Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 618
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Сериозно ли говориш? Ще си про4ета постовете да видя къде съм преско4ила границата!

Не видях нищо, което да нарушава добрия тон. Това за жената на президента, за съд.процес - са неща от новините!Споменавам ги
в контекста на темата! Нищо извън нея и нищо обидно!Говорено е и друг път! Ще ми бъде интересно, ако администраторът даде някакво обяснение! Задължен ли е за това или въпрос на добра воля!

# 16
Сега ако в новата тема напиша същите неща, дали ще се осмели да я заклю4и! В този слу4ай е нарушение на форумната свобода!
Нецензурни думи ли използвахме, обидни квалификации ли? Странна работа!

# 17
Да не го върна администратора на бърза ръка към основите на демокрацията и смисъла на форумите! Ако е тази при4ината, разбира се!

# 18
Трябваше поне да каже:Темата се заклю4ва по-рано, заради това, това и това, нарушение на тая и тая то4ка! Мъл4анието всякак може да се тълкува!

# 19
От друг форум знам - С администратор не се спори.
 Wink

# 20
 Wink
 Wink

Искаш да кажеш, 4е сме му в ръцете! Това не може да бъде истина! Ние не сме стадо и той не ни е пастир!

# 21
Не сме разбира се. Но тук внимавам , имам си обеца на ухото.

# 22
Ами. Съвсем нормални постове.
Каламитси, пренасям от другата тема. Всъщност Еда в този смисъл е НЕ ПЪРВАТА, А ЕДИНСТВЕНАТА жена на Харун. Той с мелда не е спал.
За съжаление това го знае само нахалната Мелда, губя надежда да се разбере и от останалите.

В о4акване на отговора на администратора, абсолютно те подкрепям за горното! Ако имах 10 ръце, и с 10-те!

# 23

Още пове4е ми се издигаш в о4ите, ако си била репресирана от някой администратор!

# 24

Още пове4е ми се издигаш в о4ите, ако си била репресирана от някой администратор!

заради свободата на словото, разбира се!

# 25

За повдигане на настроението след заключване на предишната тема - Хубавелко и Газелка.

# 26
# 27
  • Русе

За повдигане на настроението след заключване на предишната тема - Хубавелко и Газелка.
Kakъв хубав ден за Еда и Хаккъ беше?! Защо ми се струва,че рано или късно той ще се върне към това име?! smile3506

# 28
Моксито! Още в на4алото исках да ти благодаря, ама нещо се отплеснах, даже за една бройка, бях си загорила и манджата,4е си поместила на първа станица срещата на кея! Не знам по-колко пъти съм гледала сериите, ама ми се струва, 4е тая серия е рекордьора! Някъде бях 4ела, 4е човекът - това са неговите о4и и по-специално неговия поглед! В този момент намирам потвърждение на тази мисъл!

# 29

Общи условия

Активация на акаунт