Звездни компромати-76 част

• 48 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
не е зле, но тази вече има нужда от филъри за устните с които прекаляват другите Rolling Eyes (казах аз, самото съвършенство  Mr. Green smile3502)

# 166
  • ...край Дунава
Светлана ли е, каква е Sick  Изключително тъпо, и противно същество, няма едно свестно изречение, толкова е глуповата и жалка, че чак репортерката ми се видя умна, при положение, че и нея не я харесвам,  и не я бива в репортерството...

# 167
# 168
Наталия, съдружничка е на Ива Екимова и бивша водеща в ММ.

# 169
  • Pierrefonds, CA
Наталия, съдружничка е на Ива Екимова и бивша водеща в ММ.

Meрси   bouquet

# 170
  Вероника , няма деца ... и с кой , каква годишнина има , защото доколкото знам се раздели с въпросния съпруг , поради ежедневен тормоз?  Знам , че въпросната сватба беше изключетелно тъжна ... мутри и голяй и гости, който от страх не смеят даже да се снимат.

По-голяма глупост не бях чела скоро. Вероника живее със съпруга си Димитър вече 7 години. Не са се разделяли. Дори и да имат някакви семейни проблеми, как можеш да говориш за тормоз ?!? А на показаната снимка от сватбата виждам една много щастлива булка, каквато трябва да е всяка. Има и други снимки от сватбата, имаше и публикувани в едно списание и репортаж беше излъчен по Планета тогава. Било е много весело даже, до колкото съм запозната. За съжаление обаче все още нямат деца и искрено им пожелавам Бог скоро да ги дари с такива!

# 171
Не знам да се смея ли, да плача ли.
Вероника не се е разделяла със съпруга си никога откакто са заедно. Дори не се е чувало да са се карали. Единственият и проблем е болезнената и ревност, но може би и това е стара новина. Сигурно с годините вече не е така.
Нямат деца, тя дори в едно интервю тя беше с много дебели и твърди намеци, че имат проблем и се надява някой ден Господ да им помогне и да имат дете. Вероятно, защото от преди 3 години я пишат все бременна, всякакви глупости, включително, че Димитър не я пускал на турне между другото, което пък не е вярно, защото той иска тя да се развива преди всичко.
Сватбата им беше много весела, гостите са се забавлявали и всеки се е снимал както  и с когото си иска.  ooooh!

# 172
А, тия очила, дето ги говорите, нали и Анелия ги има, или бъркам?

п.п. Не бъркам, сега й погледнах очилата, същите са.

# 173
  • ...край Дунава
Тереза Маринова е бременна една хубава новина  Blush

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 23:01 от Sisley83

# 174
А, тия очила, дето ги говорите, нали и Анелия ги има, или бъркам?

п.п. Не бъркам, сега й погледнах очилата, същите са.

Да и Анелия и Вероника. Предполагам, че не са реплики... Wink

# 175
E, то остана едни дизайнерски очила да не могат да си позволят.  Laughing

# 176
a, ако беше Камелия сериозно щях да се замисля дали не са реплика  Laughing

# 177
# 178
http://www.facebook.com/photo.php?pid=5746324&fbid=436378355 … 75842&ref=nf#!/photo.php?pid=5721013&id=292404975842&ref=fbx_album&fbid=435254090842
не ми говори нищо името и, но страшно много прилича на сегашната Деми Мур
пробвайте сега:
http://www.facebook.com/album.php?aid=235229&id=292404975842

A, тази ми е съученичка от гимназията. Ха, егати Simple Smile  Христина. В крайна сметка се представя с името Кристина, още от гимназията не си харесваше името - Христина. Изобщо не прилича на Деми Мур в действителност. Нищо не мога да кажа за нея, освен, че още от гимазията се опитваше да бъде артистична. В карйна сметка поселдното, което бях чула за нея е, че танцува заедно с Урсула в Ялта, става въпрос за Ялта в самото и начало.

# 179
  • тъгата в мен
Приятно останах изненадана от блога на Вероника.

Общи условия

Активация на акаунт