Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 524
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Moмичета,коя от вас има снимки на Харун с бялото поло,от 32 /май/ епизод?! Поместете моля ви!

# 46
# 47
  • Русе
Ами. Съвсем нормални постове.
Каламитси, пренасям от другата тема. Всъщност Еда в този смисъл е НЕ ПЪРВАТА, А ЕДИНСТВЕНАТА жена на Харун. Той с мелда не е спал.
За съжаление това го знае само нахалната Мелда, губя надежда да се разбере и от останалите.
Да, ама ние не знаем какво е правил в чужбина докато е следвал newsm53 newsm53 newsm53
Да,така е. Защото няма връзка с действието в последствие. На мен по-интересно ми е да разбера,как така и от къде Харун и Бату са станали приятели, че знае прякора му Хаккъ от у-ще.
Нещо също така неизяснено. Впрочем много неща са започвани и изоставяни в този филм. Сигурно и така ще си останат-неизпипани.

# 48
# 49
# 50
  • Русе
Ееее,момичета,върхът сте!  love001 Толкова хубави снимки постнахте! smile3501

# 51
# 52
# 53
Тази просто е невероятна!!
Не съм я виждала до сега!!

# 54

За Моксито и новата тема!!

# 55
# 56
Понеже от два дни нямам време да влизам във форума ,ще съм ви признателна да ми кажете ,ако има новини около нашия филм!!!

Въпреки ,че по  спокойната атмосфера ,която цари ,ми е ясно ,че новини най- вероятно няма!!!!

# 57
# 58
Понеже от два дни нямам време да влизам във форума ,ще съм ви признателна да ми кажете ,ако има новини около нашия филм!!!

Въпреки ,че по  спокойната атмосфера ,която цари ,ми е ясно ,че новини най- вероятно няма!!!!
Не,няма абсолютно нищо ново! ooooh! ooooh! ooooh!

# 59

Тази къща не Ви ли прилича на къщата на Хаят????

Общи условия

Активация на акаунт