Лакове за нокти - тема 13

• 45 765
  • 699
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
О, не мога да повярвам - това на втория ред по средата прилича на така търсения от мен цвят брик, поне визуално.
Какъвто ми е късметът обаче, фирмата сигурно е щатска Laughing

Днес в ДМ разглеждах лаковете на Мис Спорти и имаше някакъв подобен. Но нито помня номера, просто си спомням, че беше нещо такова. Може да разгледаш.
Сигруно от 3-4 седмици не си бях купувала лак, но днес си взех 2 на Есенс- Underwater  Plum Perfect.
Забелязала съм, че лаковете на Есенс някак им се менят зветовете. Значи този Underwater преди съм го виждала едно ужасно ярко синьо(за мен, аз не си падам по такива крещящи цветове), а сега е едно много приятно сиво-синьо. Нищо общо със снимките от интернет и това, което преди съм виждала. Също и имам един What do U think-оранжево, прасковен. Сега като го гледам се продава страаашно светъл. А днес си взех и заздравителя на Мейбълин, по препорък от тук, дано има ефект.

Лаковете на Сефора изглеждам много хубави цветове. Дано някога си намеря марката.

В ДМ го нямаше този комплект:
http://beautycosmetic.biz/fingrs-fingrs-komplekt-fibrostaklo-sch … -1247-p-2108.html
Утре ще проверя и в някои други магазини. Случайно да има на още някакви марки подобни комплекти?

Така, ако не го намеря съм решила да направя една огромна простотия, знам, че ще изглежда ужасно смешно, но просто не мога да си отрежа нокътя до там. интересува ме дали ще порасне, ако го изрежа така:

За това ограденото става дума. С лепила не вярвам нещо да стане, освен голяма мацаница.

Икка, ползвах твоя снимка, че нямам на моите нокти, а твоята видях, ако имаш нещо против веднага я махам.  Peace

# 661
  • София
Забелязала съм, че лаковете на Есенс някак им се менят зветовете. Значи този Underwater преди съм го виждала едно ужасно ярко синьо(за мен, аз не си падам по такива крещящи цветове), а сега е едно много приятно сиво-синьо. Нищо общо със снимките от интернет и това, което преди съм виждала. Също и имам един What do U think-оранжево, прасковен. Сега като го гледам се продава страаашно светъл.
Това са други лакове просто ---> http://www.parokeets.com/en/2010/09/comparison-essence-underwate … w-vs-old-version/ Явно са в творческа криза и не могат да им измислят други имена Laughing

# 662
  • София
Така е, аз имам What do u think? в 2 варианта, единия кремообразен, а другия със златист блясък (него го подарих на мама Flutter).

# 663
Точно такова синьо  си търся ,като новия вариант Underwater .Някъде да сте го мяркали? Thinking

# 664
Как ще си изрежеш нокътя така? Ще дере. Grinning Изрежи ги всичките много късо, тъкмо ще ти се повъзстановят.

# 665
  • София
Точно такова синьо  си търся ,като новия вариант Underwater .Някъде да сте го мяркали? Thinking

И аз, и аз  Laughing

# 666
На мен ми свършва основата и ще си гледам да си купя някоя хубава и евтина, ако ми препоръчате нещо до 5-6лв. ще съм ви благодарна, ако ли пък не - ще си купя отново Импала, относително доволна съм, никога не ми са се оцветявали ноктите, а и лакът ми издържа поне 4-5 дни. Но на мен и без основа лаковете ми държат дълго. Не помня обаче откъде съм си купувала Импалата във Варна, някоя съгражданка ако се сеща къде да я намеря, да подсказва, моля   bouquet

И друго - ще имам нужда и от изсушител, на цена пак до 5-6лв. От вас разбрах, че по-добре спрей, отколкото капки. Сега гледам ейвънските - спреят е 50мл, намален от 9 на 5.90лв. Дали е добър, някакви впечатления? Чудя се и за колко време стига това количество. Помагайте   bouquet  Hug

Rainboww_, и аз съм ЗА това да подкъсиш всички нокти, може пък да ти хареса  Wink

# 667
Rainboww_ , нямам нищо против, че използваш моя снимка Wink, но и аз съм на мнение, че е по-добре да ги изрежеш късичко ноктите Peace

# 668
  • София

И аз, и аз  Laughing

Сестра ми си го взе от ДМ в Бизнес парка, миналата седмица, едва ли е свършил, утре ще мина да кажа дали го има.

# 669
И аз го взех от ДМ, но не съм от София. Наистина е явно нов цвят.
Значи аз скъсих всички нокти, но както казах никога не са ми били някак супер дълги. Сега са ми малко по-дълги от на Икка ноктите. Но този нокът точно ако го срежа трябва да режа половин нокът. Пък веднъж имах такива премеждия и боля дооста, пък ни не сама, нямам търпение да го чакам да расте. Затова мислих  да направя тази простотия, както се изразих, да дере ако ще, ама ще порасне ли изрязан така?
Не ми се смейте  Laughing
И да се извиня, че ви занимавам само с моите нокти.. Сега не съм лакиравна  с нищо, че да показвам, а ако искате като се намацам с Есенс Underwater ще ви дам снимчица. Мноого хубав цвят е.

# 670
  • Варна
На мен ми свършва основата и ще си гледам да си купя някоя хубава и евтина, ако ми препоръчате нещо до 5-6лв. ще съм ви благодарна, ако ли пък не - ще си купя отново Импала, относително доволна съм, никога не ми са се оцветявали ноктите, а и лакът ми издържа поне 4-5 дни. Но на мен и без основа лаковете ми държат дълго. Не помня обаче откъде съм си купувала Импалата във Варна, някоя съгражданка ако се сеща къде да я намеря, да подсказва, моля   bouquet

И друго - ще имам нужда и от изсушител, на цена пак до 5-6лв. От вас разбрах, че по-добре спрей, отколкото капки. Сега гледам ейвънските - спреят е 50мл, намален от 9 на 5.90лв. Дали е добър, някакви впечатления? Чудя се и за колко време стига това количество. Помагайте   bouquet  Hug

Rainboww_, и аз съм ЗА това да подкъсиш всички нокти, може пък да ти хареса  Wink
Импала има в Елитис, този на Дрин, но и в другите сигурно има  Peace

Отдавна не съм се включвала в темата, но ви чета редовно. От няколко дена съм лакирана с едно лилавко, а на кутрето ярко розово за разкош  Blush По-късно ще снимам, но определено мен много ме радва  Crazy

# 671
Rainboww, и на мен 1-2 пъти ми се чупи много надълбоко нокът, изчаквам го да израсте и режа всички нокти след това на неговото ниво. Това го правя яко е леко счупен, ако е тежко положението режа много късо и слагам лейкопласт.

# 672
Импала има в Елитис, този на Дрин, но и в другите сигурно има  Peace ...

Ще проверя   bouquet

# 673

Сестра ми си го взе от ДМ в Бизнес парка, миналата седмица, едва ли е свършил, утре ще мина да кажа дали го има.

Мерси   bouquet

# 674
  • софия
Момичета, с какво матирате? Само с матиращия на Пърфект ли? Днес покрай вас си купих един жесток кафяв лак (кафяво-черно, не жълтеникаво), който обаче не е матов и някак не ми е напълно удовлетворяващ.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 06:12 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт