Звездни компромати-76 част

• 48 855
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На сватбата,на която кумувахме скоро мъжа ми е хванат с подобни физиономии като на мъжа на Алба-ужасно е просто Mr. Green.Ние също нямаме брак,но не попречи на църковния им брак,за там държат и двамата кумове да са кръстени,не женени непременно.Сети се за сватбата на Вихра и Иван-там кумуваха Андрей и сестрата на булката Peace.Понякога кумуват двама мъже Mr. Green.

# 31
Не знам, не съм се омъжвала, казвам какво казаха. Така са преценили, така са направили, в крайна сметка са тяхнои кумове, не са за нас. Mr. Green

Вихра и Иван сключиха ли църковен брак?

За цветовете, аз съм почитателка на черното, и не виждам причина да не е подходящо за сватба. Peace Бяло не може, ясно защо, но черното е толкова елегантен цвят, прави всеки тоалет страхотен. Аз и за миг не бих се зачудила за сватба дали да съм в черно, или в някоя шарения  Sick или искрящ цвят. Sick

# 32
Мисля, че да. А иначе това, че трябва да са съпрузи не е вярно, моя приятелка беше кума с брат си, така че това не е така.

# 33
Емилия да не е обидена, че не е била поканена за кума и за това да не е отишла на сватбата
И аз това си помислих. Ще разберем. Медиите няма да пропуснат да и зададт този въпрос.

# 34
  Запис  Embarassed

За цветовете, аз съм почитателка на черното, и не виждам причина да не е подходящо за сватба. ...

Peace

# 35
# 36
Добре де, разбрахме че не трябвало да имат брак. Peace
Казах, че не съм се омъжвала, нито съм се интересувала. Нито са мои думи. Какво значение има всъщност защо са избрали другите. Тяхна си работа.
Надя не вярвам да е с боти, беше споменала някакви сандали. На снимките обаче не успях да видя.

# 37
Струва ми се, че Коце е голям артист, и на сцената и в живота. Мазен тип.

# 38
Според мен наистина Емилия не е с Коко вече, няма друга логика. Тя се пише голяма приятелка на Коцето, но ако са разделени, не е удобно да са поотделно на сватбата. А пък Коко е много стар приятел на Коцето и са предпочели само той да отиде най- вероятно.

# 39
Пак не помня кьде гледах Емилия по телевизията,но разказваше,че били разделени с Коко.После отново се сьбрали,но явно не са издьржали дьлго .

# 40
  • UK
И аз смятам, че черното е подходящо. На колкото сватби съм била досега винаги съм била в черно. Е, едната рокля беше от един много интересен плат, който изглеждаше лилав или леко зеленикав в зависимост от светлината, но си беше черен, на другата просто с черен панталон и черна риза. Не ходя по много сватби, за съжаление. Но пък имам два от два букета от тези двете. Просто защото съм 175 висока и без това, и и на двете бях с едни много, МНОГО високи обувки, и никой друг нямаше шанс. Като бях с роклята направих шоу на гостите, защото стъпах накриво с обувките и така се хлъзнах в тази рокля, че се намерих на земята в странна поза, понеже роклята не беше моя и не исках да се докосва до земята. Simple Smile Иначе казано - запис. Simple Smile Не възприемам когато всички гости са облечени в черно, когато е дрескод, и изобщо не харесвам идеята за дрескод по сватби, идва ми много траурно, но случайни гости, облечени в черно - няма никакъв проблем. Simple Smile

Надя може да е била с обувки от онзи странен (и много грозен лично за мен) тип, които приличат на ботуши, но са целите на дупки, и всъщност са сандали. Ужасно. Сигурно половината тук си имате такива, модерно е и хората ги харесват, нищо против, но на мен са ми отвратителни. Онзи ден много се смях на една, която се беше барнала със съответната къса пола, ботуш до коляното, ама съвсем сериозен, зимен ботуш... С изрязани пръсти. Брутално. Simple Smile

# 41
Няколко дни преди сватбата, Коко и Емилия бяха на мач на Локо Плд, заедно. Laughing Стига ги разделяхте хората. Laughing

п.п. Понеже в момента съм с приятелка, която се омъжи наскоро в Благоевргад, и се заприказвахме за кумове и т.н. и тя ми каза, че на тях в църквата там, са им поискали кумовете им да са венчани, за да венчаят и те в църквата.

# 42
# 43
Явно във всеки град си е различно, знам ли...

# 44
По принцип традицията е кумовете да са женена двойка, кръстена. Също така , както някой спомена по-нагоре петък и събота са нечисти дни, затова сватбите се правят в неделя, в месеци без пости. Разбира се, традициите не са това, което са били и сега всеки се жени както намери за добре. На моята сватба кумовете не бяха женени, но бяха двойка, и от църквата поискаха само техни удостоверения, че са кръстени и православни християни.

Общи условия

Активация на акаунт