Звездни компромати-76 част

• 48 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
"В медиите от известно време се тиражира някаква измислена история, че съм изгонил Алисия, защото била алчна. Категорично заявявам, че това е плод на нечия фантазия. Алисия е майка на сина ми и с това писмо с цялото ми уважение към медиите ги моля да не я нападат по този грозен начин."

Спомням си, че някой тук в темата много настояваше, че Валери е изгонил Алисия. Продължавайте в същия дух...

# 196
# 197
А няма да е лошо някои тук, да спрат да се изявяват в ролите на модератор, на морален стожер и на не знам си още какво.  Tired Tired

Зара е ужасна. Crazy

# 198
Лелеее,тази Зара се е обезобразила направо ooooh!.

# 199
  • София
леле колко сте изписали
Относно сватбата много ми хареса Златка и Андрея (само ,че без чантата), Гергана е също добре , Малина - думите са излишни

# 200
# 201
Мегън Фокс и Кристиано Роналдо за АРМАНИ ДЖИНС

# 202
# 203
Коя е Мариела? newsm78 На фона на нея, Златка изглежда много препечена. Laughing

# 204
хич не ми харесва като публична личност, обаче е мн хубава тук, много. На третата снимка мн черна ми идва, но то пък не са професионални снимки и за да излезе така значи наистина си е готина

# 205
  • София
А няма да е лошо някои тук, да спрат да се изявяват в ролите на модератор, на морален стожер и на не знам си още какво.  Tired Tired
Авче, не те познавам лично, но принципно винаги си ми била симпатична  Peace
Не ми е кеф да се изживявам като модератор и още там другите помпозни определения. Но не смяташ ли, че дори в приказките си хората трябва да имат и да си поставят някакви граници?! Някакси не ти отива да ми даваш подобни квалификации, при положение, че пускате разни измислени слухове (явно ви доставя удоволствие, знам ли), а после се правите на ни лук яли, ни лук мерисали. Грозно е просто. Пък после някой друг ви е крив.
Повече няма се изживявам като морален стожер  Mr. Green (то това си е направо отживелица, как) и ще чакам по-добри времена за темата. Дотогава ще си трая  Peace
П.П. Извинявам се на останалите за спама!

# 206
Зара е заприличала на Ицо Петров   Sick

# 207
Коя е Мариела? newsm78 На фона на нея, Златка изглежда много препечена. Laughing
и тя участваше в Острова на изкушението/ май така се казваше предаването/  Wink

# 208

Ето тук ми харесва Златка! А не на снимките от сватбата, където според мен изобщо не й отива лентата на главата...

На тези снимки е нежна и красива, макар по принцип да не я харесвам  Peace

# 209
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs296.snc4/41145_134 … 115_2982677_n.jpg
  Тук Златка ми прилича на несъразмерно джудже  Shocked добре де защо си е сложила тооолкова големи протези...по малки на тоз размер тяло биха стояли по хармонично

Общи условия

Активация на акаунт