Лакове за нокти - тема 13

• 46 588
  • 699
  •   1
Отговори
# 645
Пампита, това първото е супер  Heart Eyes

Водих детето на консултация и забърсах пак 2 лака  Blush  един нюд на Арт де Лотрек /Дени  Wink/ и един червен на Голден роуз.

# 646
  • In The Middle Of Nowhere
Пампита, не намирам общо м/у твоя  "Пикник в парка" и този на снимките, които аз намерих в нета. Твоят повече ми бие на мента. Освен да ми кажеш дали разликата е от снимката?

# 647
  • София
Ами, може и от светкавцата да е, цвета е точно такова зелено като се сложи на ноктите.
L13 - Picnic in the Park (bright jade green)

# 648
  • Belgium
Аууу Пампита, тъкмо щях да се похваля, че нямам никакви лакови желания и сега с този лак от клипа на Кайли, ме завладя  Heart Eyes

Отдавна се чудех кой е. Сега трябва да се завлача до Сефора. Каква е цената на тези лакчета?

# 649
Ето:
http://storage3.album.bg/bda/s6300401_505b2_25316427.jpg
http://storage3.album.bg/1cd/s6300405_1a7d0_25316429.jpg
http://storage3.album.bg/61c/s6300404_e4342_25316428.jpg - в действителност цветът е една идея по-бордо. още не съм си изчистила лака около ноктите, че бързах с лакирането докато спи малкия Embarassed
Този лак в момента е един от любимите ми, след като го преоткрих наскоро. Sunglasses
Тук го бях щракала и показвала и аз - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520888.msg16196181#msg16196181

Ивченцето, благодаря за номера на лака.  bouquet

# 650
  • София
Пампита, не намирам общо м/у твоя  "Пикник в парка" и този на снимките, които аз намерих в нета. Твоят повече ми бие на мента. Освен да ми кажеш дали разликата е от снимката?

На моите нокти всичко бие на мента  Laughing

# 651
  • In The Middle Of Nowhere

На моите нокти всичко бие на мента  Laughing

Ти си знаеш защо  Wink

# 652
Аризона, хванала си много хубаво цвета....и на мен май ще ми стане един от любимите Simple Smile

# 653
Май и аз съм с този КА днес, мислех да търся някакво бордо, разрових в шкафа и го открих, щре проверя довечера дали е той. Малко зор видях, защото имаше нужда от 3 пласта, но пък е просто прекрасен.

Отвреме навреме гледам "Забранена любов", там Диана Любенова винаги е с някакво такова прекрасно червено.

# 654
  • USA, Steak State
Аз от 2 дни съм с така модерния различен цвят на кутрето и доста комплименти получавам.  Mr. Green

# 655
  • Варна
Аз от 2 дни съм с така модерния различен цвят на кутрето и доста комплименти получавам.  Mr. Green
Мдааа, и аз тази вечер мисля да се лакирам с новия Бон Бон, а на кутрето да сложа Парадоксал Simple Smile

# 656
Аууу Пампита, тъкмо щях да се похваля, че нямам никакви лакови желания и сега с този лак от клипа на Кайли, ме завладя  Heart Eyes

Отдавна се чудех кой е. Сега трябва да се завлача до Сефора. Каква е цената на тези лакчета?

10 лв Peace

# 657
Май и аз съм с този КА днес, мислех да търся някакво бордо, разрових в шкафа и го открих, щре проверя довечера дали е той. Малко зор видях, защото имаше нужда от 3 пласта, но пък е просто прекрасен.

Отвреме навреме гледам "Забранена любов", там Диана Любенова винаги е с някакво такова прекрасно червено.
При мен на два пласта покрива перфектно, но може би зависи от нокътната плочка. Peace

# 658
  • София
Аз днес се сдобих с KA 676- сребърен холограм. Туко що се налакирах с него и на безименния сложих едно перлено бледо лилаво (на мен там повече ми харесва отколкото на кутрето, не съм модерна Laughing).
Малко се изнервих, защото за да се получи така както искам трябваше да сложа 4 тлъсти пласта и сега кой знае колко време трябва да го чакам да съхне.
Търсейки снимка на лака Гугъл ме отведе в блога на Пампита, сигурно от половин час не мога да отлепя очи от монитора, страхотни красоти има Heart Eyes

All Access не успях да го намеря, ако някой го види някъде да казва.

# 659
  • Бургас
Това моето на нищо не прилича - трети пореден ден се лакирам - дано този път се опазя малко по-дълго, макар че утре пак месене и точене имам на дневен ред Mr. Green Та най-накрая се лакирах в един от любииимите ми цветове, в който се влюбих тук и на който правих бъркани дубликати Simple Smile Имам го благодарение на Пампита  bouquet и най-накрая му дойде реда (не че мога да уловя точния цвят):

Разкошен океански цвят - зеленикавосиньосивкаво, креместо, покривно и в тон със секцията ми hahaha

Общи условия

Активация на акаунт