Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 823
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Моксито много квалитетни питиета ни сервираш , но отивам на работа , представяш ли си как ще объркам конците!? hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 91
  • Русе
Сега да разсея вашите  съмненията , и да успокоя "духовете" по два въпроса:
1. Старата тема бе заключена, не заради религиозните изказвания на Каламици ( както се опасявахте), а защото бях пуснала вече новата тема. Налагаше ми се да отсъствам през деня, и успях да предупредя за новия линк единствено момичетата, които бяха на балкона.
 Peace

2.Снимката, която е на 1 стр. с двете дечица е рекламна. Няма нищо общо с новия сезон на Незабравима.

newsm10 newsm10 newsm10

# 92
# 93
  • Русе
А русичкото детенце да не е сестричка на Яамур, не напразно ни показаха онази приказна сцена... luvbed txtloves
и после  stork-girl, а Харун може и да не знае. newsm78 newsm78 newsm78
Много е русо за да е тяхно дете. JoyНо знае ли човек.
Със сигурност поместиха името само на едно дете,това което ще играе Яамур! Снимката е фото-сесия за нея.Естествено е да е в компанията на деца. Да не говорим за онези снимки,с момченцата и момиченцата.И как се шегувахме за имената им,като деца на Харун и Еда!

Вас не ви ли прилича на Синем или само на мен. newsm78
Яамурчето е одрало кожата на Серхан! Като че ли има пръст в това?! hahaha hahaha hahaha

Не е пръст smile3532 smile3532 smile3532
Ха сега де! smile3506 Като Саадетка-ДНК анализ! hahaha hahaha hahaha

# 94
А русичкото детенце да не е сестричка на Яамур, не напразно ни показаха онази приказна сцена... luvbed txtloves
Със сигурност поместиха името само на едно дете,това което ще играе Яамур! Снимката е фото-сесия за нея.Естествено е да е в компанията на деца. Да не говорим за онези снимки,с момченцата и момиченцата.И как се шегувахме за имената им,като деца на Харун и Еда!

Яамурчето е одрало кожата на Серхан! Като че ли има пръст в това?! hahaha hahaha hahaha

ами нещо повече? smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 95
Моксито много квалитетни питиета ни сервираш , но отивам на работа , представяш ли си как ще объркам конците!? hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Мила ми Наде, както се казва: каквато компанията, такива и питиетата за нея!   bouquet

# 96
# 97
  • Русе
Ох,момичета! Ще ме уморите или,по-точно пропиете с тези изключителни стари,отлежали питиета! #Shocked #Shocked  Над 18-годишно не съм опитвала! newsm62  Впрочем,аз много неща не съм опитвала! Има за какво да се живее?! newsm12

# 98
Търпение, още малко - ще дочакаме пак да ги гледаме

АДи ,ние официано тези снимки не сме ги виждали!! hahaha hahaha
Така ,че за нас ако не е новост , за голяма част от българската аутория ще е новост да  ги видят така!!!

# 99

ами нещо повече? smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
Страхотен подбор и за двете Ямурчета!!
И двете приличат на "татко" - одрали са му кожата!!!

# 100
# 101
1. Старата тема бе заключена, не заради религиозните изказвания на Каламици ( както се опасявахте), а защото бях пуснала вече новата тема. Налагаше ми се да отсъствам през деня, и успях да предупредя за новия линк единствено момичетата, които бяха на балкона.
 Peace

2.Снимката, която е на 1 стр. с двете дечица е рекламна. Няма нищо общо с новия сезон на Незабравима.

Лелеееее! Това сега го про4етох! Религиозните изказвания на Каламици! А, сега ми про4етете постовете и кажете кое не е вярно и кое е обидно! В темата бяхме Исис, Мармалон и аз. Говорихме си защо Шехерезада има по-голям успех от Незабравима!
Зорлем ще ни изкарате героини!  И имената ни ще се покрият със слава!

# 102
Каламитси,
бях решила да ти спретна една анкетка за твоята любимка ЕДже, но закъснях!!
за другата тема ще се постарая повече!!
Може  подкрепата за твоята любимка да се увеличи!!
Да вземе да събере десетина гласа поне!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 103
 Peace

Оххх! Успокоих се! Един от бръмбарите ми каза 4е руси4кото може да е дете на Едже и Харун

# 104
Здравейте Дами

Някой от вас са станали много бойни нещо тук май???? Все пак на мен не ми хареса  отношението към БГХЕЛП за мен тя ще си остане един от хората които дава информация и аз лично бих искала да и кажа, че като редовен ползвател на тази тема ще се радвам да виждам неин пост и новина относно филма. На който не му харесва да не чете.

Подкрепям те на 100%

Общи условия

Активация на акаунт