае къде има от матовите лакове на Мода?
Последно купувах от Ванесата и то на хубава цена Peace

Днес си пробвах матирания лилав лак на Перфект (М135) - чуден е!!! Адски покривен и с един слой се получи чудесно, а ефектът е не точно матов, а по-скоро пластмасов като при Зулуто. Много съм доволна ама вече го обелих, че е без топ, за да си пази ефекта, но пък месих и точих и...заминаха някои ъгълчета Tired Ето го пресничък още:

И да се оплача... дето бях толкова сигурна от какво се люспи цял маникюр... Ми вчера след като сума ти време си слагах млечножълтия лак на Перфект  и 4-5 часа след това банг - отлюспи ми се целия маникюр на едното показалче Tired Всъщност връхчето беше тръгнало и като дръпнах - падна всичко на една люспа Rolling Eyes Всичко друго си стои и е здраво, ама това - не и убийте ме ако разбрах защо newsm78 Иначе ето за този лак става дума:

А тук ми е милитъри маникюра след пълни 6 дена - почти без поражения, а не е пазен хич:

# 574
  • Ст Загора
bradata би ли ми казала кои е зеления лак на последната снимка

# 575
  • Бургас
Писах го още като публикувах пресния маникюр - Depend 172 ако не се лъжа Peace На един пласт е само Wink

# 576
  • Ст Загора
Писах го още като публикувах пресния маникюр - Depend 172 ако не се лъжа Peace На един пласт е само Wink
аха ама тогава явно не ми е направил впечатление или като съм видяла че няма да го има из Ямбол   ooooh! не съм го запомнила  този лак ,все пак мерси за отговора .

# 577
Лилавия лак на Perfect е страхотен Simple Smile

Аз пък днес съм много радостна, защото най-после се сдобих с едни лакчета, които искам от началото на лятото едва ли не Crazy Laughing  Мислех, че са изчерпани отдавна и няма смисъл дори да проверявам, но пък ми излезе късмета Grinning  Тези:

- Ultimate pink   - Plum perfect   - Everybody's talking about  - Go wild

Те са по-летни цветове, но хич не ме интересува Laughing - аз не се съобразявам с общоприетите норми за летни и зимни цветове. Нося си каквото ми се носи и когато ми се носи. Цяло лято не съм се лакирала и не съм си пипала кожичките, мазала само със заздравителя на Mavala и поддържах изключително къси нокти, за да може да израстне увредената част. Сега ще изчакам само още седмица две да ми пораснат малко ноктите, ще си набавя и още един лак, на който също съм хвърлила око и почвам мацането Laughing

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 01:31 от Amra

# 578
  • Ст Загора
Амра , много са хубави лакчетата ще ги потърся  и аз съм като теб каквото ми се носи си го нося няма значение какъв сезон е .

# 579
  • Стара Загора
Espirit са пуснали много хубави цветове http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/14-neue-color-last-nailpo … it-cosmetics.html  Heart Eyes

# 580
Страхотни цветове на Esprit  Crazy
На Артеко също си харесах почти всички  Heart Eyes

# 581
  • Варна
Олелеее, разкош! Тези пък сега къде могат да се намерят?

# 582
Нови изкушения, а  Laughing  Страхотни са всички и на Есприт и на Артдеко.
Артдеко съм виждала в Дъглъс, тези цветове има ли ги там?

# 583
  • София
Страхотни цветове на Esprit  Crazy
На Артеко също си харесах почти всички  Heart Eyes

Есприт като че ли не ме грабнаха толкова.. Арт Деко обачеееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes всичките са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes защо не започнат да ги пускат като ОПИ на минита - цялата колекция по 3-4мл  Blush

# 584
  • Бургас
Ми те са по 6мл Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт