Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 734
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
А русичкото детенце да не е сестричка на Яамур, не напразно ни показаха онази приказна сцена... luvbed txtloves
и после  stork-girl, а Харун може и да не знае. newsm78 newsm78 newsm78
Много е русо за да е тяхно дете. JoyНо знае ли човек.
Със сигурност поместиха името само на едно дете,това което ще играе Яамур! Снимката е фото-сесия за нея.Естествено е да е в компанията на деца. Да не говорим за онези снимки,с момченцата и момиченцата.И как се шегувахме за имената им,като деца на Харун и Еда!
Вас не ви ли прилича на Синем или само на мен. newsm78
Яамурчето е одрало кожата на Серхан! Като че ли има пръст в това?! hahaha hahaha hahaha

# 76
# 77
# 78
# 79
# 80

Представате ли си втория сезон дават Еда как си спинка и хоп идва друг , а не Харунчо да я събуди сигорна съм , че така ше си остана  newsm09 newsm09
Примерно Тарък  hahaha hahaha hahaha

# 81

Представате ли си втория сезон дават Еда как си спинка и хоп идва друг , а не Харунчо да я събуди сигорна съм , че така ше си остана  newsm09 newsm09
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 82
Здравейте, скъпи Дами! Първо искам да ви благодаря за милите думи и цветята.Вие наистина сте уникални всяка по своему...Още веднъж сърдечни благодарности!!! Но без всяка една от нас този форум нямаше да бъде същия. Нямаше да е това райско кътче, което сме създали с общите си усилия- приносът е на всички..И както се казва: "сега събираме плодовете, на вече посятото преди време"!!!

# 83

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 84
# 85
Аз няма да  подмина поста на Ади!Това е безкрайно неуважително към една изказана позиция!
Всичко, което се обсъжда по тези страници е в контекста на темата: в т.ч. сценарии, актьорска игра, музика, стайлинг,въпроси, свързани с религия, ценности, морал, традиции, за да се обясни едно или друго действие на героите, мотивацията за тяхното поведение!
Всеки от нас има някакъв минимум обща култура и когато трябва да изложи нещо във връзка с филма, прибягва до тези знания!
Аз напр.4есто ползвам такава информация!Имам и собствени впе4атления! Какво да направя! Само клип4ета ли да си пускам?
Налагане на мнение, така ти се е сторило! Това е невъзможно във един форум, където единственото ти средство са думите и само думите!Във един форум можеш да защитиш мнението си, да го отстояваш, но няма как да го налагаш! Пример! Толкова неща изписах
за Едже и Харун, толкова доводи изтъкнах и резултата 8 гласа в анкетата! Това налагане на позиции ли е?

# 86
Сега да разсея вашите  съмненията , и да успокоя "духовете" по два въпроса:
1. Старата тема бе заключена, не заради религиозните изказвания на Каламици ( както се опасявахте), а защото бях пуснала вече новата тема. Налагаше ми се да отсъствам през деня, и успях да предупредя за новия линк единствено момичетата, които бяха на балкона.
 Peace

2.Снимката, която е на 1 стр. с двете дечица е рекламна. Няма нищо общо с новия сезон на Незабравима.

# 87
Здравейте! Hug Hug Hug
moxito,благодаря за новата тема!  bouquet Hug

Цитат
manpla

Re: Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86
« #649 Неделя, 19 Септември 2010, 03:09 »

И за да не гледаме този хубав момент само на снимки две гифчета от мен!
Лека нощ!   

Тия, как ги наричаш гиф4ета, са прост прекрасни!
Сега видях.Благодаря ти.Радвам се,че ти харесват.  bouquet

# 88
За всички вас незабравимки:

# 89
А русичкото детенце да не е сестричка на Яамур, не напразно ни показаха онази приказна сцена... luvbed txtloves
и после  stork-girl, а Харун може и да не знае. newsm78 newsm78 newsm78
Много е русо за да е тяхно дете. JoyНо знае ли човек.
Със сигурност поместиха името само на едно дете,това което ще играе Яамур! Снимката е фото-сесия за нея.Естествено е да е в компанията на деца. Да не говорим за онези снимки,с момченцата и момиченцата.И как се шегувахме за имената им,като деца на Харун и Еда!

Вас не ви ли прилича на Синем или само на мен. newsm78
Яамурчето е одрало кожата на Серхан! Като че ли има пръст в това?! hahaha hahaha hahaha

Не е пръст smile3532 smile3532 smile3532
А коментарите относно нравите на съседите са написани с единствената цел да си обясним защо любовта между Еда и Харун не се приема от турските зрители така както ние я приемаме и защо те в по-голямата си част са на страната на Мелда.

Общи условия

Активация на акаунт