Звездни компромати-76 част

• 48 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе/София
По повод сватбата на Коцето-нещо Преслава ми се губи.Нали са голяма партия двамата,тримата/с Надето/,а нещо не я виждам? newsm78

# 61
На мен от цялата сватба само булката ми хареса.С лента или без лента,Надя е с нежно лице и кокът го открива.Роклята и също ми хареса , въпреки ,че от българските дизайнерки признавам само Виргиния Здравкова не мога да отрека ,че и модела на София Борисова е доста добър.

# 62
На мен пък Илиян ми се губи в картинката newsm78уж гледах снимките, но никъде не го видях.
  bouquet за темата!

# 63
По повод сватбата на Коцето-нещо Преслава ми се губи.Нали са голяма партия двамата,тримата/с Надето/,а нещо не я виждам? newsm78

Да, къде е Преслава? И тя да не е на спешно участие?  newsm78

# 64

Да, къде е Преслава? И тя да не е на спешно участие?  newsm78

После е била с тях във Версай, но на самата сватба може да е била на участие...  Rolling Eyes

# 65
 четох , че на сватба не е препоръчително да се ходи в черни дрехи , а и аз съм го правила ....

# 66
Преслава е била на сватбата, с черна рокля е, има снимка. http://novfolk.bg/events.php?id=149&do=gallery&gid=2311

Илиян също е там, с черен костюм и бяла риза, и с годеницата си. Тя е с дълга май черна рокля.

# 67
Изгледах една купчина снимки от въпросната сватба.
Като заключение мога да кажа,че колкото и пари да има даден човек,селянията в него нито една маркова дреха не може да прикрие.
Онази с дънките и Софка Маринова са повече от излагация,Галин на Галена е точно селска пръчка с това облекло 'а ла плаж',онова подобие на клоун със смешните обувки - Дали,ако не бъркам името с другото цигане Илиан...то бива, бива безвкусица и цигания на хора с видни финансови възможности... ooooh! И точно заради такива образи,дрескода е задължителен за такива важни събирания.
Поздравления за Златка/русата с черната стилна рокля/,Нелина,Лилана...

Надя наистина е красиво момиче.Ако можеше малко от хубостта й да отиде за мозъчни гънки...

# 68
За мен е безумно на сватба да има дрескод. Crazy

# 69
# 70
  • ...край Дунава

Лияна се казва, Лияна Peace

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 14:42 от Sisley83

# 71
За мен е безумно на сватба да има дрескод. Crazy

Peace

Златка ми хареса най-много, следвана от Нелина и Андреа (изключвам чантата, че  ooooh!)

# 72
  • на бюрото
Наистина би било глупаво да има дрескод на сватба, но все пак има някои основни правила... Но както каза някой по-горе, когато някой няма стил и усещане за себе си, колкото и пари да има, не изглежда добре.
Изгледах всички снимки от сватбата, май най-ми харесаха Преслава и Нелина. Но тя на почти всички снимки ми харесва. Булката е хубава, но затова пък адски глупава
За мен другите са просто едни смешки... Каква Андреа, каква Златка... Ами че те излъчват тъпота. Отново цици на показ, ужасно съчетани аксесоари и рокли...
Но така или иначе, не трябва да очакваме много Simple Smile Все пак това са "звездите" на България....

И за да не е само запис: Анджелина с две от децата

Сара Джесика Паркър

Джъд Лоу

# 73
# 74
Преслава и Илиян са били на сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт