Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 631
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Понеже от два дни нямам време да влизам във форума ,ще съм ви признателна да ми кажете ,ако има новини около нашия филм!!!

Въпреки ,че по  спокойната атмосфера ,която цари ,ми е ясно ,че новини най- вероятно няма!!!!
Не,няма абсолютно нищо ново! ooooh! ooooh! ooooh!
newsm10 newsm10 newsm10
Благодаря!!

# 61

Тази къща не Ви ли прилича на къщата на Хаят????
Това русичкото момиче сега ми заприлича на Синем,но май не е тя. newsm78

# 62
А русичкото детенце да не е сестричка на Яамур, не напразно ни показаха онази приказна сцена... luvbed txtloves
и после  stork-girl, а Харун може и да не знае. newsm78 newsm78 newsm78

# 63
А русичкото детенце да не е сестричка на Яамур, не напразно ни показаха онази приказна сцена... luvbed txtloves
Много е русо за да е тяхно дете. JoyНо знае ли човек.

# 64
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz
Момичета , подкрепяйте нашите любимци !Те го заслужават!Благодаря!

# 65
Мокси, благодаря ти мила за новата тема:
Да поздравя специално Дани, Боб и Уинона за последните им творения - невероятни сте момичета - мноооого оригинални стихчета - благодаря:
а за оформленията - облеклото на стихчетата - нямам думи, Благодаря Ви момичета - Карпатия,, Мокси и Диди - страхотно трио: newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3505 smile3505 smile3525 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 coolcool coolcool coolcool
Благодаря на всички че подържате огъна в незабравимата ни и неповторима тема ,  мили дами.
 Страхотни снимки и клипчета поствате напоследък - благодаря.

И аз говорих с учителки пенсионерки от скоро, които следят всички турски филми и те казаха че няма такава завладяваща двойка като Харун и Еда - такавва магия, такова излъчване и присъствие на екрана - те водят класацията, но понеже Туба - дето е на първо място е рекламно лице в арабските страни, където е петрола и т.н., макар че не е нищо особено, май оттам идва и повечето гласове за нея - нашите любимци още не са известни там - това е тяхно мнение и аз го подкрепям.

По въпроса с религиите мога много да споря но това не е тема за обсъждане тук и сега,ако иска някой да спори и развие своите теории нека направят друга тема - тук ми е приятно да си говорим за нашите любимци и всичко за  филма,  и да спорим няма да оправим света, не сме центъра на света и всичко да се върти около нас, или да налагаме свое мнение, - някой беше казал, че само интелигентния човек може да промени своето мнение, виждайки обстоятелствата и да вземе адекватно решение и позиция. постът ми стана много дълъг - сори - ако иска някой да го отмине.Благодаря ви.

# 66
Заслужена награда за филма.  Да им пожелаем такъв успех и за новия сезон на филма.

# 67
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz
Момичета , подкрепяйте нашите любимци !Те го заслужават!Благодаря!

Веднага, благодаря за напомнянето  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 68
http://www.dailymotion.com/video/xef7zp_serhan-yavay-bize-luks_people
Поздрав за всички тук присъстващи дами! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 69
  • Русе
Със сигурност поместиха името само на едно дете,това което ще играе Яамур! Снимката е фото-сесия за нея.Естествено е да е в компанията на деца. Да не говорим за онези снимки,с момченцата и момиченцата.И как се шегувахме за имената им,като деца на Харун и Еда!

# 70
  • Русе
Някоя от вас,куклите ми,питаше за новия сезон. Тия дни ще има изявление,защото в последните дни на месеца наистина почва филма. Така че,търпение още малко! smile3521

# 71

Представате ли си втория сезон дават Еда как си спинка и хоп идва друг , а не Харунчо да я събуди сигорна съм , че така ше си остана  newsm09 newsm09

# 72
Със сигурност поместиха името само на едно дете,това което ще играе Яамур! Снимката е фото-сесия за нея.Естествено е да е в компанията на деца. Да не говорим за онези снимки,с момченцата и момиченцата.И как се шегувахме за имената им,като деца на Харун и Еда!
Вас не ви ли прилича на Синем или само на мен. newsm78

# 73
Търпение, още малко - ще дочакаме пак да ги гледаме

# 74
  • Русе

Да се върнем още в началото!

Общи условия

Активация на акаунт