Звездни компромати-76 част

• 48 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз много харесвам черно и много ми отива,но в сватбените магазини,а и не само в момента има просто разкошни официални рокли в прекрасни цветове.При такова разнообразие със сигурност бих си харесала друг цвят Peace.Както и направих де.
МГМ-много се смях на поста ти Grinning,ама да си призная и аз имам от "онези ужасни" сандали Embarassed.Никога не съм харесвала глезените си,това е идеалния вариант да ги прикрия.

За деня на сватбата те си уточниха,че са искали да е в деня на Вяра,Надежда и Любов-именния ден на булката.Явно за тях това е било по-важно от това какъв ден се пада.

# 46
леле, това е най-бързата тема  Flutter
прилича на Алтен Алиева, макар че ми се вижда по-съсухрена от нея, знам ли. Тя още ли е с Ахмед Доган, бях чела някъде, че май вече не е с него, а той си имал нова 20 годишна придобивка
не е. Още са заедно... голяма драма там, той си има една секретарка голяма любов са били, но не са се получили нещата. Иначе Алтен е лепната за него, когато последно я беше зарязал .. абе няма да пиша какво точно станало, но момичето без кинтите му не може, то веднъж свикнеш ли на широко... (макар че да си пълна безгласна буква и жените да седят на отделна маса от мъжете като по-нисши създания не си е работа)

# 47
  • Пловдив
Не е задължително кумовете да са женени. Дори и не винаги им искат свидетелства за кръщене.
И доста сватби се правят в събота. Дори понякога са повече и от неделните. Не е забранено от църквата, за разлика от венчавките по време на пости - тогава е забранено.

# 48
Още малко тоалети от сватбата:

Софи Маринова - не ми харесва, много ми е демоде тоалета!      Борис Дали  ooooh!

Малина - вече коментирахме дънките ѝ...ами за мен си е неуважение, не е да няма пари за тоалет  Tired

Гергана - обувките ѝ не ми пасват на тоалета. Твърде черно, може да си позволи  цветни обувки като акцент, че иначе...  Rolling Eyes

Андреа -  Crazy, направо е без коментар от към съчетание.  Crossing Arms

Нелина - тя ми хареса на фона на останалите...

# 49
  • In The Middle Of Nowhere
На Андреа ми харесва как й стои тоалета/всъщност на нея всичко ще й стои добре, защото има хубаво тяло/ но отново не се е стърпяла да не заголи нещо... тя ако не е с поне дълбоко деколте, няма да е тя просто..

# 50
Нелина най-сватбарски го докарва, браво на нея... а на мен на Галена тоалета ми харесва пък, весело ми изглежда, живнало, само да не и се подаваха така силиконовите прелести. Софка просто  Crazy изби рибата за пореден път.
Илиян ли беше, кой ли - не го знам, с едни ужасни черно бели обувки и бритонче с мокър ефект,  Shocked - няма как да не се сетя за циганска сватба от едно време, с костюми от пясъчна коприна и бели чорапки на черни обувки

# 51
Нелина винаги е била много стилна Heart Eyes
На Андреа тоалета щеше да е перфектен с една малка чантичка..черна или в цвета на обувките, все тая.

# 52
# 53
Нелина винаги е била много стилна Heart Eyes

Peace
И Герито ми харесва на мен

# 54
Нелина най-сватбарски го докарва, браво на нея... а на мен на Галена тоалета ми харесва пък, весело ми изглежда, живнало, само да не и се подаваха така силиконовите прелести. Софка просто  Crazy изби рибата за пореден път.
Илиян ли беше, кой ли - не го знам, с едни ужасни черно бели обувки и бритонче с мокър ефект,  Shocked - няма как да не се сетя за циганска сватба от едно време, с костюми от пясъчна коприна и бели чорапки на черни обувки

Борис Дали.

# 55
Единственото условие е кумовете да са кръстени, може и да са непознати. Аз съм кумувала с брат ми. За кръщенетата няма никакви ограничения в дните, поне аз така знам. Според нашият поп не могат да ти откажат да приемеш вярата по никакъв начин, независимо кой ден е  Peace

# 56
На Андреа тоалета щеше да е перфектен с една малка чантичка..черна или в цвета на обувките, все тая.

Да, иначе на мен роклята ѝ много ми хареса  Peace Хареса ми и идеята за цветни обувки, но чантата е нищо общо. Тоалетът ѝ седи супер, все пак е с хубаво тяло  Peace

# 57
  • Sofia
Не мога да го видя добре тоалета на Галена ,но изглежда не е лош.
На Малина май стила си и е такъв,не си спомням да съм я виждала с елегантна рокля или е с панталон  или някое костюмче от близкия секс шоп.
Борис Дали ме разби с това съчетаниe, обувки -якичка.
Андрея с много хубава рокля.Каква ли е?
Анелия не я виждам ,интересно ми е тя как е била облечена.

# 58
На мен пък обувките на Борис Дали ми харесват, много обичам изчанчени обувки, дажи бих си купила такива женски  Laughing

# 59

Анелия не я виждам ,интересно ми е тя как е била облечена.

Тя не е присъствала, защото е на турне в Америка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт